Şimdi Ara

Naruto (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
550.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Türkçe alt yazı çıktı.

nerde?
    turkcealtyazi ve divxplanet ta yok

Animenin içinde gömülü alt yazı.Öyle yani

nasıl yani

quote:

quote:

quote:

Türkçe alt yazı çıktı.

nerde?
    turkcealtyazi ve divxplanet ta yok

Animenin içinde gömülü alt yazı.Öyle yani

nasıl yani

Alt yazı ayrı değil yani.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 4 bölüm değildir o uzar baya
    her filler serisi başta 4 bölümcük olarak çıkıyor sonra 4 bölüm tamamlandıkça bi 4 bölüm daha geliyor

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • 255

Deidaranın donmesı gercekten anımeye tat kattı ama dedıgım gıbı kabutonun kuklası olması canımı sıkmadı deyıl suan kafamda tek ıstegım narutonun flas mevzusunu cozmesı ve orochimarunun gerı donup madaraya ve narutoya rakıp olması 3. bır grublasma yani.sasuke unsuru ne olacak oda ayrıbır konu su anda akatsukı camıası daha saglam gorunuyor edo tensei olsun madara olsun ıyı.kageler ve 2 kuyruklu sahıbı nere kadar ıs yapacak bellı deyıl ama en cok mızukageyı gormek ıstıyorum
    ipini kendi boynuna dolayan kakuzu mu
    kendi bombası kendi .. patlayan deidara mı
    yoksa habire arkadaşlarının sayesinde ölümden kurtulan güçsüz güçlü sasuke mi

Spoiler vermeye gerek yok ama yakında sizde benimle aynı şeyleri düşüneceksiniz kalın sağlıcakla
  • beyler animeye yeni başladığımı belirtmiştim daha önce ama bi sorun var şimdi ben pcde bs player da vlc de gom da media playerda oynattım hepsinde bozuk çalıyo indirdiğim yerdendir dedim arktan aldım oda aynı ama ps 3e atınca sorun olmuyo neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 22 Mart 2012; 22:39:55 >

Walla hepiniz Akatsukiyi güçlü görmüşsünüzde kim var akatsukide
    sakuranın yendiği sasori mi
    3-5 adam görünce kendini yediren kisame mi

Spoiler vermeye gerek yok ama yakında sizde benimle aynı şeyleri düşüneceksiniz kalın sağlıcakla

kimden bahsettiğini tahmin ediyorum ama sus

sımdı bana sakuranın sasorıyı yendıgını soyleme. yanınca adını unuttum choji mi cho mu nıne vardı kı kendısı kum koyunun en ıyı kukla kullanan kısılerınden bırıydı ole hatırlıyorum sakura sasorıyı kendı yenmıs olsaydı bılgı toplamak ıcın gelen samui nin adamı Omoi den o tekmeyı yıyıp gene narutonun kucagına dusmezdı.

sasuke konusunda katılıyorum.

deıdara konusuna gelırsem deıdara kesınlıkle sasuke olsun vb gaara falan alayından gucluydu olmesındekı amac zaten yasam felsefesıne dayanıyor adamın kendı ... patlamıs deyıl yani.

kisame olayınıda deıdaranınkıne benzetebılırsın hepsı mısyonunu tamamladıgı ıcın olmeyı secıyor bi orochimaru gibi oldurulmuyorlar yani.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

sımdı bana sakuranın sasorıyı yendıgını soyleme. yanınca adını unuttum choji mi cho mu nıne vardı kı kendısı kum koyunun en ıyı kukla kullanan kısılerınden bırıydı ole hatırlıyorum sakura sasorıyı kendı yenmıs olsaydı bılgı toplamak ıcın gelen samui nin adamı Omoi den o tekmeyı yıyıp gene narutonun kucagına dusmezdı.

deıdara konusuna gelırsem deıdara kesınlıkle sasuke olsun vb gaara falan alayından gucluydu olmesındekı amac zaten yasam felsefesıne dayanıyor adamın kendı ... patlamıs deyıl yani.

kisame olayınıda deıdaranınkıne benzetebılırsın hepsı mısyonunu tamamladıgı ıcın olmeyı secıyor bi orochimaru gibi oldurulmuyorlar yani.

Dikkat!Manga hakkında Spoiler içermez.Animede güncel bölümlerde olmayanlar için spoiler yaptım.

Sasori denen hıyarı sağlıkçıyla ihtiyar moruğun teki deviriyorsa ona güçlü denilmez.Nasıl S-class ninja olduğu bile belli değil

Akatsuki'de güçlü 4 tane adam vardı.
    Itachi-Hidan-Kisame ve Tobi
    Hidan'ın ortağı Kakuzu değilde Kisame olsaydı şu an kendi çetelerini bile kurabilirlerdi.Zaten adam ölümsüz diye parçalayıp gömdüler artık animeye dönme ihtimalide yok
    Şu an savaşın başlamamasının tek sebebi zetsuların güçsüz oluşu ve canlandıramadıkları adamlar var.Eğer bu halleriyle savaşa girselerdi sonuç direk belliydi.Ayrıca Kabuto'nun akatsukiye katkısıda var.Kabuto ve araştırmaları olmasaydı şimdiye ortalıkta Tobi falan kalmazdı.Ne yani bütün Dünya'ya 3 tane gerizekalı(Tobi-Sasuke-Zetsu) mı meydan okuyacaktı.

