Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Naruto (552. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

sabredin işte biraz şu 4 bölüm geçtikten sonra anime hem kaliteli savaşlara hem de hikaye olarak güzel yerlere gidece filler girmezse yine zırt pırt

Bir 20 bölümdür böyle söylüyoruz ama anime bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor

Valla manga'ya göre konuşuyorum hocam. Anime yapımcıları paranın peşinde su filler'den sonra 10'dan fazla bölüm vermeleri lazım artık manga arayı acayip açtı gidiyo
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Şu an anime mangaya göre 558'de. 4 bölüm filler vereceklerse manga 626'da olacak anime yeniden başladığında. 2,5 mangadan 1 bölüm çıkıyor desek ortalama kabaca 45 hafta yapıyor anime ile manganın aynı ana denk gelmesine. Bu sırada manga bitmiş olur mu peki? Bence olmaz. Bir şekilde 700 bölümü geçeriz. Her şey bittikten sonra Kishi uzatır muhtemelen. Biraz daha filler izleyeceğiz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Mart 2013; 4:04:49 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

sabredin işte biraz şu 4 bölüm geçtikten sonra anime hem kaliteli savaşlara hem de hikaye olarak güzel yerlere gidece filler girmezse yine zırt pırt

Bir 20 bölümdür böyle söylüyoruz ama anime bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor

Hocam biz belki 3 bölüm önce demişizdir de filler falan o 20 olmuştur

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Kishi mangada zaten artık sona yaklaştığını ve soruların çoğunu açıklayarak final yapıp tadında bırakmak istiyormuş çok fazla devam edeceğini sanmam

Duymuştum, 2013te biter büyük olasılıkla. Mangayı bırakmıştım, umarım finalden spoiler yemez kimse. Hatta ne zaman bittiğini bile bilmek istemiyorum..

• Yeni bolum ne zmn cikcak yaklasik olarak veya tam olarak ustatlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Filler'ın ilk bölümü çıktı, yumulun!

303

ya bu 16bit renkler canımı sıkmaya başladı... nasıl bir renklendirmedir bu... karakterler sanki 20yıldır güneş altında duran bakkal tabelası gibi...

ayrıca kibanın şu 3 kapıyı kırması ( kapının adını hatırlamadım ) ayrı bir saçma. naruto 4 kuyruklu moddayken bijuu attığında bile kırılmamıştı o kapılar..

neji'yi uzun zaman sonra adam gibi bir dövüşte görmek güzel olarak

birde şu ekranın sallanması efektini ben de severim ama bu kadar sık kullanmasın şu animatörler.. sanki ellerinde başka efekt kalmamış gibi konu değişik bir yere gidiyor bakalım.. güzel bir konu bekliyorum..
  • quote:

Kishi mangada zaten artık sona yaklaştığını ve soruların çoğunu açıklayarak final yapıp tadında bırakmak istiyormuş çok fazla devam edeceğini sanmam

Shippuuden son mu olacak yoksa akippuden(!) çıkacak mı?

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

quote:

Shippuuden son mu olacak yoksa akippuden(!) çıkacak mı?

Uydurma gibi, yinede inşallah!

• son ana kadar 303. bölümden çok keyif almıştım.Tıpkı eski günlerdeki gibi müthiş bi bölüm olmuş diyordum.(Chikara'nın bitişinden bu bölüme kadarki kısım pek tat vermiyordu.)
    Ama finalde yine bütün tadımı kaçırdılar.

Yahu herkes Naruto'ya muhtaç kalmış.Tamam anlıyoruz canavarı,çakrası bilmem nesi hakkaten çok güçlü ama Shikamaru,Gaara vs bu adamlar kimleri devirmemiş,ne görevlere girmiş yanlarında hep naruto mu vardı?.Heleki Shikamaru'nun Hidan'ı kullanarak Kakuzu'yu yoketmesi tam bir efsanedir.Bu tip adamların naruto'yu bu kadar yüceltmek için muhtaç hale getirilmesini sevmiyorum.

