Şimdi Ara

Naruto (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

Arasıra Sasuke-İtachi dövüşü ve sonrası bölümlere bakıyorum bir de şuan izlediğim güncellere bakıyorum, aynı değil var bir eksiklik.Sanki hızlıca geçelim havası var güncelde bilmiyorum belki benden kaynaklı bir durum,çözemedim fakat şurası kesin aynı tad değil.

Edit. Fakat her bölümü arşivlerim ve arşivleyeceğim.Bahsettiklerim animeyi izlememe engel olmayacak yani.

aslında daha çok anımeyı uzatalım havası var mangada daha fazla bu mangada aynı konu nerdeyse 10 bolumdur bı doğru duzgn oturamadı anıme desen narutonun yuzunu yenı gorduk.anıme nerdeyse 2 yıl geriden geliyor en fazla 1 yıl geriden gelmesı lazım bu konuda one piece baya iyi

Geçelim derken konuyu tam havasında işleyemediklerini kastetmiştim.Bu yüzden sasuke itachi dövüşünü örnek gösterdim.Güncelde eski ciddiyet yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Arasıra Sasuke-İtachi dövüşü ve sonrası bölümlere bakıyorum bir de şuan izlediğim güncellere bakıyorum, aynı değil var bir eksiklik.Sanki hızlıca geçelim havası var güncelde bilmiyorum belki benden kaynaklı bir durum,çözemedim fakat şurası kesin aynı tad değil.

Edit. Fakat her bölümü arşivlerim ve arşivleyeceğim.Bahsettiklerim animeyi izlememe engel olmayacak yani.

aslında daha çok anımeyı uzatalım havası var mangada daha fazla bu mangada aynı konu nerdeyse 10 bolumdur bı doğru duzgn oturamadı anıme desen narutonun yuzunu yenı gorduk.anıme nerdeyse 2 yıl geriden geliyor en fazla 1 yıl geriden gelmesı lazım bu konuda one piece baya iyi

Geçelim derken konuyu tam havasında işleyemediklerini kastetmiştim.Bu yüzden sasuke itachi dövüşünü örnek gösterdim.Güncelde eski ciddiyet yok gibi.

Anladım.Düşüncene katılıyorum işi paraya döktüler manga-kalar oyuzden boyle

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: kataklysm6247

naruto neden her cümlenin sonunda 'datdabayo',her söyleyişimde sinirlerim bozuluyor,sesi nedense bana çok itici geldi,200 bölüm izledim ve tek yaptığı 'kage bunshin no jutsu','shadow replications' ve 'rasengan' bu hep böyle mi devam edecek yoksa shuppuuden de güzel bölümler izleyecekmiyim.

Naruto serisi Shippuuden'den itibaren Naruto olmuştur. Gerek duygusal sahneler, gerek hikaye ilerleyişi Shippuuden'de doruğa ulaşmıştır. Naruto çok çeşitli yeni teknikler de öğrenmeye başlamıştır ikinci seride. Ama o kelimeden hoşlanmıyorsan yapacak bir şey yok, zira ikinci seride de aynı tas aynı hamam değişen bir şey yok.

Ne yeni tekniği Allah aşkına rasengan ve kage bunshini geliştirmekten başka yaptığı birşey yok frs,tatarengan,oodama rasengan sürekli bir rasengan. 3 yıllık eğitimde hiç bir şey öğrenemedi adam.

Başkasının normal düz bir rasenganı öğrenmesi bile ömrünün sonunu bulur...
    Naruto bide bunun çeşitlerini üretti yaşı 18 bile değildir... bir 30 yaşına geldiğinde herhalde dünya'yı yok edebilecek güçte olur...

Zaten başka jutsu öğrense ne olacak ki ?
    Kakashi 1000 jutsu biliyorda ne oluyor, hepsi sinek ısırması gibi.. Bize sadece görsel şölen yaşatıyor

Orijinalden alıntı: GangstaCity

anime izlemek güzel zevklide arkadaş haftada 5 dklık bölüm izlemekte koyuyor be

Manga takip etmek den iyidir

ekleme : manga okumaya alıştıktan sonra animeden daha istekli bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pawnee -- 10 Ağustos 2012; 7:39:35 >
  • One piece, Bleach derken en sonunda Narutoyada sardım ve az önce son yayınlanan bölümü seyrettim. Aşırı dozdaki fillerleri saymazsak gerçekten şahane bir seriymiş. Mangası ile arasında ne kadar var bilmiyorum ama sürekli gecmişe dönmeleri kötü oluyor. Jiraiya'yı çok sevmiştim yahu ben. Allahtan Kakashi var Narutonun dövüşe sürekli kage bunshinle başlaması ezik gösteriyor ama ilerde babası gibi bir shinobi olacağı aşikar.
    Sevmediğim tek şey Sasuke dallaması ve ona olan aşırı takıntıları oldu. Sasukeyi ve kibirli tavırlarını görünce Killer Bee gibi kamayero bakayero diye başlıyorum bende

