Şimdi Ara

Naruto (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende bölümü izledikten sonra birkaç sitede daha izledim.Oralarda da aynı olduğunu görünce inandım gerçek olduğuna.Bu bölümü tekrar çizerek yayınlamaları lazım.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Naruto tarihinin en iyi savaşlarından birini en iğrenç savaş'a nasıl dönüştürülür 2 bölümde gördük. 168 de eskiye dönüyolar. Bu haber iyi geldi. Izlediğim bölümleri tekrardan manga da okuyacağım. Çok iyi bir dövüş bekliyordum ama çok iyi bi şekilde içine ettiler. Pain'in o tipleri. Kıçından senaryo uydurmalar. Su'ların ortaya çıkması falan. Güzelim bölümleri rezil etmişler. Bu nedir yahu.

Orijinalden alıntı: Infection

Naruto tarihinin en iyi savaşlarından birini en iğrenç savaş'a nasıl dönüştürülür 2 bölümde gördük. 168 de eskiye dönüyolar. Bu haber iyi geldi. Izlediğim bölümleri tekrardan manga da okuyacağım. Çok iyi bir dövüş bekliyordum ama çok iyi bi şekilde içine ettiler. Pain'in o tipleri. Kıçından senaryo uydurmalar. Su'ların ortaya çıkması falan. Güzelim bölümleri rezil etmişler. Bu nedir yahu.

Naruto yumruk vurduğu andaki painin o burnu ne öyle.
  • Beyler bir şey sorucam. Narutonun babasi yaşiyormu. O sahneler gercekmiydi yoksa hayal miydi?

Naruto'nun babası olan Dördüncü Hokage, Kyuubi'yi (Dokuz Kuyruklu) Naruto'nun içine mühürlerken yaptığı Jutsu gereği Kyuubi mührü bozmaya yakınken kendini Naruto'ya hayal olarak gösteriyor. Aslında yaşamıyor.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

burqberq
    Öncelikle yazdıklarını spoiler tagları arasına al hemen.
    Sorunun cevabını spoiler içine yazdım.

Naruto'nun babası olan Dördüncü Hokage, Kyuubi'yi (Dokuz Kuyruklu) Naruto'nun içine mühürlerken yaptığı Jutsu gereği Kyuubi mührü bozmaya yakınken kendini Naruto'ya hayal olarak gösteriyor. Aslında yaşamıyor.

Kendi çakrasının bir kısmını Narutonun içine mühürlüyor desek daha doğru olur. Tam hayal değil yani
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 167

Söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum, ilk saniyesinden son saniyesine kadar ağzım açık nefes bile almadan izledim, afalladım, şaşırdım,
    8 kuyruk Kyuubi'yi gördüm gözlerim yerinden fırladı, Minato'yu gördüm kalp krizi geçiriyordum. Çizimleri ise herkesin aksine çok beğendim. Yani bu kadar aksiyona ancak bu çizimler giderdi. Tek kelime ile harikaydı. Şimdi tekrar izleyeceğim.
  • orjinal çizim ekibi geri dönmüş bu hafta diye haberler var.. inş gerçektir.. tatile çıktılar heralde herifler.. tamda güzel yerdeyken yapılır mı bu dime:D:D
    Hiç,yoktan iyidir
  • 168'i orjinal ekip yapacakmış, en azından Minato'yu düzgün göreceğiz.

Orijinalden alıntı: Kraven

168'i orjinal ekip yapacakmış, en azından Minato'yu düzgün göreceğiz.

aksiyonu sağlam alamadıktan sonra gelmesinler ne gereği var

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Bence de Pain'i çok rezil ettiler. O daha cool takılıyordu. Manga var Allah'tan.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Manga versyonunu Animeden çok daha iyiydi başta bunu belirtiyim fakat Bu Pain sonuçta bizim Animede dövüşünü izlediklerimiz kişiler arasında Itatchi ile beraber en güçlü kişi olarak görüyorum ben.
    O yuzden Anime ile sınırlı olan bilgilerime dayanarak Pain' in Kyuubi ye kafa tutması bana hiç saçma gelmedi açıkcası hele ki Susuke bile bizim Rapci ninjayı indirdikten sonra
    , tabi ki mangacıların bildiği vardır o ayrı

quote:

Hocam 440'a kadar mangayı bir okurmusun dediğimi anlayacaksın. Kyuubi bu, teke tek baş edecek bir insan evladı yok(kontrol etmek dışında) yani savaşarak. Ama maşşallah Pain amcamız dayak yese de Kyuubi ile dalga geçer gibi kafa tutuyor. Mangada ise 6 kuyruktan sonra anında 8 kuyruğa çıkıyor ve Pain baş edemeyeceğini anlayıp Chibaku Tensei yapmak için kaçıyordu. Kyuubi'yi Pain karşısında bu kadar aciz göstermelerine niye kızdığımı daha sonra anlayacaksınız zaten.

Orijinalden alıntı: altugaaa

Manga versyonunu Animeden çok daha iyiydi başta bunu belirtiyim fakat Bu Pain sonuçta bizim Animede dövüşünü izlediklerimiz kişiler arasında Itatchi ile beraber en güçlü kişi olarak görüyorum ben.
    O yuzden Anime ile sınırlı olan bilgilerime dayanarak Pain' in Kyuubi ye kafa tutması bana hiç saçma gelmedi açıkcası hele ki Susuke bile bizim Rapci ninjayı indirdikten sonra
    , tabi ki mangacıların bildiği vardır o ayrı

quote:

Hocam 440'a kadar mangayı bir okurmusun dediğimi anlayacaksın. Kyuubi bu, teke tek baş edecek bir insan evladı yok(kontrol etmek dışında) yani savaşarak. Ama maşşallah Pain amcamız dayak yese de Kyuubi ile dalga geçer gibi kafa tutuyor. Mangada ise 6 kuyruktan sonra anında 8 kuyruğa çıkıyor ve Pain baş edemeyeceğini anlayıp Chibaku Tensei yapmak için kaçıyordu. Kyuubi'yi Pain karşısında bu kadar aciz göstermelerine niye kızdığımı daha sonra anlayacaksınız zaten.

