Şimdi Ara

Naruto (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaerk

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

herkes naruto hokage olcak diyorda kimse ölebilceğini düşünmüyor

sasukeyi madarayı yenip bütün ninjalara seslenir sonra duygusal bi bölümle sona erer

tahminime göre konohomaraomru o velet işte hokage olcak yoksa okadar göstermezlerdi boşu boşuna

Hikayenin ana karakteri Naruto değil mi ya?

bu senaryoya göre naruto dünya barışı için " en iyi hokage olacağım" umutlarıyla ortada kendini feda eden ana karakter olur ki kishi olayı asla böyle bir duruma getirmez

Ölsün gitsin ya.Adam kalmadı ki.Hadi Minato ile Kushina öldü.Eyvallah dedik, sonra Uchiha klanı katletildi.Arkasından Jiraiya, Itachi, Orochimaru, Nagoto, Konan öldü.Resmen karakterleri harcadı.Şu anime de en baba adam Orochimaru arkadaş.Her ne kadar kishiye küfür etsek de azdır...Naruto ise babadan kalma teknikleri kullanmaya devam etsin.

narutonun babadan kalma teknik falan kullandığı yok. minato rasen shuriken mi kullanıyordu? veya rasen tarengan çekebiliyor muydu? tamam temeli rasengan ama adam bildiğin rasengana son şeklini verdi. sennin modda da jiraiyayı geçti. modu tamamladı. şimdi naruto babadan kalma teknik kullanmış mı oldu?

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

herkes naruto hokage olcak diyorda kimse ölebilceğini düşünmüyor

sasukeyi madarayı yenip bütün ninjalara seslenir sonra duygusal bi bölümle sona erer

tahminime göre konohomaraomru o velet işte hokage olcak yoksa okadar göstermezlerdi boşu boşuna

Hikayenin ana karakteri Naruto değil mi ya?

bu senaryoya göre naruto dünya barışı için " en iyi hokage olacağım" umutlarıyla ortada kendini feda eden ana karakter olur ki kishi olayı asla böyle bir duruma getirmez

Ölsün gitsin ya.Adam kalmadı ki.Hadi Minato ile Kushina öldü.Eyvallah dedik, sonra Uchiha klanı katletildi.Arkasından Jiraiya, Itachi, Orochimaru, Nagoto, Konan öldü.Resmen karakterleri harcadı.Şu anime de en baba adam Orochimaru arkadaş.Her ne kadar kishiye küfür etsek de azdır...Naruto ise babadan kalma teknikleri kullanmaya devam etsin.

narutonun babadan kalma teknik falan kullandığı yok. minato rasen shuriken mi kullanıyordu? veya rasen tarengan çekebiliyor muydu? tamam temeli rasengan ama adam bildiğin rasengana son şeklini verdi. sennin modda da jiraiyayı geçti. modu tamamladı. şimdi naruto babadan kalma teknik kullanmış mı oldu?

Bijuu modunu unutmayalım.

Güzeldi, aslında yeni shinobilerin özellikleriin falan görmek pek sıkmıyor. Savaşa alıştım ben sanırım. Sıkılmadan izliyorum artık. Önümüzdeki bölümde de bu Kikkaku-Ginkaku kardeşleri işleyecek. Wiki'den baktığımda çok ilginç hikayeleri olduğunu gördüm. Bakalım sıkı dövüşler bizi bekliyor.

• Narutoyu harbı ozlemeye basladım yettı eskı paın dovusundekı tadı alamamaya basladım akatsukının baslardakı dovuslerı bıle cok ıyıdı sımdı cızımlerıde begenmemeye basladım.darui kendıne cok guvenıyor bacıcaz ne olacak en son sainin oldugu bolumlerdekı cızımler guzeldı sonra bozdu.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Narutoyu harbı ozlemeye basladım yettı eskı paın dovusundekı tadı alamamaya basladım akatsukının baslardakı dovuslerı bıle cok ıyıdı sımdı cızımlerıde begenmemeye basladım.darui kendıne cok guvenıyor bacıcaz ne olacak en son sainin oldugu bolumlerdekı cızımler guzeldı sonra bozdu.

katılıyorum hacı ..ciddi bozdu ...çok pasif geçiyor...

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

ben asıl kekkei touta ları merak ediyorum çok heyecanlı olacak gibi sonraki bölümler

kaç tane var acaba sadece 1 tane yoktur

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

ben asıl kekkei touta ları merak ediyorum çok heyecanlı olacak gibi sonraki bölümler

5 ülkede sadece bir tane varmış sanırım shikamaru öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam ama edo tenseiyle diriltilen 2. tsuchikagede de var , şu an yaşayan 3.de de var onlar savaşıcak heralde
  • quote:

quote:

quote:

5 ülkede sadece bir tane varmış sanırım shikamaru öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam ama edo tenseiyle diriltilen 2. tsuchikagede de var , şu an yaşayan 3.de de var onlar savaşıcak heralde

Evet oyle demıştı ama belli olmaz yinede

quote:

quote:

quote:

Evet oyle demıştı ama belli olmaz yinede

bence savaş bölümlerinde izlenecek en güzel dövüşlerden biri olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

mu ile tsuchikage 3 element ile doğmuş işte. Temarinin tavırlarına hasta oldum

Harbıden
    çocuklar orda tır tır tıtrıyolar bıde gelıp çocukları korkutuyo temarı

Orijinalden alıntı: Helhjartat

267. bölüm manga da hangi sayıya denk geliyor bilen var mı?

525
  • 268 i izledim boş geçti gene benim kishi ye mesajım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 29 Haziran 2012; 1:20:59 >

Orijinalden alıntı: Dreazz

268 i izledim boş geçti gene benim kishi ye mesajım:

delı gıbı narutoyu arıyorlardı eyy gıdı

2. hokage nasıl öldü?Altın gümüş kardeşler mi öldürdü?

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

268 i izledim boş geçti gene benim kishi ye mesajım:

delı gıbı narutoyu arıyorlardı eyy gıdı

kaç kere izledim o painli bölümleri hala ilk kez izlemiş gibi zevk alıyorum.Ne bölümlerdi bakalım ona benzer savaşlar olacakmı.Şimdiki savaşların arasına 10 bölüm koyuolar bi halt anlamıyoruz vvereceksen tam ver be kardeş.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.