Birde şu japon anime ve çizgi filmleri herşeyin aynı anda olması klişesini bıraksın artık.
    Farklı yerlerde aynı gruptan kişilerin aynı anda ölmesi,dirilmesi,kaybolması
    Aynı yerde olan birşeye 50 kişinin sırayla aynı tepkiyi vermesi! (Çantam çalınmış,benimde çantam çalınmış,benimkide çalınmış,benimkide yok,benimkinide çalmışlar ..... ulan zaten aynı yerdesiniz demekki topluca hırsızlığa uğramışsınız niye tek tek şaşırıyonuz.)
    Alakasız görünebilir ama spoiler vermemek için bu örneklendirmeyi yaptım.İstenildiği kadar çoğaltılabilir.

Orijinalden alıntı: arjen553

son ana kadar 303. bölümden çok keyif almıştım.Tıpkı eski günlerdeki gibi müthiş bi bölüm olmuş diyordum.(Chikara'nın bitişinden bu bölüme kadarki kısım pek tat vermiyordu.)
    Ama finalde yine bütün tadımı kaçırdılar.

Yahu herkes Naruto'ya muhtaç kalmış.Tamam anlıyoruz canavarı,çakrası bilmem nesi hakkaten çok güçlü ama Shikamaru,Gaara vs bu adamlar kimleri devirmemiş,ne görevlere girmiş yanlarında hep naruto mu vardı?.Heleki Shikamaru'nun Hidan'ı kullanarak Kakuzu'yu yoketmesi tam bir efsanedir.Bu tip adamların naruto'yu bu kadar yüceltmek için muhtaç hale getirilmesini sevmiyorum.

Birde şu japon anime ve çizgi filmleri herşeyin aynı anda olması klişesini bıraksın artık.
    Farklı yerlerde aynı gruptan kişilerin aynı anda ölmesi,dirilmesi,kaybolması
    Aynı yerde olan birşeye 50 kişinin sırayla aynı tepkiyi vermesi! (Çantam çalınmış,benimde çantam çalınmış,benimkide çalınmış,benimkide yok,benimkinide çalmışlar ..... ulan zaten aynı yerdesiniz demekki topluca hırsızlığa uğramışsınız niye tek tek şaşırıyonuz.)
    Alakasız görünebilir ama spoiler vermemek için bu örneklendirmeyi yaptım.İstenildiği kadar çoğaltılabilir.

Katılıyorum, bu saçmalıklar animeleri çekilmezliğe sürüklüyor. Tabi çaremiz yok anime kültürünü bu şekilde özümsemekten başka.

• Merhaba arkadaşlar dün arkadaşim bir haber aldim 2013'de Naruto Fiil bitiyor demişti ama arkadaşim Yine 1 ay boyunca fiil göstericekler dedi bu doğru mu
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

Merhaba arkadaşlar dün arkadaşim bir haber aldim 2013'de Naruto Fiil bitiyor demişti ama arkadaşim Yine 1 ay boyunca fiil göstericekler dedi bu doğru mu

Evet mart ayı boyunca filler var.

Naruto konusunda Jounin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Filler'ın ilk bölümü çıktı, yumulun!

303

ya bu 16bit renkler canımı sıkmaya başladı... nasıl bir renklendirmedir bu... karakterler sanki 20yıldır güneş altında duran bakkal tabelası gibi...

ayrıca kibanın şu 3 kapıyı kırması ( kapının adını hatırlamadım ) ayrı bir saçma. naruto 4 kuyruklu moddayken bijuu attığında bile kırılmamıştı o kapılar..

neji'yi uzun zaman sonra adam gibi bir dövüşte görmek güzel olacak

+1
    Yeni çıkan bölüm hakkında hemen hemen aynı düşünüyoruz.
    Ek olarak
    Naruto'ya muhtaçlık olayını saymazsak bölüm sonuda çok güzeldi.

Bu seferki filler güzel olacak gibi duruyor.

Orijinalden alıntı: commodore34

Olay sanki Naruto'ya muhtaçlık değil de güçlü birine ihtiyaç var. Bu kişide karşımıza Naruto olarak çıkıyor. Neden Killer Bee değil? O zaman da serinin adı Naruto olmazdı...

+1 Kesinlikle

Orijinalden alıntı: BarisErtugrul16

Arkadaşlar konu burda mangadan mı gidiyor animeden mi şimdi ona göre cevap yazayım spoiler olmasın

Anime konusu burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.