Şimdi Ara

Naruto (383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Anlamadığım bir şey var. Bu cesetleri kafalarına göre mi canlandırıyorlar? Herkes var madem, mesela Konoha'dan Asuma var, Jiraiya neden yok? Kagelerden birkaç tane seçmişler hepsini birden canlandıramıyorlar mı? Orochimaru'yu, Danzo'yu falan canlandıramıyorlar mı? Onlar neden yok? Nagato'yu canlandırıyorsun madem, Conan neden yok, Yahiko neden yok? Hiçbir şey anlamadım bu canlandırma olayından.

Ayrıca size de bizim taraf biraz ezik kalmış gibi gelmedi mi? İyiler tarafındaki 80000 shinobiye karşı onlarda 100000 güçlendirilmiş Zetsu var. İyilerde Kakashi'nin çakrasının yetmediği Sharingan'a karşı onlarda E.M.S + Rinnegan var oha! Bu tarafta hachibi + kyuubi'ye karşı onlarda bijuuların alayı var. Bütün bunlar yetmezmiş gibi diğer tarafta ekstradan Akatsuki üyeleri, Kageler, jinchuurikiler vs. de cabası. Hanzo bile var yahu! Bizim taraf dumur olacak gibi geliyor bana, siz ne dersiniz?

Spoiler vermek istemiyorum ama şunlarıda söylemeden geçemiycem
    Şu anda shinobi ittifakı güçsüz görünsede ileride öyle bir koz geçecekki onların eline ne sen sooor ne ben söylim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

sizi biraz eskiye götüreyim Sasuke vs Naruto finalinde chidori vs rasengan oldu ama chidori ağır ezdi.Bu rasengan 4. hokagenın bıle kullandığı üst düzey bi saldırı değilmiydide chidoriye ezildi ?

Bence bizi götürmeden önce sen bir git. Naruto, hastane çatısında Sasuke'ye alınlığını tak demişti ama Sasuke alınlığıma bir çizgi bile atamayacağını belirtmişti Naruto'ya...

Son kapışmalarında ise, Sasuke, chidori ile Naruto'nun göğsüne indirdi darbeyi; Naruto ise Sasuke'nin alınlığına...

Bu arada fark ettimde, rasengan'ı anime boyunca ciddi ciddi birine indirmedi, bir tek Kabuto'ya o da kendini iyileştirdi zaten... Her seferinde bir aksilik oldu, buradan bile ne kadar tehlikeli bir teknik olduğunu anlayabiliriz aslında, direk öldürüyor çünkü...

Yalnız Pain'in üyelerini vs
    Rasengan ile götürdü. Birini rasengan ile Tsunade'ye saldırırken indirdi. Birinin üstüne zıpladı sırtına yapıştırdı, Yahiko da malum göbekten yedi. Daha vardır ama hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 31 Mart 2012; 2:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

Ben manga takip eden biriyim ve animesini nadiren izliyorum. ( Animasyon olarak görmek istediğim savaşlar oluyor ) 256 sonunda sasuke ve naruto kapışıyo. Sasuke yumruğunu doğrultmuş. Bu manga da vardı fakat çok ilerde. Neden böyle birşey yapma gereği duydular anlamıyorum.

Bu fillerlar Naruto anime 10. yılına özel fillerlar, ondandır.

Ayrıca mangada böyle bir şeyin olması çok ilginç genelde bu tür şeyleri ancak fillerlarda görürüz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 31 Mart 2012; 5:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

quote:

sizi biraz eskiye götüreyim Sasuke vs Naruto finalinde chidori vs rasengan oldu ama chidori ağır ezdi.Bu rasengan 4. hokagenın bıle kullandığı üst düzey bi saldırı değilmiydide chidoriye ezildi ?

Bence bizi götürmeden önce sen bir git. Naruto, hastane çatısında Sasuke'ye alınlığını tak demişti ama Sasuke alınlığıma bir çizgi bile atamayacağını belirtmişti Naruto'ya...

Son kapışmalarında ise, Sasuke, chidori ile Naruto'nun göğsüne indirdi darbeyi; Naruto ise Sasuke'nin alınlığına...

Bu arada fark ettimde, rasengan'ı anime boyunca ciddi ciddi birine indirmedi, bir tek Kabuto'ya o da kendini iyileştirdi zaten... Her seferinde bir aksilik oldu, buradan bile ne kadar tehlikeli bir teknik olduğunu anlayabiliriz aslında, direk öldürüyor çünkü...

Rasengan ile götürdü. Birini rasengan ile Tsunade'ye saldırırken indirdi. Birinin üstüne zıpladı sırtına yapıştırdı, Yahiko da malum göbekten yedi. Daha vardır ama hatırlamıyorum.

Onları saymıyorum, zaten orada kullanmak zorundaydı ve kullanarak elemanları öldürdü. Demek istediğimde bu, ölümcül bir teknik olduğu için, kullandığı bir çok yerde aksilik yaşadı.

Hastane çatısında rasengan ve chidori'yi çarpıştırıyorlardı, Kakashi girdi araya.
    Sasuke'ye rasengan ile vuramadı.
    Itachi'ye oodama attı, başka biri çıktı.
    Deidara'ya rasengan attı, klon çıktı.
    Kabuto'ya iki kere rasengan attı, birinde Kabuto heal yeteneği sayesinde kendini iyileştirdi, diğerinde de Naruto ıskaladı.
    Kakuzu'ya frs attı, ilkinde başarılı olamadı, sonra da frs'nin zararı yüzünden hiç kullanamadı.
    Tobi'ye rasengan attı, yine ıskaladı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

quote:

Onları saymıyorum, zaten orada kullanmak zorundaydı ve kullanarak elemanları öldürdü. Demek istediğimde bu, ölümcül bir teknik olduğu için, kullandığı bir çok yerde aksilik yaşadı.

Hastane çatısında rasengan ve chidori'yi çarpıştırıyorlardı, Kakashi girdi araya.
    Sasuke'ye rasengan ile vuramadı.
    Itachi'ye oodama attı, başka biri çıktı.
    Deidara'ya rasengan attı, klon çıktı.
    Kabuto'ya iki kere rasengan attı, birinde Kabuto heal yeteneği sayesinde kendini iyileştirdi, diğerinde de Naruto ıskaladı.
    Kakuzu'ya frs attı, ilkinde başarılı olamadı, sonra da frs'nin zararı yüzünden hiç kullanamadı.
    Tobi'ye rasengan attı, yine ıskaladı.

ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. sasukeyi rasengan ile vuramadı değil vurmadı.
    kakuzu ya frs ile vurduğu zaman daha tekniği %50 deydi herhalde. sonra tekniğini tamamladı ve uzak menzilli bir jutsu elde etti hatırlarsanız.
  • Haklısın arkadaşım bu durum benim de dikkatimi çekmişti ne zaman Rasengan yapmaya kalksa mutlaka bir aksilik çıkıyor "vur artık bu sefer ya" dediğim çok olmuştur. Mesela ilk seride bu tekniği çok kullanırdı ama kaç kişiyi öldürdü bu teknikle? Ben hiç hatırlamıyorum.
  • Rasenganın gücünü gördüğümüz tek yer naruto vs kakuzu(Tam sayılmaz)Birde Naruto vs Kyuubi.

Edit:Birde Naruto vs Pain de gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 31 Mart 2012; 18:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Rasenganın gücünü gördüğümüz tek yer naruto vs kakuzu(Tam sayılmaz)Birde Naruto vs Kyuubi.

soyle dusunelım konohamarunun tamamlanmamıs rasenganının gucunu gorduk. narutoya kıyaslıyalım bunu kı naruto ero sennını de gectı rasenganda.
  • Rasengan 4.ye özel bi teknik olarak lanse edildi ama
    Ero-sennin,kakashi,konohamaru kullanabiliyo. önüne gelen rasengan kullanmaya başlar oldu gibi.

Bu arada Shippuuden'de 202'deyim bilgilerle spoiler yemeyeyim de

Edit: Naruto bölümünde spoiler serbest mi yoksa ben mi fazla hassas davranıyorum son sayfalar buram buram spoiler kokuyo kimse kutuya alma zahmetine kalkışmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 31 Mart 2012; 19:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Rasengan 4.ye özel bi teknik olarak lanse edildi ama Ero-sennin,kakashi,konohamaru kullanabiliyo. önüne gelen rasengan kullanmaya başlar oldu gibi.

rasengan yapmak zor bıse deyıl cakranı sabıt tutup hızlı hareket ettırıyorsun ısteyen herkes yapar ama narutonun mevzusu baska
    narutonun cakra tıpı ruzgar oldugu ıcın fuuton rasen s. yapabılıyor buda rasenganın devrımı ıste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Rasengan 4.ye özel bi teknik olarak lanse edildi ama Ero-sennin,kakashi,konohamaru kullanabiliyo. önüne gelen rasengan kullanmaya başlar oldu gibi.

rasengan yapmak zor bıse deyıl cakranı sabıt tutup hızlı hareket ettırıyorsun ısteyen herkes yapar ama narutonun mevzusu baska
    narutonun cakra tıpı ruzgar oldugu ıcın fuuton rasen s. yapabılıyor buda rasenganın devrımı ıste.

Rasengan'ı fazla abartmışım o zaman.
    malum koca bi diziyi rasengan yapmak için bi taraflarını yırtan naruto'yu gösterdiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Rasengan'ı fazla abartmışım o zaman.
    malum koca bi diziyi rasengan yapmak için bi taraflarını yırtan naruto'yu gösterdiler

Erken konuşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Erken konuşma.

Dizi bi anda yön değiştirdi tam kavrayamadım zaten şu an neler olduğunu
    Bi anda ortaya madarayı çıkarttılar sonrasında sasuke daha da aptallaştı.bıktım artık herkesin sasuke sasuke demesinden. raikage'de eklendi bunların arasına ino ve sakura yetmiyomuş gibi
    izleyen arkadaşlarımın bahsettiğine göre dizi şu an harika bi yerdeymiş.
    naruto'nun annesi ve onun gücü hakkında spoiler yedikten sonra olayları bir türlü birleştiremedim.
    naruto osuruğuyla Rasen shuriken yapsa şaşırmam diyebilirim
  • quote:

Rasengan 4.ye özel bi teknik olarak lanse edildi ama
    Ero-sennin,kakashi,konohamaru kullanabiliyo. önüne gelen rasengan kullanmaya başlar oldu gibi.

Edit: Naruto bölümünde spoiler serbest mi yoksa ben mi fazla hassas davranıyorum son sayfalar buram buram spoiler kokuyo kimse kutuya alma zahmetine kalkışmamış

Spoiler tabi ki serbest değil,sen aynen devam et hocam böyle spoiler içine almaya,senin gibi daha güncelde olmayan bir sürü kişi vardır.
  • Spoıler son bolum hakkndakı muhabbetler ıcın koyulur bence yada bılmıyen bırı ıle konusurken. guncelde deyılsen burada takılmıyacaksn mevzu bu. 10 sene olmus serı baslıyalı ılk bolumle ılgılı bıseyı spoıler almadan yazınca bırı cıkıyor spoıler dıyor e kardesım 10 sene var arada bakma buraya.

ama haklısın almak lazım
  • Spoiler butonu iyiki var. Bi de arkadaşlarımın ağzına koyabilsem şu spoiler'i güncele 50 bölüm civarında birşey kaldı ama daha başlamamış olanlar vardır diye söyledim. son sayfalar fazlasıyla tehlikeli bunun farkındayım ilk bölümler sıkıntı değil zabuzası olsun sınavı olsun diğer konular önemli esas
  • Anime konusunda, anime ile ilgili bir şeyi spoilera almak kadar saçma bir durum yok. Yani kimse kusura bakmasın ama güncelde olmayan kişinin, buraya girmesi daha saçma bir durum. Zaten mantığı anlayabilmiş değilim, anime konusunda ne konuşuluyor olabilir ki başka, bunu bile bile giren kişi spoiler yiyebilirim diye kendini düşünmüyorsa, ben hiç düşünmem. He belki son yayınlanan bölüm için spoiler kullanılabilir ama güncelde olmayan adam için, 50, 100 vs. bölüm öncesini niye spoilera alayım? Kural basit, güncelde olmayan biri spoiler yemek istemiyorsa girmeyecek konuya ya da kendi yorumunu atıp, başkasınınkini okumadan çıkacak.
  • quote:

Anime konusunda, anime ile ilgili bir şeyi spoilera almak kadar saçma bir durum yok. Yani kimse kusura bakmasın ama güncelde olmayan kişinin, buraya girmesi daha saçma bir durum. Zaten mantığı anlayabilmiş değilim, anime konusunda ne konuşuluyor olabilir ki başka, bunu bile bile giren kişi spoiler yiyebilirim diye kendini düşünmüyorsa, ben hiç düşünmem. He belki son yayınlanan bölüm için spoiler kullanılabilir ama güncelde olmayan adam için, 50, 100 vs. bölüm öncesini niye spoilera alayım? Kural basit, güncelde olmayan biri spoiler yemek istemiyorsa girmeyecek konuya ya da kendi yorumunu atıp, başkasınınkini okumadan çıkacak.

O zaman bana spoiler butonunun bu bölümdeki işinin ne olduğunu açıklar mısın?
  • quote:

Anime konusunda, anime ile ilgili bir şeyi spoilera almak kadar saçma bir durum yok. Yani kimse kusura bakmasın ama güncelde olmayan kişinin, buraya girmesi daha saçma bir durum. Zaten mantığı anlayabilmiş değilim, anime konusunda ne konuşuluyor olabilir ki başka, bunu bile bile giren kişi spoiler yiyebilirim diye kendini düşünmüyorsa, ben hiç düşünmem. He belki son yayınlanan bölüm için spoiler kullanılabilir ama güncelde olmayan adam için, 50, 100 vs. bölüm öncesini niye spoilera alayım? Kural basit, güncelde olmayan biri spoiler yemek istemiyorsa girmeyecek konuya ya da kendi yorumunu atıp, başkasınınkini okumadan çıkacak.

Pardon? Bölüm kurallarını okumanı tavsiye ederim. Ayrıca şu anda yapmış olduğun şey diziyi güncelden takip etmeyen insanlara 2. sınıf insan muamelesi yapmaktan başka birşey değil. Sonuçta bir kural bu. Herkes diziyi güncelden takip edecek diye birşey söz konusu değil. Mantıklı olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 31 Mart 2012; 23:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

O zaman bana spoiler butonunun bu bölümdeki işinin ne olduğunu açıklar mısın?

Spoiler butonu var, kullanmak zorundayız! Bu mudur yani mantığın?

Anime şuan kaçıncı bölümde, 256; benim bu bölüm ve öncesi hakkında konuşma özgürlüğüm var. Kim güncelde, kim değil bunu kim nasıl bilecek, nasıl tahmin edecek çok affedersin? Güncelde olmayan adam kendinden sorumludur, kimsede o kişiyi düşünmek zorunda değil! Burada 100 kişi güncelde, 2 kişi değil diye otu b.ku spoiler içine mi alacağız? Böyle saçma birşey var mı; bak ne diyorum, güncelde olmayan adam, bile bile buraya giriyor ve spoiler yiyeceği halde kendini düşünmüyorsa, kimseye de düşün diyemezsin.

@Byakuya Kuchiki

Kusura bakmayacaksın artık, güncelde olmadığın halde, bu konuya giriyorsan ve benden değil 50, 100 bölüm öncesini, 256. bölümü dahi spoiler içine almamı bekliyorsan, beklemekle kalırsın. Kimseye de ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyorum, aksine izlediğiniz şeyin içine edilmesini istemiyorsanız, konuya girmeyin diyorum. He sana mı soracağım ister girerim, ister girmem diyorsanda, o zaman spoiler yedim demeyeceksin. Kişisel alma, genel konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 31 Mart 2012; 23:39:18 >
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.