Şimdi Ara

Naruto (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gaara'nın konuşması iyiydi. 1-2 bölüm daha Naruto'dan ses çıkmayacak sanırım. Beni şu an en çok Naruto meraklandırıyor. Savaşın ortasına dalsa kyuubi çakrasıyla ortalığın ..., azğımız açık kalsa vs.
  • o kadar filler dan sonra 20dk dişinin kovuğuna gitmiyor insanın

ayrıca çizimler konusunda;

evet hd falan olması güzel güzelde 2005 öncesi çizimler daha hoş duruyo animelerde. tsubasayla büyümüş bir nesil olarak garipsiyor insan yeni çizimleri
  • Çok güzel bölümdü. Uzun zamandır Gaara'nın dövüşlerde tekrar aktif rol almasını bekliyordum. Shippuuden'in ilk bölümlerinden beri özletmişti kendisini. Artık daha fazla beklemeyeceğiz gibi. Ayrıca Gaara ile birlikte birçok kişiyi daha göreceğiz. Bakalım savaşlarda Neji'nin babası, Tsunade'nin sevgilisi ve dahası ne yapacaklar, ne kadar güçlüler ?

Aklıma gelmişken Edo Tensei ile diriltilenler arasına Yahiko var mıydı ? Onun da güçlerini çok merak ediyordum doğrusu.
  • OO izlemeyen varsa vay haline diyorum artık Naruto Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

Çok güzel bölümdü. Uzun zamandır Gaara'nın dövüşlerde tekrar aktif rol almasını bekliyordum. Shippuuden'in ilk bölümlerinden beri özletmişti kendisini. Artık daha fazla beklemeyeceğiz gibi. Ayrıca Gaara ile birlikte birçok kişiyi daha göreceğiz. Bakalım savaşlarda Neji'nin babası, Tsunade'nin sevgilisi ve dahası ne yapacaklar, ne kadar güçlüler ?

Aklıma gelmişken Edo Tensei ile diriltilenler arasına Yahiko var mıydı ? Onun da güçlerini çok merak ediyordum doğrusu.

Hayır yoktu. Nagato var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu arada arkadaşlar Killer Bee vs
    Sasuke'yi izliyordum bir şey fark ettim. Geçenlerde muhabbeti geçti işte Sasuke, genjutsuyla Naruto'yu kolay yenebilir falan diye. Bu Sasuke, Bee'ye de genjutsu atıyor fakat işlemiyor sonra Bee "İçindeki kuyruklu canavarı kontrol edebilen jinchuurikiye genjutsu işlemez diyor." Demek ki Sasuke'nin Naruto'yu yenmesi için artık farklı yollar denemesi gerekecek zira Naruto yavaş yavaş kontrol ediyor Kyuubi'yi. Bir de kuyruklu canavar çakrasıyla ilgili; onu da ele geçirirsen sonsuza kadar senin olur demişti Bee, Naruto'ya, yani kaybetme riski yok... Bakayaru konoyaru

Dıştan çakra akışıyla genjutsu bozulabildiği için öyle oluyor. Sürekli içindeki kuyruklu canavarın çakrasını alıyor jinchuurikiler.
  • Genjutsu olayını çok büyütüyorsunuz. Genjutsu daha çok, düşman senden güçsüz ise işe yarayan bir şey gibi geliyor bana. Fakat shinobiler aynı seviyelerde iseler, Genjutsu etkisine giren, bir şekilde üstünden geliyor. Zaten 2 güçlü rakibin, mesela Naruto ile Sasuke diyelim. Sasuke'nin Genjutsu ile Naruto'yu yenebilme ihtimali yok. Yada şöyle bir soru sorayım. Sasuke Genjutsu ile Naruto'yu yense nasıl yorum yaparsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 3 Mayıs 2012; 22:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaBöston

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

1 aydır bakmıyorum hala fillerdamı ?