Zaten bahsettiğim spoileri versem ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız siz en iyisi animenin biraz daha ilerlemesini bekleyin.

beyler kabutonun icinden cikan zimbirti tam bir fiyaskoydu igrenc olmus sahsen bu bolumu begenmedim genele bakarsak pek bir sey olmadi deidarada kacti

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Dikkat!Manga hakkında Spoiler içermez.Animede güncel bölümlerde olmayanlar için spoiler yaptım.

Sasori denen hıyarı sağlıkçıyla ihtiyar moruğun teki deviriyorsa ona güçlü denilmez.Nasıl S-class ninja olduğu bile belli değil

Akatsuki'de güçlü 4 tane adam vardı.
    Itachi-Hidan-Kisame ve Tobi
    Hidan'ın ortağı Kakuzu değilde Kisame olsaydı şu an kendi çetelerini bile kurabilirlerdi.Zaten adam ölümsüz diye parçalayıp gömdüler artık animeye dönme ihtimalide yok
    Şu an savaşın başlamamasının tek sebebi zetsuların güçsüz oluşu ve canlandıramadıkları adamlar var.Eğer bu halleriyle savaşa girselerdi sonuç direk belliydi.Ayrıca Kabuto'nun akatsukiye katkısıda var.Kabuto ve araştırmaları olmasaydı şimdiye ortalıkta Tobi falan kalmazdı.Ne yani bütün Dünya'ya 3 tane gerizekalı(Tobi-Sasuke-Zetsu) mı meydan okuyacaktı.

Zaten bahsettiğim spoileri versem ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız siz en iyisi animenin biraz daha ilerlemesini bekleyin.

Bazı yanlışları düzeltelim. Sasori bilerek yenildi, ihtiyarın son hamlesini fark etmişti, son anda insani duyguları ağır basınca ölmeyi seçti, unuttunuz sanırım.

Öte yandan, Akatsuki'nin elinde şu an bijuular da var, 3 adamla sınırlandırmayalım. Ama dediğiniz doğru, savaşın başlaması için Zetsu'nun güçlenmesini bekliyorlar, normaldir.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu Zetsu'nun olayını şu ana kadar özetleyebilecek var mı? Nedir kimdir, bu klonlar ne iştir ben pek anlayamadım oraları

işte zetsu sayesinde bir sürü klon üretiyor onları hashirama'nın güçleri sayesinde daha da güçlendiriyorlar. büyük savaş için hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 23 Mart 2012; 23:19:43 >

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu Zetsu'nun olayını şu ana kadar özetleyebilecek var mı? Nedir kimdir, bu klonlar ne iştir ben pek anlayamadım oraları

işte zetsu sayesinde bir sürü klon üretiyor onları hashirama'nın güçleri sayesinde daha da güçlendiriyorlar. büyük savaş için hepsi.

Hem hashirama hemde Yamato iki tahta kullanıcısı ellerinde baya güçlü olacaklar akatsuki ekibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 23 Mart 2012; 23:24:11 >
  • Zetsu ile ilgili tüm bilgiler açıklanmadı, en azından Siyah Zetsu hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. İkisi bir arada, Toprak, Su ve Tahta (Ağaç) elementlerini kullanabiliyorlar, ama tekil olarakta bunlara sahipler mi meçhul? Ama Beyaz Zetsu'nun Tahta elementine hakim olduğu Hashirama'nın dna'sı ile oluşturulmuş olan binlerce Beyaz Zetsu'dan anlaşılabiliyor. Ayrıca Beyaz Zetsu şekil değiştirme yeteneğinede sahip. (Kisame vs Bee) Ek olarak Tobi, Beyaz Zetsu'nun yakın dövüşte yeteneği olmadığını da söylemişti ama zaten birşeyler varsa Siyah'ta vardır, daha bilgece davranan hep o oluyordu çünkü.

Orijinalden alıntı: melkor23

Zetsu ile ilgili tüm bilgiler açıklanmadı, en azından Siyah Zetsu hakkında hiç bir şey bilmiyoruz. İkisi bir arada, Toprak, Su ve Tahta (Ağaç) elementlerini kullanabiliyorlar, ama tekil olarakta bunlara sahipler mi meçhul? Ama Beyaz Zetsu'nun Tahta elementine hakim olduğu Hashirama'nın dna'sı ile oluşturulmuş olan binlerce Beyaz Zetsu'dan anlaşılabiliyor. Ayrıca Beyaz Zetsu şekil değiştirme yeteneğinede sahip. (Kisame vs Bee) Ek olarak Tobi, Beyaz Zetsu'nun yakın dövüşte yeteneği olmadığını da söylemişti ama zaten birşeyler varsa Siyah'ta vardır, daha bilgece davranan hep o oluyordu çünkü.

İkisinin bir arada toprak,su,tahta elementlerini kullanabildiği ne zaman açıklandı?Birde siyah zetsudan çok ilginç şeyler çıkacak bence.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.