Bildirim
Naruto (449. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
insanları hiç bi zaman yeteri kadar mutlu edemezsin. hep daha fazlasını isterler.
duygusal bölüm olur. azıcık dövüş olsun...
azıcık dövüş olur. iyi adamlar ölmesin...
iyi adamlar ölmez. naruto nun dövüşü olsun...
naruto dövüşür. bölümler çok kısa olmuş...
her zaman bu tür sitemleri standart duyuyorum.
açıkçası ben diğer animeleri izlemeyi bıraktım. artık sadece naruto izliyorum. beğendiğim anime olduğu için yapılan bölümlerden keyif alıyorum.
taktiğim. izle beğen keyif al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 29 Haziran 2012; 8:03:25 > -
Ben de anlamıyorum nasıl bir seridir... Yarısında ana karakterin görünmediği tek seri Naruto'dur herhalde
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xLordRealx
Ben de anlamıyorum nasıl bir seridir... Yarısında ana karakterin görünmediği tek seri Naruto'dur herhalde
Sürekli Naruto'nun ortada olmamasıda iyi birşey ortada olsa savaşsa sürekli yeni teknik ve düşman uydurmaları gerekli savaşmasa bu seferde millet filler diye ağlıyor adamlar akıllı arada bir fişini çekip derin dondurucuya atıyorlar hem film-dizi-anime olsun yan karakterlerin detayına inen seriler her zaman güzel ya da güzele yakın olmuşlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Beyler bu Naruto nun küçükken çektiği yalnızlık ve acılarını gösterdikleri her bölüm duygulanan ve gözünden bir damla yaş gelen bir ben mi varım ? Acaba kendimi çok mu kaptırdım bilmiyorum.
Hatırlarsanız ben Narutonun ilk serisinde bazı eleştiriler yapıyordum burda çok değil 2 ay önce falan diyordum kapışmalar için falan izliyorum ama bir yerden sonra kapışma olmasa da olur demeye başladım yeterki izliyim. O derece güzel bir anime ama beni tam anlamıyla Shippuuden de sardı. İlk seride o kadar sarmamıştı nedenini anlayamadım.
En son ne zaman ağladığını hatırlamayan biri olarak söyleyebilirim ki Naruto adamın gözünden yaş getirir, yalnız değilsin yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Psiqomaniack
Gelecek bölümün özetini izlemeyen açmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 30 Haziran 2012; 14:46:05 >_____________________________
-
Hanzo'nun isim fail olsada sağlam adam
Bakalım nasıl durduracaklar.Bide 267. bölümdeki zetsuların arasındaki adam kim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaCoN -- 29 Haziran 2012; 18:58:42 >_____________________________ -
-
arkadaşlar tavsiye üzerine 1-2 ay önce narutoya başladım ilkini zar zor bitirdim sitelerde takılma çok oluyo yada hiç açılmıyo şuan naruto shippuden izliyorum bunu Türkçe altyazı indiricebileceğim bir yer varmı ilginiz için teşekkürler _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: leeRock
arkadaşlar tavsiye üzerine 1-2 ay önce narutoya başladım ilkini zar zor bitirdim sitelerde takılma çok oluyo yada hiç açılmıyo şuan naruto shippuden izliyorum bunu Türkçe altyazı indiricebileceğim bir yer varmı ilginiz için teşekkürler
Divxplanette var._____________________________ 
-
quote:
arkadaşlar tavsiye üzerine 1-2 ay önce narutoya başladım ilkini zar zor bitirdim sitelerde takılma çok oluyo yada hiç açılmıyo şuan naruto shippuden izliyorum bunu Türkçe altyazı indiricebileceğim bir yer varmı ilginiz için teşekkürler
220 bölüm birden indir kaliteli bulursan 720p izle toplu paket indir yani . şu an code geass , elfen lied , fairy tail , ruorunu kensin komple çıkmış bölümlerini indirdim/indiriyorum hepsi 720p ve 480p den aşşağı deil sitelerde hep 240p yada 360p zevk vermiyor . üstelik bsplayer ile otomatik altyazı da indiriyor dil derdi yok , kota sorunun varsa MTU değiştirerek aşabiliyorsun hız sorununu._____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
Sağol bir arkadaşta mesaj olarak vermiş bir site ordan indiriyorum şimdilik _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
quote:
220 bölüm birden indir kaliteli bulursan 720p izle toplu paket indir yani . şu an code geass , elfen lied , fairy tail , ruorunu kensin komple çıkmış bölümlerini indirdim/indiriyorum hepsi 720p ve 480p den aşşağı deil sitelerde hep 240p yada 360p zevk vermiyor . üstelik bsplayer ile otomatik altyazı da indiriyor dil derdi yok , kota sorunun varsa MTU değiştirerek aşabiliyorsun hız sorununu.