İşte diyorum ya daha sonra anlayacaksınız diye. Aylardır beklediğim bölümü bu şekilde görünce kahroldum resmen. Yaklaşık 3 ay içinde mangacıların niye bu kadar kızdığını ve kahrolduğunu anlayacaksınız. Şöyle söyleyeyim detaya girmeden, Kyuubi'nin altında başka birşey var ve bu şey Kyuubi'yi diğer bütün kuyruklulardan daha güçlü yapıyor ve kontrol etmek ya da hapsetmek dışında Kyuubi ile teke tek kapışacak bir insan evladı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

168'i orjinal ekip yapacakmış, en azından Minato'yu düzgün göreceğiz.

aksiyonu sağlam alamadıktan sonra gelmesinler ne gereği var

Hep aksiyon istiyorsan Bleach izleyeceksin, paso Hallow kesiyor adamlar. Naruto farklıdır, mendilleri hazırlasan iyi olur.

• Hinatanın "Seni Seviyorum" dedikten sonra ölümün eşiğine gelmesinden sonra Narutonun şaşkınlık ve öfke arasında 6 kuyruk çıkarması Pain i mahvederken Chubaku Tensei tarafından yakalanması, ama Paini yenmek uğruna Kyuubiye bile dönüşmeyi göze alan Naruto'nun yakarışlarını duyan Kyuubinin beni çok etkileyen yorumu (Destroy Everything, Destroy Everything that Hurts you, Give me your heart and i will save you from the pain), 8 kuyruğa ulaşan Narutonun hayvani gücünü gören Painin şaşkınlığı ve artık mührü kırıp Kyuubiye dönüşecek olan Narutonun Yondaime tarafından durdurulması.
    Narutonun efsane manga bölümü harcandı. Narutonun ,ilk göz ağrım Bleach i ezerek gözümde birinciliğe yükselmesini sağlayan bölümlerin "Bazı Manyaklar" tarafından mahvedilmesi bana çok dokundu. Kurduğum bu uzun cümlelerde yanlışlarım varsa kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 5 Temmuz 2010; 21:12:18 >

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Hinatanın "Seni Seviyorum" dedikten sonra ölümün eşiğine gelmesinden sonra Narutonun şaşkınlık ve öfke arasında 6 kuyruk çıkarması Pain i mahvederken Chubaku Tensei tarafından yakalanması, ama Paini yenmek uğruna Kyuubiye bile dönüşmeyi göze alan Naruto'nun yakarışlarını duyan Kyuubinin beni çok etkileyen yorumu (Destroy Everything, Destroy Everything that Hurts you, Give me your heart and i will save you from the pain), 8 kuyruğa ulaşan Narutonun hayvani gücünü gören Painin şaşkınlığı ve artık mührü kırıp Kyuubiye dönüşecek olan Narutonun Yondaime tarafından durdurulması.
    Narutonun efsane manga bölümü harcandı. Narutonun ,ilk göz ağrım Bleach i ezerek gözümde birinciliğe yükselmesini sağlayan bölümlerin "Bazı Manyaklar" tarafından mahvedilmesi bana çok dokundu. Kurduğum bu uzun cümlelerde yanlışlarım varsa kusuruma bakmayın.

Hiçbir yanlışın yok dostum, tamamına katılıyorum. Bu arada bende sıkılıp sıkılıp bıraktığım Bleach'e yeniden başladım 132. bölüme geldim gerçekten sarmaya başladı.
    Naruto'nun Chibaku Tensei'den resmen haykırarak çıkması... Aslında Kyuubi'nin keyfi bir hayli yerinde. Mühürden kurtuldu kurtulacak. Ama Naruto, 8 kuyruklu Kyuubi bedeniyle dünyaya haykırıyor, içindeki öfke ağzından ateş olarak fışkırıyor. Tekrar söylüyorum benim için tek kelimeyle muhteşem bir sahneydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikapika

İzlememin üstünden 1 gün geçti. Saat 3 ve ben hala sürekli başa alıp izliyorum. Sanıyorum hayatımda izlediğim en güzel sahne
    Naruto'nun Chibaku Tensei'den resmen haykırarak çıkması... Aslında Kyuubi'nin keyfi bir hayli yerinde. Mühürden kurtuldu kurtulacak. Ama Naruto, 8 kuyruklu Kyuubi bedeniyle dünyaya haykırıyor, içindeki öfke ağzından ateş olarak fışkırıyor. Tekrar söylüyorum benim için tek kelimeyle muhteşem bir sahneydi.

Hocam 440. bölüme kadar mangayı bir oku o zaman, bu saçma çizimlerden bu kadar etkilendiysen olayın asıl halini yani saçlamanmamış şeklini görürsen muhtemelen ağlarsın, şahsen gözlerim yaşarmıştı

Şaka bir yana hala sinirim geçmedi, 500 bölümlük mangada yani Naruto tarihinde en etkileyici, en önemli 3 bölümden ikisinin ancak içine bu kadar edilebilirdi. Neredeyse 1 yıldır bekldiğim bölümler şu şekilde çıkınca sinirden ve hayal kırıklığından kudurdum resmen halen sinirliyim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.