Şimdi Ara

Naruto (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • hiç izlemedim ama çocuğun tipi komikmiş.
    And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!
  • Saat 03:45

32.bölüm çıkmıştır duyrulur

Edit : çok boş bir bölümdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 26 Ekim 2007; 6:03:48 >
    ARANIZDA ABURAME SHİNOYU GÖREN OLDUMU BU SON BÖLÜMLERDE?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesrey

Naruto

fanart'çıların hayal gücünden oluşan bir resim. naruto'nun aşkının kime olduğu belli, yukardaki kız istediği kadar sırılsıklam aşık olsun, naruto ona sadece bir arkadaş gözüyle bakıyor.

• 32 gercekten bostu 20 dk aval aval baktim.Bu arada narutonun 4. flimi ancak 2008 in ortalarinda japonca 2008 in sonlarinda ingilizce dublaj piyasaya cikicak deniyor daha 1 sene var

• 4 Agustosta japonyada sinemalarda cikti dvd cikicakki nete dussun izleyelim yoksa ancak sinemada gizli cekim yapmis biri yayabilir bir trailerda yazani buraya koyuyorum o kadar cok trailer izledimki flimin nasil bittigini nerdeyse ogrendim bu arada eger izlemeyi basaran olursa buraya yazsin pmden nasil izledigini ogrenip bizde izliyelim
    THE MOVIE AIRS IN JAPAN MOVIE THEATRES ON 4th AUGUST, DVD OUT MID 2008, SUBBED VERSION END OF 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 26 Ekim 2007; 21:48:49 >

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

bn simdi izliyorum 32yi yardıa sayılırım . henüz ii bişi olmadı . bi dahaki bölüm ne zmna cıkar. haftaya olurmu ?

evet büyük ihtimal haftaya bugün çıkacak yeni bölüm...

umarım bu sefer ilginç birşeyler olur çünkü artık baymaya başladı

• pff cidden ya baya sıkıcı olmaya basladı bu bölümler. ilk bölümler ne güzeldi yane 4-5 tane ard arda izliyosdum simdi indircek bölüm yokki :( bi daaki bölümün fragmanında yane sonda weridkleri yerde bu sakura sasukenin yerini filan sölüyo tsunadeye. gitmiyomularki oraya ? 5 bölümde napcaklar :S
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

quote:

Orjinalden alıntı: nesrey

Naruto

fanart'çıların hayal gücünden oluşan bir resim. naruto'nun aşkının kime olduğu belli, yukardaki kız istediği kadar sırılsıklam aşık olsun, naruto ona sadece bir arkadaş gözüyle bakıyor.

Naruto'da Sakura'ya istediği kadar sırılsıklam aşık olsun.Sakura'nın kime aşık olduğu belli.adam köyü terkedip kaçtı.aradan 2,5 sene geçti ama ismini duyunca Sakura'nın yine gözleri parlıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Yeni bölüm 18.11.2007 de çıkacak. Yine bir haftalık bir ara var.

nerde okudun bunu.ayın 18'i pazara denk geliyor ve ara verileceğinide hiç duymadım.eğer olsaydı 33. bölümün trailer'ında söylerdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Yeni bölüm 18.11.2007 de çıkacak. Yine bir haftalık bir ara var.

nerde okudun bunu.ayın 18'i pazara denk geliyor ve ara verileceğinide hiç duymadım.eğer olsaydı 33. bölümün trailer'ında söylerdi.

Ben de ordam gördüm zannettim ama sen söyleyince tekrar baktım yok öyle bişi, galiba başka birinden veya başka biyerden aklımda kalmış, yanlış bilgi için kusura bakmayın.

Edit:
    Trailer da değilde sonraki kutlama bölümünde yazıyormuş tarih ama dediğin gibi 18 i pazara geliyor büyük ihtimal başka bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 30 Ekim 2007; 8:35:44 >
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • naruto shippuuden 33 bölüm gelmiş dattebayoya ama adı niye değişik anlamadım ayrıca naruto central bu hafta bölüm yok demişbiri açıklayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artix -- 2 Kasım 2007; 17:13:20 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.