Şimdi Ara

Naruto (566. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: burakko9

2014 ün sonunda yada başında manga bıtıyor.

Kaynak nedir hocam

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'o

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

2014 ün sonunda yada başında manga bıtıyor.

Kaynak nedir hocam

Kishi manganın sonunun hazır olduğunu söylemişti. 1-2 seneye de manganın biteceğini açıklamıştı. Yaklaşık 1 sene evvel çıktı bu haber. 2014 gibi bende bitmesini bekliyorum. Zaten manga okuyanlar hikayenin uzamayacağını bilirler. Kendisi yeni bir seriye başladı bile.

http://www.animefantastica.com/kishimotonun-yeni-mangasi/

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Arkadaşlar kaldığım bölümü unuttum da spoiler içinde yazıyorum.

Darui Kyuubi chakrası olan ikiz elemanları pataklıyordu.
    Bir de bu bölümden sonra hangi bölümler filler onları öğrenebileceğim site veya yazabilecek biri yardım ederse sevinirim

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • ya şu 7 kılıç ustası fillerındaki ve şu son 311deki kakashi yi çizen animasyoncuları falakaya yatırmalı arkadaş.. nasıl bir kakashi lan o bildiğin ananas kafa

Orijinalden alıntı: Gintoki

311 çıktı forumda ses seda yokNaruto bezdirdi herkesi kendinden.

Bu saatten sonra kendini toparlayamaz zaten
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Arkadaşlar kaldığım bölümü unuttum da spoiler içinde yazıyorum.

Darui Kyuubi chakrası olan ikiz elemanları pataklıyordu.
    Bir de bu bölümden sonra hangi bölümler filler onları öğrenebileceğim site veya yazabilecek biri yardım ederse sevinirim

285 falan sanirim internete naruto Shippuuden filler list ya gelir sanirim bolumden emin degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Yine mi fillerlardayız ya ? Ne saçma sapan bir bölümdü böyle ?

filmi izlemediysen anlamazsın .

hinatanın göğüsler

buda biraz daha uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakashi hatake -- 3 Mayıs 2013; 19:24:23 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

narutodan başka birşey beklenmez zaten. ilk sezonda 100 bölümden fazla filler vardı o neydi öyle.

Ama ondan önce direk bağlantılı 135 bölüm izlettirdi. Mangada güncele gelincede, bir çok animede olduğu gibi ara verildi. O anlaşılır bir şey, fakat bugünkü durum tamamen farklı.

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

narutodan başka birşey beklenmez zaten. ilk sezonda 100 bölümden fazla filler vardı o neydi öyle.

Ama ondan önce direk bağlantılı 135 bölüm izlettirdi. Mangada güncele gelincede, bir çok animede olduğu gibi ara verildi. O anlaşılır bir şey, fakat bugünkü durum tamamen farklı.

şunu söylemek istiyorum başka hangi animede aralıksız 100 küsür filler var?

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • openingi izlemeyin abartısız 30 bölümün spoilerı var hele dikkatlı izlerseniz direk mangadan başlayın

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da yanlış yerden eleştiriyorsun, ben de onu söylemeye çalışıyorum. Yani şuan ki durumla aynı değil. Bugün manga, animeden yaklaşık 80 bölüm ileride. Ama ilk serideki olay tamamen farklı; animeler 2-3 bölüm manga yediği için, ilk serideki uzun filler serisi anlaşılır bir şey o yüzden, orada eleştirilebilecek bir şey yok. Çünkü anime mangada güncele gelmiş, animenin yayınlana bilmesi içinde manganın arayı açması gerekiyor. Dolayısıylada adamların ellerinde iki seçenek oluyor, ya ara verecek ya da filler.

quote:

quote:

quote:

Tamam da yanlış yerden eleştiriyorsun, ben de onu söylemeye çalışıyorum. Yani şuan ki durumla aynı değil. Bugün manga, animeden yaklaşık 80 bölüm ileride. Ama ilk serideki olay tamamen farklı; animeler 2-3 bölüm manga yediği için, ilk serideki uzun filler serisi anlaşılır bir şey o yüzden, orada eleştirilebilecek bir şey yok. Çünkü anime mangada güncele gelmiş, animenin yayınlana bilmesi içinde manganın arayı açması gerekiyor. Dolayısıylada adamların ellerinde iki seçenek oluyor, ya ara verecek ya da filler.

ben bunların hepsini biliyorum adamlar bi trend yakalamış sineğin yağını çıkartmaya çalışıyorlar, köpek bok yemekten vazgeçmezmiş, geçmişte 100 küsür bölüm filler dayamışız, ne zaman istesek dayıyoruz yine dayarız mantığındalar.
    10 yıldır anime manga takipçisiyim ne demek istediğini cidden biliyorum. Adamlar ...elik yapıyor başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Mayıs 2013; 10:25:49 >
  • ya bu filmi yapmışlarda rezillik di be abi hiç yapmasalardı daha iyiydi ama sasuke kıyaktı kızlara güller falan

Orijinalden alıntı: GangstaCity

openingi izlemeyin abartısız 30 bölümün spoilerı var hele dikkatlı izlerseniz direk mangadan başlayın

İşte bu saçmaydı..

Bu arada 311 gayet iyiydi, ayrıca bir sorum olacak.

Filler mıydı bilmiyorum ama Naruto Pain ile savaştıktan sonraki bölümlerde olması muhtemel, Naruto fake Naruto ile karşılaşıyordu bu Yamato falan gülme krizine giriyordu vs.. hangi bölümdür hatırlayan var mı?

• istiyorsan tek tek openingdeki kısımları açıklıyım ?

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.