Şimdi Ara

Naruto (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hep bu forumlarda adı geçiyordu.Karakterin tipini pek beğenmedim diye izlemedim.Ama bi' izleyeyim dedim. 41. bölümdeyim şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 4 Ekim 2008; 11:46:08 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 4 Ekim 2008; 17:55:00 >

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Bu animeyi hangi sıraya göre izleyelim? (Yani önce anime mi, film mi, shippuden mi gibi)

once anime ve filmleri sonra shippuden zımbırtısını izlersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

İtachi öldümü :S????????????????

Evet sasuke öldürdü.

Orjinalden alıntı: fenakesim

quote:

Bu animeyi hangi sıraya göre izleyelim? (Yani önce anime mi, film mi, shippuden mi gibi)

once anime ve filmleri sonra shippuden zımbırtısını izlersin

Shippuuden bağlantılı değil mi ki animeyle? Yani animeden sonra, önce onu izlemek gerekmez mi?
  • @Sezgek Noraktar size bir şey sormak istiyorum mangasını okuyorsunuz sonuçta bu konohamaru nasıl güçlendi mi baya jutsular falan birde narutonun bu yeni rasengan nasıl birşey biraz spoiler verir misiniz???

• Valla Konohamaru uzun süredir meydanda yok, ama yeni teknik oalrak kage bunshinleri lezbiyen fantazisi için kullanıyordu

Naruto'nun yeni rasengan normal rasengana rüzgar çakrası eklenmesiyle oluyor.Yapmak için 3 tane kage bunshin lazım.Rüzgar elementinin kesici özelliği olduğu için bu rasenganında kesici özelliği var yakaladığını defalarca kesiyor.Naruto ilk kez kullandığında yerde yaklaşık 10 metrelik bir krater açmıştı. (tahmin ettim sadece göz kararı)Görünüşü hedefini bulduğu zaman normal rasenganın doğrultusu yere doğruymuş gibi ama defalarca büyümüşünü düşün. Kullanmaya hazırlanırken ise bayağı büyük bir shurikene benziyor. Güç olarak akatsukili bir elemanı tek rasenganda iki kez öldürdü (Adamda birkaç tane kalp var öldürmek için defalarca öldürmek lazım).Fakat şöyle bir dezavantajı var ki teknik çok güçlü olduğundan kullanılan kolu sakatlıyor.

Orjinalden alıntı: Perseus

quote:

Evet sasuke öldürdü.

Kaçıncı bölümde??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar

Valla Konohamaru uzun süredir meydanda yok, ama yeni teknik oalrak kage bunshinleri lezbiyen fantazisi için kullanıyordu

Naruto'nun yeni rasengan normal rasengana rüzgar çakrası eklenmesiyle oluyor.Yapmak için 3 tane kage bunshin lazım.Rüzgar elementinin kesici özelliği olduğu için bu rasenganında kesici özelliği var yakaladığını defalarca kesiyor.Naruto ilk kez kullandığında yerde yaklaşık 10 metrelik bir krater açmıştı. (tahmin ettim sadece göz kararı)Görünüşü hedefini bulduğu zaman normal rasenganın doğrultusu yere doğruymuş gibi ama defalarca büyümüşünü düşün. Kullanmaya hazırlanırken ise bayağı büyük bir shurikene benziyor. Güç olarak akatsukili bir elemanı tek rasenganda iki kez öldürdü (Adamda birkaç tane kalp var öldürmek için defalarca öldürmek lazım).Fakat şöyle bir dezavantajı var ki teknik çok güçlü olduğundan kullanılan kolu sakatlıyor.

Çok sağol şimdi gelecek haftaki bölümü daha bir sabırsızlıkla bekliyorum

shippuden e bir turlu ısınamadım ben neden bilmiorum???

Hani Naruto orda büyümüş oluyor ya (yani resimlerinde gördüğüm kadarıyla, daha izlemedim) biz afacan ve küçüklük haline alıştık. Ondandır

O zaman animeyi şu sıraya göre mi izleyelim?

Naruto
    Naruto Shippuuden
    Filmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 5 Ekim 2008; 11:46:54 >

quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

quote:

Evet sasuke öldürdü.

Kaçıncı bölümde??

Mangasında ölmüştü ama kaçıncı bölüm hatırlamıyorum

quote:

shippuden e bir turlu ısınamadım ben neden bilmiorum???

Hani Naruto orda büyümüş oluyor ya (yani resimlerinde gördüğüm kadarıyla, daha izlemedim) biz afacan ve küçüklük haline alıştık. Ondandır

O zaman animeyi şu sıraya göre mi izleyelim?

Naruto
    Naruto Shippuuden
    Filmler

naruto animesi
    sonra bu animenin filmleri 90. bolumden sonra seyredebilirsin sanıyorum
    sonrada shippuden ve bunun filmini seyredersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Bu haftaki bölüm süperdi. Bu akatsukiyi acayip güçlü yapmışlar.... nedir o öyle ya kafayı kesiyon yaşıyo. Vücudunu kukla filan yapmış elinden kolundan iğne iplik çıkıyo.

Süper işte ölmüyo

Uzattıkça uzattılar bence akatsuki olayını. Öldür gitsin bea...

Asuma'nın ölümüne çok üzüldüm ya, off
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.