Şimdi Ara

Naruto (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm kurallarına uymayacaksan bölümde durma. kimse sana konuşma demiyo yeni bölümler hakkında altı üstü bi tuşa basıcaksın bu o kadar zor geliyorsa bölüme girme

Edit: kişisel olarak algılamıyorum. sıkıntı değil girip girmemek bölüme zaten yeni yeni girmeye başladım naruto başlığına fakat tutumun aşırı derecede yanlış. sonuçta anime-manga bölümünün bir kuralı Spoiler ve sen buna uymayı reddediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 31 Mart 2012; 23:42:53 >
  • Tamam beyler uzatmayın hem konu dağılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Anime konusunda, anime ile ilgili bir şeyi spoilera almak kadar saçma bir durum yok. Yani kimse kusura bakmasın ama güncelde olmayan kişinin, buraya girmesi daha saçma bir durum. Zaten mantığı anlayabilmiş değilim, anime konusunda ne konuşuluyor olabilir ki başka, bunu bile bile giren kişi spoiler yiyebilirim diye kendini düşünmüyorsa, ben hiç düşünmem. He belki son yayınlanan bölüm için spoiler kullanılabilir ama güncelde olmayan adam için, 50, 100 vs. bölüm öncesini niye spoilera alayım? Kural basit, güncelde olmayan biri spoiler yemek istemiyorsa girmeyecek konuya ya da kendi yorumunu atıp, başkasınınkini okumadan çıkacak.

O zaman bana spoiler butonunun bu bölümdeki işinin ne olduğunu açıklar mısın?

Spoiler butonu var, kullanmak zorundayız! Bu mudur yani mantığın?

Anime şuan kaçıncı bölümde, 256; benim bu bölüm ve öncesi hakkında konuşma özgürlüğüm var. Kim güncelde, kim değil bunu kim nasıl bilecek, nasıl tahmin edecek çok affedersin? Güncelde olmayan adam kendinden sorumludur, kimsede o kişiyi düşünmek zorunda değil! Burada 100 kişi güncelde, 2 kişi değil diye otu b.ku spoiler içine mi alacağız? Böyle saçma birşey var mı; bak ne diyorum, güncelde olmayan adam, bile bile buraya giriyor ve spoiler yiyeceği halde kendini düşünmüyorsa, kimseye de düşün diyemezsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_59309288/tm.htm

Al sana en basitinden güncelde olmayıpta soru sormak için konuya girilecek bir neden.Sana bunun gibi bir ton daha örnek verebilirim.Spoiler butonunun amacı işte bu tip genel muhabbetin dışındaki ilerki bölümler hakkında spoiler vermemek içindir.Sen hangi bölümde olursan ol güncel konuları spoiler butonu içinde yazmalısın ve bunda zorunlusun.Şu yazdıkların kuralları hiçe saymaktan başka birşey değil.
  • Güncelde olmayan adam soru sormak için konuya giriyorsa, kendi sorusuna verilen cevap dışında birşeyi okumaması gerekiyor zaten. Onun içinde adamlar "Cevaplanan mesajlarım" diye bir bölüm yapmışlar.

Senin söylediğin spoiler kuralı ise, film, kitap, oyun ve 5-10-20 vs. bölümlük diziler için geçerli bir durum. Ama burada konuştuğumuz şey öyle bir oturuşta bitirilebilecek bir şey değil, 500 küsür bölümden bahsediyoruz. Ben 300. bölümdeki adam için 500. bölümdeki şeyi neden spoiler içine alayım? Güncelde olmayan adam bunun bilincinde olması gerekiyorken, sen bana onu düşüneceksin diyorsun? Son çıkan bölüm, ilk birkaç gün spoiler içinde konuşulabilir ama ondan önce ki bölümleri spoiler içine almanın bir manası ve zorunluluğu yok.
  • Bölümlerin yayınlanmasından uzun süre geçmesi,onları spoiler içine alma zorunluluğunu ortadan mı kaldırıyor?Neden 200 küsür bölüm fark bulunan bölümü spoiler içine alayım demişsin...neden almayasın?Spoiler içine alırsan hem güncelde olmayan birilerini konuya girince spoilera mağruz kalmasını engellersin hem de spoiler içine aldığın zaman millet yazdığın şeyin güncel bölümlere ait olduğunu anlar.Sonuçta herkes dizi,film,anime vs. yayınlanır yayınlanmaz takibine başlamıyor.Bu kadar zor mu yani spoiler butonuna basmak?

İnatla spoiler butonunu kullanmamayı savunuyorsun,artık daha fazla söyleyecek birşeyim yok.Umarım kendini yeni başlayanların yerine koyup durumu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 1 Nisan 2012; 12:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Bölümlerin yayınlanmasından uzun süre geçmesi,onları spoiler içine alma zorunluluğunu ortadan mı kaldırıyor?Neden 200 küsür bölüm fark bulunan bölümü spoiler içine alayım demişsin...neden almayasın?Spoiler içine alırsan hem güncelde olmayan birilerini konuya girince spoilera mağruz kalmasını engellersin hem de spoiler içine aldığın zaman millet yazdığın şeyin güncel bölümlere ait olduğunu anlar.Sonuçta herkes dizi,film,anime vs. yayınlanır yayınlanmaz takibine başlamıyor.Bu kadar zor mu yani spoiler butonuna basmak?

İnatla spoiler butonunu kullanmamayı savunuyorsun,artık daha fazla söyleyecek birşeyim yok.Umarım kendini yeni başlayanların yerine koyup durumu anlarsın.

200 küsür bölüm fark bulunan alınmaz guncel bolum alınır. hersey spoıler ıcınde yazılmaz ole bence.bılınclı tıklanıyor hos konuya son sayfanın guncel olması dogaldır.
  • arkadaşlar çizimlerim nasıl olmuş.
    1 tanesi resmin pc de editlenmiş halidir(Madara Şaşkın :D)

Naruto

Naruto

Naruto

Naruto
  • Beyler bir ay nasıl bekliyelim,öneri verin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rαizen

Beyler bir ay nasıl bekliyelim,öneri verin?

Bilsem ben kendim uygulardım.
  • beyler bakabt den indirdim bozuk çalıyo her türlü media playerda arkdan aldım o da aynı başka yerden indirdim o da aynı bozuk ama ps3 e atınca normal pc de nasıl oynatabilirim her seferinde ps3 e atamam tek tek zaten flashda yok komsudan alıyorum

edit:ilk bölümlerden itibaren nerden indirebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 1 Nisan 2012; 17:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler bakabt den indirdim bozuk çalıyo her türlü media playerda arkdan aldım o da aynı başka yerden indirdim o da aynı bozuk ama ps3 e atınca normal pc de nasıl oynatabilirim her seferinde ps3 e atamam tek tek zaten flashda yok komsudan alıyorum

edit:ilk bölümlerden itibaren nerden indirebilirm

Nyaa'dan indir.
  • rasengan hakkında çok ileri geri konusulmuş fakat

fuuton rasen shuriken e yakalanıpta ölmeyen bir kişi gösterin.animedeki
    en ölümcül tekniklerden birisi.normal rasengan kişinin yüklediği chakraya göre
    etkisi artıp azalsada rasen shurikeni sadece naruto yapabilir.

ben susanonun bile dayanamayacağını düşünüyorum.
  • şu vizeler bitsin narutoya alternatif bir animeye başlıcam öneri verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

şu vizeler bitsin narutoya alternatif bir animeye başlıcam öneri verirseniz sevinirim.

Haftalardır bas bas bağırıyoruz manga dan sspoiler vermeyin diye hâlâ anlamadiysan senden şüphe ederim daha neler neler yazardım ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 1 Nisan 2012; 18:13:50 >
  • ne yaptınız yaaa adamın verdıgı spoılera bak.
  • Full Metal Alchemist'i şiddetle öneririm. Şuan bende onu izliyorum. Uzun soluklu olsun diyorsan da Bleach'i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

ne yaptınız yaaa adamın verdıgı spoılera bak.

Arkadaşım bu spoiler sayılmaz bile anakonuyla bağlantılı bile değil.Kageleri zaten geçen bölüm gösterdi kabuto .Çok abartıyosunuz.

@siyah16 saol.Ona başlarım o zaman.
  • quote:

quote:

Arkadaşım bu spoiler sayılmaz bile anakonuyla bağlantılı bile değil.Kageleri zaten geçen bölüm gösterdi kabuto .Çok abartıyosunuz.

nasıl sayılmaz ya ! anımede gormedıgımız bı dovusden bahsedıyorsun !
  • quote:

quote:

quote:

Tamam özür bilmiyodum spoiler butonunun çalışmadıgını.
  • quote:

quote:

quote:

Mangadan spoiler lafını vermeyin anlamak için fındık kadar beyin bile yeter ama nedense anlamayanlar var.

Cahile laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak kolaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 1 Nisan 2012; 18:28:43 >
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.