Benim gibi fillerdan bıktıysan aç bi Naruto SD : Rock Lee No Seishun Full-Power Ninden izle ilk bölüme dakikalarca kahkaha atmıştım Bu hafta filler bitti kaldığı yerden devam.

Ney bu?Birde link verir misin?Bizde izleyelim.

Rock Lee'nin baş rolde oynadığı, chibi karakterlerin kullanıldığı komedi animesi. Turkanimede var. Ordan izleyebilirsin.

Edit: Linki özelden yolladım

Banada link atar mısın?

Yolladım kardeş

@Raizen Cevabına çok güldüm yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 3 Mayıs 2012; 22:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Genjutsu olayını çok büyütüyorsunuz. Genjutsu daha çok, düşman senden güçsüz ise işe yarayan bir şey gibi geliyor bana. Fakat shinobiler aynı seviyelerde iseler, Genjutsu etkisine giren, bir şekilde üstünden geliyor. Zaten 2 güçlü rakibin, mesela Naruto ile Sasuke diyelim. Sasuke'nin Genjutsu ile Naruto'yu yenebilme ihtimali yok. Yada şöyle bir soru sorayım. Sasuke Genjutsu ile Naruto'yu yense nasıl yorum yaparsınız?

azı... s.... böyle işin deriz tabi ancak sasuke;
    eskileri izliyordum da çok güçlendi. kirin'i falan hiç saymıyorum bildiğiniz üzere kirin'den kaçış yok. ems'si falan ohoo olağlar olağlar. artık naruto da şu kyuubi olaylarını halledip sasuke'nin seviyesine gelmeli. açık söylüyorum fuuton rs ile cho oodama rt ile yenileceğe benzemiyor sasuke.
  • Sasuke de İtachi'nin gözleri var daha ne olsun.

İtachi'nin göz gücü çok yüksekti. O kadar ki Susanoo'yu hiç zorlanmadan tam formuna çıkartabiliyordu. Ayrıca o kadar çok MS kullanmasına rağmen ölümüne kadar göz gücünü hiç kaybetmedi.

Sasuke'nin göz gücü ise çok zayıf. O kadar ki ne adam gibi Susanoo kullanabildi ne de gözlerinin ışığı ona yetti. 1 ayda mort. Kör oldu. Siz hesaplayın işte. Ama buna rağmen o 1 ayda ortalığı yakıp geçti. Çünkü Sasuke'nin asıl özelliği göz gücü değil de göz gücünü en verimli ve iyi şekilde kullanabilme. Tsukuyonami'den normal sharinganla kaçabilecek kadar iyi kullanıyor gözlerini. Ve bu özelliğini abisinin gözleriyle birleştirerek üstüne birde EMS'yi yerleştirirsek ( EMS'nin henüz bilmediğimiz özelliklerinin de olduğunu varsayıyorum ) bence de Sasuke, Naruto'dan daha güçlü konuma gelir.

Benim şahsi kanaatim savaşı şuan ki haliyle Sasuke alır diyorum. Tabi işin içine İtachi'nin kargası girmezse. İtachi deyince duracaksın bir kere
  • Sasunoo'dan rahatsız olan bir tek ben miyim?

Hızlı, çevik bir karaktere Susanoo diye bir güç verdi. Sasuke'yi izlemek eskiden keyif verirdi. Fakat şimdi adam durduğu yerden ok atıyor. Yakında kilo alır Sasuke demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Genjutsu olayını çok büyütüyorsunuz. Genjutsu daha çok, düşman senden güçsüz ise işe yarayan bir şey gibi geliyor bana. Fakat shinobiler aynı seviyelerde iseler, Genjutsu etkisine giren, bir şekilde üstünden geliyor. Zaten 2 güçlü rakibin, mesela Naruto ile Sasuke diyelim. Sasuke'nin Genjutsu ile Naruto'yu yenebilme ihtimali yok. Yada şöyle bir soru sorayım. Sasuke Genjutsu ile Naruto'yu yense nasıl yorum yaparsınız?