Ruruonı kenshın çok guzel bence ılk onu izle ama 4:3 olması kotusadece diyom tam opuşucekler ama opuşmuyolar sardı benı ne zaman opuşucekler dıye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 29 Haziran 2012; 21:50:13 >_____________________________ -
quote:
quote:
220 bölüm birden indir kaliteli bulursan 720p izle toplu paket indir yani . şu an code geass , elfen lied , fairy tail , ruorunu kensin komple çıkmış bölümlerini indirdim/indiriyorum hepsi 720p ve 480p den aşşağı deil sitelerde hep 240p yada 360p zevk vermiyor . üstelik bsplayer ile otomatik altyazı da indiriyor dil derdi yok , kota sorunun varsa MTU değiştirerek aşabiliyorsun hız sorununu.
bsplayer oto altyazı mı indiriyor?
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
quote:
bsplayer oto altyazı mı indiriyor?
evet eray.gns nin naruto alt yazıları bile çıkıyor .http://www.youtube.com/watch?v=52AsV75bF9M burda bir örnek . codeclerin yoksa indireyim mi diye soruyor yüklerken . çok kullanışlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 29 Haziran 2012; 22:09:20 >_____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
Bs player super hic aramakla ugrastırmıyo .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Naruto daha bitmez, kishi yilbasinda verdigi roportajlarda su yil boyle olacak diyor ama 3 yildir olmuyor, 3 yil boyuncada bu yil bu sefer bu olacak diyor yani Kishi daha biti
rmez en az 2-3 yili var
hemen indiriyorum
ben genelde kmplayer kullanıyordum ama bir de bsyi deneyelim
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
hemen indiriyorum
ben genelde kmplayer kullanıyordum ama bir de bsyi deneyelim
guncel bolumlerı bulamazsın bellı başlı anımelerde var ayrıca bende tek naruto serısınde bulabıldı doğru durust shipudendede bulamadı en guzelı vlc bence hıc cokmedı bs çook çokuyor bunuda dıle getırıyım_____________________________ -
Bs Player'ın evet altyazı bulma özelliği var ama mucizevi bir kolaylık sağlamıyor ki. Altyazı indirmek dediğin nedir divxplanette iki tıkla indirirsin. Ben size Gom Player'ı öneriyorum. Yüksek kalite özelliği sayesinde diğer oynatıcılara göre %20'ye kadar daha iyi görüntü sağlayabiliyor. Hatta bizzat denedim. Bir filme ait kareyi Windows Media Player ve Gom Player ile aynı anda açtım ve yanyana koydum. Bariz bir şekilde Gom Player daha iyiydi. O günden beri Gom Player kullanıyorum. Denemenizi öneririm
Bence şöyle yapın bsplayer dursun ilk başta onla açıp altyazıyı bulun.Sonra Gom playerla açıp altyazı atın ben öyle yapıyorum.
_____________________________ "Özgürlük ve bağımsızlık benim karekterimdir.Ben,milletimin ve büyük atalarımın en değerli miraslarından olan bağımsızlık aşkı ile yaratılmış bir adamım!" -
Askerdeyken neredeyse hiç fırsat olmuyor izlemek için, acayip özledim anime izlemeyi. Tek teselli birikiyor olması...
Herkese bol anime ve mangalı günler diliyorum.
_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki