Şimdi Ara

Naruto (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Aslında -Manga Spoileri - özelliği foruma eklenebilir.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Anime ve manganın karşılaştırılması doğaldır; fakat mangadan bahsedilecekse bence animenin geldiği bölümü çok fazla geçmemeli.
    Anime izleyen biri için mangada geçen bir yerin daha farklı olduğunu öğrenmesi, animede 10 bölüm sonra ne olduğunu mangayı okuyan birinden öğrenmesi kadar şok edici olamaz. Bu yüzden manga okuyanlar spoiler verirken en fazla 3-5 bölüm sonrasını düşünmelidir. Daha fazlası anime izleyeni animeden soğutabilir. Dayanamayıp spoiler düğmesine tıklayanları da düşünürsek

zaten tam da bahsettiğim olay bu bütün yazdıklarımı okursan. hep banane yasak gibi cevaplar veriliyo yıllardır. kardeşim tamam mangayı okuyoruz ileriyi biliyoruz fln da animeyi izleyince hem 1 yıl geçmiş hem görsellik gelmiş.. farklılıklar, duygu geçişi fln bir çok yönden yeni görmüşüz gibi heyecanlı oluyor. hıı sizi gidiler hep burayı karıştırıyosunuz gibi garip garip tavırlarla karşılaşılıyor ufak bişe diyince de. nedir bu üvey evlat muamelesi:D her bu muhabbette bangır bangır bağırıorm bu konuyu. dikkate alan yok. önerileri dinlemezlerse forumun hali vahim. damlaya damlaya göl olur. ne forumlar gördük. her aşamasına şahit olduğum, belli dönem mod da olduğum teknoloji televizyonu forumlarının yıkılış dönemini öle yakından gördüm ki. bu tarz şeyler fln ne kadar önemli anladım. millet bi soğumaya başladımı ucunu alamıyorsun..

yine yeniden ısrarla söylüyorum. sorun değil çözüm odaklı olunn.. bırakın forumu memleketin sorunu kalmaz. ama nerdee..

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

oha 07BlueDevil in spoilerini okudum

Geçmiş olsun arkadaşım

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

3. madde tartışılan şey kural dışı ise yeni başlık (manga) açmaya yönlendiriyor. ama manga bölümüne yazınca da abuk olan birşeyse 3. başlık açılması gerekir o zaman. ama başlık açılınca da ana konudan devam ediniz diye güzel bir kilit yeniliyor.. benim önerimde zaten o yönde. eğer yok kardeşim yasak fln denilirse önemli olan bu veya bunun gibi bir çözüm bulma eğiliminde olmaktır. sonuçta talep var arz yok. yönetimin bu sorunu çözmesi lazım. öle yasak kardeşim diye geçmek demokratik bir yönetimin değil dikta yönetiminin uygulamasıdır. yazımı okuduysan tam olarak zaten banane ben buraya yazacağım gibi değildi. zaten karşı olduğum bu inatlaşma. sizin veya mod ların verdiği cevap her zaman aynı. doğruysa aynı olacak tabi onada tamam diyorum. buraya yazamayacağım ama nereye yazabileceğim sorun o bu seferde. sadece yazılı kurallar da değil önemli olan o yüzden manga güncelde de 1 sene önceki şeyi yazmak abuk diyorum. yoksa orada yazılı bir kural yok o animenin olduğu yeri tartışmakla ilgili. animeye bağlı tartışma dönüyor çünkü orada da. dediğim gibi anime konusu 2 tane olabilir o zaman. yada daha değişik bir çözüm. kısacası her zaman aynı şeyi yazarken altına da bi çözüm önerin. mangaya yazın demek yeterli bi çözüm değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Sen 10. bölümde olsan ve bu konuya girsen.Bende 172. bölüm hakkında spoiler içine almadan yorumumu eklesem hoşuna gidermiydi peki ? Aynen şöyle olurdu : Lan girdik bu konuya.Güzelde bi spoiler verdi ş.sizin biri. Bundan sonra izlesem ne izlemesem ne.

Aynen böyle olurdu.Tabi ben kendi açımdan baktığım zaman her spoileri açarım.Çünkü gelmişim 172. bölüme.Manga'dan bi spoiler verilse yinede açarım.Naruto uzun süredir takip ettiğim ve çokta sevdiğim bir animedir çünkü.Dürüst konuşmak gerekirse spoiler yiye yiye geldim 172. bölüme kadar.Ama yinede keşke o spoileri şu spoileri keşke açmasaydım demiyorum.O verilen spoilere kadar gelip olanları görmek hoşuma gidiyor nedense.

o olay bile bile lades yemektir zaten. ben 10. bölümdeysen ve anime 172 bölümü çıkmış bir animeyse zaten spoiler yememe gibi bi lüksün yok. aynı şekilde 171 deysen ve 172 çıktıysada öle.

bazı kimseleri spoiler çok etkilemez. arkadaş ortamında da "sölesene lan son bölümde ne oldu", "olm adam ölüomu sonunda bari onu söyle" fln gibi muhabbetleri kim yaşamamıştır. söyleyincede niye söyledin lan fln diyede takılırlar.. ama bu adamın kendi tercihidir. bazıları da en ufak spoilerden kıl kapar. o zaman da açmayacaksın pandoranın kutusunu.

birçok kez bende açar bakarım spoiler e yeni birşeyler başlayacağım zaman olur genelde. ilerde aksiyon var mı fln diye. ama açıp okuduktan sonrada adama saydırmam yani. kafama silah dayanmamıştı sonuçta..

Sonuçta kendi iradenle açıyorsun.Birde arkasından sövmek ayıp olur.

Spoiler butonunu bu bölümde sinema-dizi bölümündeki gibi kullanmak olanaksız. Çünkü hikaye iki farklı kaynak üzerinden farklı zamanlarda ilerliyor. Oysa ki dizilerde böyle bir durum yok. Bu sebeple spoiler butonunu bu bölümde buraya özel kurallar dahilinde kullanıyoruz.

Artı olarak hatırlatırım, kuralların olduğunu konunun tarihine de bakabilirsiniz ki kurallar daha önce bu şekilde değildi. Yönetimde kimse, hadi genel ahlak kurallarını bir tarafa koyalım, üyelerin isteği doğrusunda olup da mantıklı olan bir şeyi oraya kural olarak koymamazlık yapmaz. Kuralları yöneticiler belirler, ama yaptıkları şey sadece üyelerin isteklerini yazıya dökmektir. Benim kuralları güncelleme sebebim ise bölüm üyelerinin çoğunun bu yönde isteği olmasıydı. Bölümde baktığım şikayetlerin tahminen %80 kadarı spoiler sebebiyle açılmış. Yani üyelerin çoğunluğu bu durumdan rahatsız. Aksini savunan ise şuana kadar gördüğüm tek üye sizsiniz. Yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir, biz de üyelerin yönelmiş olduğu tutumu değerlendirerek bu yönde bir uygulama gerçekleştiriyoruz. Eğer fikrinizi destekleyen üyeleri bulabilirseniz yada diğer üyeleri fikrinize ısındırabilirseniz, bana başvurun, bir tartışma başlığı açalım, yeni bir sonuca varalım ve bu konuyu yeniden bir sonuca bağlayalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: Flara

@canpii

Spoiler butonunu bu bölümde sinema-dizi bölümündeki gibi kullanmak olanaksız. Çünkü hikaye iki farklı kaynak üzerinden farklı zamanlarda ilerliyor. Oysa ki dizilerde böyle bir durum yok. Bu sebeple spoiler butonunu bu bölümde buraya özel kurallar dahilinde kullanıyoruz.

Artı olarak hatırlatırım, kuralların olduğunu konunun tarihine de bakabilirsiniz ki kurallar daha önce bu şekilde değildi. Yönetimde kimse, hadi genel ahlak kurallarını bir tarafa koyalım, üyelerin isteği doğrusunda olup da mantıklı olan bir şeyi oraya kural olarak koymamazlık yapmaz. Kuralları yöneticiler belirler, ama yaptıkları şey sadece üyelerin isteklerini yazıya dökmektir. Benim kuralları güncelleme sebebim ise bölüm üyelerinin çoğunun bu yönde isteği olmasıydı. Bölümde baktığım şikayetlerin tahminen %80 kadarı spoiler sebebiyle açılmış. Yani üyelerin çoğunluğu bu durumdan rahatsız. Aksini savunan ise şuana kadar gördüğüm tek üye sizsiniz. Yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir, biz de üyelerin yönelmiş olduğu tutumu değerlendirerek bu yönde bir uygulama gerçekleştiriyoruz. Eğer fikrinizi destekleyen üyeleri bulabilirseniz yada diğer üyeleri fikrinize ısındırabilirseniz, bana başvurun, bir tartışma başlığı açalım, yeni bir sonuca varalım ve bu konuyu yeniden bir sonuca bağlayalım.

zaten bir sürü kişi tartışırken spoiler veriyorsa animenin 1-2 bölüm ilerisi hakkında (ki karşılığında diğer taraf bolca şikayet ettiğine göre bolca da yapılan birşey olduğu görülür.) bunun zaten millet tarafından bir talebi olduğu açıktır illa tek tek herkesin şikayet bildirmesi de gerekmez. şikayet üzerine bir iyileştirme yapılabileceği gibi talebi görüp ona göre bir çözüm üretilebilirde. tabi bu bi zorunluluk değildir sizin için..

tabi cevabınızdaki zihniyette olduğunuz sürece sorun da yok. bir şekilde(anket, başlık, öm vs) üçüncü bir başlığı isteyen olup olmadığı yoklanıp durum görülebilir. duruma göre başlık açılıp denenir devam eder ve ya kalkar.

burada millet gelip 1 bölüm sonra şu olacak diye spoiler verip gitmiyor sonuçta. olayın devamını bilmeyen insan devamı ile ilgili teori vs tartışıyor devamını bilen insan daha çok sonuçlarınıda kapsayan muhabbetler ediyor. ikiside ayrı bi zevki var. yani yapılan şey abuk birşey değil. başlık olarak ayrılırsa iki tarafta rahat eder.. bu öneriye destek verenler öm ile bildirebilirler bana.

Kurallar şurada:http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

@canpii

Bu konuyu Anime Kafe'ye sun, orada bir ön tartışma yapılsın katılanların görüşlerini alayım bi.

Not: Bu tür mesajları için de Anime Kafe'yi kullanalım ki ana konudan uzaklaşmayalım.
  • 173 çok iyiydi.

Orijinalden alıntı: Flara

Kural dışı olmuş başka bir yönetici/admin görmeden değiştir onu.

Kurallar şurada:http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

@canpii

Bu konuyu Anime Kafe'ye sun, orada bir ön tartışma yapılsın katılanların görüşlerini alayım bi.

Not: Bu tür mesajları için de Anime Kafe'yi kullanalım ki ana konudan uzaklaşmayalım.

Hocam font 1 yaptım ama ?

Orijinalden alıntı: Espâda

173 süperdi, anime süper gidiyor, umarım bi 50 bölüm boyunca filler sokmazlar ama imkansız.

176 ve 177 filler.

Orijinalden alıntı: gunship

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

173 süperdi, anime süper gidiyor, umarım bi 50 bölüm boyunca filler sokmazlar ama imkansız.

176 ve 177 filler.

geçenki gibi mi olacak
    öyleyse varsın olsun çünkü uzun bi filler girerler diye düşünüyorum ben aman diyim

Ben biraz sabredip bölümleri biriktirmeyi düşünüyorum açıkcası

Bende öyle diyordum,eve dönünce birkaç saatlik naruto keyfi yapardım diyordum ama dayanamadım ve şu anda ingilizcesini izlicem.Çok da iyi değildir ingilizcem.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Bende öyle diyordum,eve dönünce birkaç saatlik naruto keyfi yapardım diyordum ama dayanamadım ve şu anda ingilizcesini izlicem.Çok da iyi değildir ingilizcem.

Bende dayanamam gibime geliyor.

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Bende dayanamam gibime geliyor.

Ben sıradaki 2 mangayı okudum bile

Bende okudumda izleyince daha iyi oluyor
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.