Evet haklısın ben de şuna benzetiyorum genjutsuyu, hani RPG oyunlarında basit düşmanlara saldırılarını kırmak için uyutma, paralize, kör etme gibi büyüler atabilmemize rağmen, bosslara işlemiyor ya, onun gibi bir şey olsa gerek bu genjutsu.

Neyse fazla uçmayayım dediğin gibi PS3 oyunlarına benzettik iyice

Alttaki yorumuna...

Evet Sasuke hızlı, çevik bir karakterdi Deidara dövüşlerini falan hatırlayın neler neler yaptıydı. Şimdi Susanoo geldi mertlik bozuldu Adam oturduğu yerden dövüşüyor mübarek.

Susanoo'yu summon şeklinde kullansa aslında, yani yaratık çağırma gibi, kendisinden bağımsız hareket etse, Sasuke bir yandan dağıtsa, Susanoo bir yandan onu okla desteklese falan... Gene uçtum RPG oyunlarına
  • fillerlar bitti ve mükemmel bi bölüm çıktı gene.

gaara nın konuşması güzeldi. naruto sasuke dövüşü olursa bayağı uzun süreceğe benziyor. naruto vs. sasuke ve kyuubi vs. susanoo kapışması gibi bakabiliriz olaya özetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 4 Mayıs 2012; 8:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

fillerlar bitti ve mükemmel bi bölüm çıktı gene.

gaara nın konuşması güzeldi. naruto sasuke dövüşü olursa bayağı uzun süreceğe benziyor. naruto vs. sasuke ve kyuubi vs. susanoo kapışması gibi bakabiliriz olaya özetle.

Hocam dediklerine genel itibariyle katılıyorum ama bir nokta var.

Naruto yalnızca kyuubiden dolayı güçlü değil.Naruto pain savaşında kyuubi çakrasından yoksun tokatladı paini.Naruto susanoo'nun nasıl alt edilebileceğini bulursa Sasuke'nin Naruto karşısında pain kadar bile şansı yok.Naruto şuan inanılmaz güçlendi.Sasuke'de güclü ama Naruto'nun şuanda dengi bana göre Uchiha Madara'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

quote:

Naruto yalnızca kyuubiden dolayı güçlü değil.Naruto pain savaşında kyuubi çakrasından yoksun tokatladı paini.Naruto susanoo'nun nasıl alt edilebileceğini bulursa Sasuke'nin Naruto karşısında pain kadar bile şansı yok.Naruto şuan inanılmaz güçlendi.Sasuke'de güclü ama Naruto'nun şuanda dengi bana göre Uchiha Madara'dır.

soyle bı durumda var edo tenseı ıle canlanan nagatoda rınnegan varmıııı yokmuuuu varsa cok buyuk bı dert olacak... ha tobı aldı 1 gozu dıger goz nagatoda bence... buyuk sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

quote:

soyle bı durumda var edo tenseı ıle canlanan nagatoda rınnegan varmıııı yokmuuuu varsa cok buyuk bı dert olacak... ha tobı aldı 1 gozu dıger goz nagatoda bence... buyuk sıkıntı.

diğerini
    sasuke'ye takmış olmasın? tahmin haa manga falan okumuyorum biliyorsunuz beni
  • bildiğim kadarıyla ölüler ölmeden önceki formlarıyla diriltiliyor. sonuçta rinnegan öldükten sonra alındı nagatodan?
  • 1 hafta nasıl bekleyecez biz yahu. naruto ömrümü yedin ömrümü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

quote:

diğerini
    sasuke'ye takmış olmasın? tahmin haa manga falan okumuyorum biliyorsunuz beni

ortalık gırdı bırbırıne ya ıyıler kotu kotuler kotu
  • Bölümü yeni izledim, mükemmel olmuş. Seri yeni arcla yine yardıracak gibi görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.