Orijinalden alıntı: feriox

One piece, Bleach derken en sonunda Narutoyada sardım ve az önce son yayınlanan bölümü seyrettim. Aşırı dozdaki fillerleri saymazsak gerçekten şahane bir seriymiş. Mangası ile arasında ne kadar var bilmiyorum ama sürekli gecmişe dönmeleri kötü oluyor. Jiraiya'yı çok sevmiştim yahu ben. Allahtan Kakashi var Narutonun dövüşe sürekli kage bunshinle başlaması ezik gösteriyor ama ilerde babası gibi bir shinobi olacağı aşikar.
    Sevmediğim tek şey Sasuke dallaması ve ona olan aşırı takıntıları oldu. Sasukeyi ve kibirli tavırlarını görünce Killer Bee gibi kamayero bakayero diye başlıyorum bende

Naruto'da şuan Sasuke meselesinden bile beter saçma durumlar dönüyor Sasuke'yi sezonu bırak 2 seridir kovalıyor ve halada kovalamakta Yamato'yu kaçırdılar ne kovalıyor ne aklında ne şeyine takıyor hatta nerede lan bu diye bile aklından geçirmeyip bijuudama çalışıyor zıvanadan çıkardılar iyice seriyi.

Bleach izliyorum Ichigo'da manitaları kurtarmaktan shinigamilik yapamıyor Ulqiuorra içine bi delik açtı ama adamın yanında Ori"HIME" gibi bi manita olduktan sonra bende öteki taraftan geri gelirim

En güzeli Pokemon Ash'in en azından belli bir çizgisi var aynen devam bi de şu Pikachu'dan kurtulsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 12 Ağustos 2012; 9:41:03 >

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

One piece, Bleach derken en sonunda Narutoyada sardım ve az önce son yayınlanan bölümü seyrettim. Aşırı dozdaki fillerleri saymazsak gerçekten şahane bir seriymiş. Mangası ile arasında ne kadar var bilmiyorum ama sürekli gecmişe dönmeleri kötü oluyor. Jiraiya'yı çok sevmiştim yahu ben. Allahtan Kakashi var Narutonun dövüşe sürekli kage bunshinle başlaması ezik gösteriyor ama ilerde babası gibi bir shinobi olacağı aşikar.

Naruto'da şuan Sasuke meselesinden bile beter saçma durumlar dönüyor Sasuke'yi sezonu bırak 2 seridir kovalıyor ve halada kovalamakta Yamato'yu kaçırdılar ne kovalıyor ne aklında ne şeyine takıyor hatta nerede lan bu diye bile aklından geçirmeyip bijuudama çalışıyor zıvanadan çıkardılar iyice seriyi.

Bleach izliyorum Ichigo'da manitaları kurtarmaktan shinigamilik yapamıyor Ulqiuorra içine bi delik açtı ama adamın yanında Ori"HIME" gibi bi manita olduktan sonra bende öteki taraftan geri gelirim

En güzeli Pokemon Ash'in en azından belli bir çizgisi var aynen devam bi de şu Pikachu'dan kurtulsa.

Pikachu candır.. :D

Narutoya gelirsek tam bagerayu komerayu çıktı. :) Çocuğa ne söyleseler inanıyor ya: Ada ters dönüyor ne oluyor da ters döndü diyor bu adada olur arada böyle şeyler diyorlar buda tamam diyor. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Pikachu candır.. :D

Narutoya gelirsek tam bagerayu komerayu çıktı. :) Çocuğa ne söyleseler inanıyor ya: Ada ters dönüyor ne oluyor da ters döndü diyor bu adada olur arada böyle şeyler diyorlar buda tamam diyor. :D

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

animedeki bi bölümün mangada kaçıncı sayı olduğunu nasıl bulabilirim

Aşağıdaki siteden...

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

animedeki bi bölümün mangada kaçıncı sayı olduğunu nasıl bulabilirim

Aşağıdaki siteden...

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

az önce animede 274'ü bitirdim mangaya başladım. ben bu bölümleri izlemeden önce böyle epic fightlar combolar görücem sanıyodum daha ortada naruto yok :(

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• Beyler önümüzdeki bölüme ne ile ilgili? Geçen haftaki bölüm asuma falan geçtiği için indirmemiştim. İnşallah o dövüş bitmiştir.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Beyler önümüzdeki bölüme ne ile ilgili? Geçen haftaki bölüm asuma falan geçtiği için indirmemiştim. İnşallah o dövüş bitmiştir.

Sonraki bölümde Naruto adadan kaçıyor.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

jiraiya yı edo ıle gorsek bole narutoya rasenganı cok gelıstırmıssın dese naruto sarılsa bı boslukda ona edo bozulsa falan bole cok tatlı bolumler olur.

keşkee keşkeeeee

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

jiraiya yı edo ıle gorsek bole narutoya rasenganı cok gelıstırmıssın dese naruto sarılsa bı boslukda ona edo bozulsa falan bole cok tatlı bolumler olur.

keşkee keşkeeeee

yazarken agladım.

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Beyler önümüzdeki bölüme ne ile ilgili? Geçen haftaki bölüm asuma falan geçtiği için indirmemiştim. İnşallah o dövüş bitmiştir.

Sonraki bölümde Naruto adadan kaçıyor.

artık abuk sabul bölümler sıkmaya başladı
    gerçek seyrine geri dönmesi gerek
    edo tenseyi kim icad etmiş arkadaş

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.