Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Naruto (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu hafta 2 bölüm yayınlanıyor herhalde ?

SASUKEYi MANGAKA GERi DONULMEZ BiR YOLA SOKTU ARTIK EMiNiM SASUKE OLECEK GORECEKSiNiZ(TAHMiN)

TSUNADE OLECEK BENCE

KONAN SAVASTA GERi GELECEK BENCE

HiDAN %50

MADARADA OLECEK

MANGAKAMiZ BiRiLERiNi KURTARIP(MADARA FELAN) SERiYi DEVAM ETTiRRiRSE ETTiRiR ETTiRMESSE ORASINA BiLEMiCEM

Orijinalden alıntı: godfathe®

BEYLER GERCEKLER COK BASiT NARUTO HOKAGE OLACAK BENCE

SASUKEYi MANGAKA GERi DONULMEZ BiR YOLA SOKTU ARTIK EMiNiM SASUKE OLECEK GORECEKSiNiZ(TAHMiN)

TSUNADE OLECEK BENCE

KONAN SAVASTA GERi GELECEK BENCE

HiDAN %50

MADARADA OLECEK

MANGAKAMiZ BiRiLERiNi KURTARIP(MADARA FELAN) SERiYi DEVAM ETTiRRiRSE ETTiRiR ETTiRMESSE ORASINA BiLEMiCEM

konan ve tsunade tamam dıgerlerı bellı olmaz.

bence sasuke-naruto savaşından galip çıkmayacak ve sasuke güç toplamak için kaçacak. naruto büyümüş hokage olmuş olacak. sasuke de güç toplamış olarak geri dönecek. tabi o da büyümüş olacak. Hokage vs Akatsuki lideri olarak epic bir savaşla son bulacak sasuke'nin hikayesi. Ondan sonra naruto'ya ne olur bilemem. Bu yazdıklarım tamamen tahmin, en azından ben böyle olmasını istiyorum. Körpe yaşlarda savaşmaktansa ikisi de olgunlaştıktan sonra savaşsınlar daha epic olur bana göre.

Edit: Konohamaru'yu küçümsemeyin arkadaşlar.
    Ero-Sennin'in Rasengan için dediklerini unutmayın. Zor bir jutsu. Konohamaru da Naruto gibi kolay öğrendi diğerlerine nazaran. İlerde güçlenebilir. Fazla küçümsemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 7 Şubat 2012; 14:00:20 >
  • bence şöyle olucak naruto kaybedecek ve kyuubi de dahil tüm bijuuları madara ya kaptıracak bee ölecek.madara ayın gözü planını gerçekleştirecek ve savaş sırasında sasuke ve naruto uçurumdan düşmenin eşiğinde gelecekler.sakura ikisi arasından sasuke yi tercih edecek naruto düşecek herkes naruto öldü zannedecek.ama gizemli biri naruto yu kurtaracak ve bu kişinin kekkei genkai yi olacak ve naruto yu eğitecek.daha sonra yeteneğini naruto ya verecek.muhtemelen sonra zaman atlaması filan olucak.herkes madara nın kontrolüne geçicek sasuke,kakashi.sai ve sakura dörtlüsü kaçak olacak.mutlak tsukoyimi den etkilenmeyen sadece 4 ü olduğu için madarayla savaşıcaklar.madara tam sakura yı öldürürken naruto gelecek.madara yı yenecek sakura naruto ya aşık olacak.naruto hokage olacak bitecek
  • Nereden alıştıysam şu manga okuma işine, son birkaç yıldır animeye oranla mangadan daha çok zevk alıyorum. Ama işte manga okuyunca da o animenin konusuna bir şey yazamıyorsun teori olarak! Şimdi kusuruma bakmayın ama yazılanları okuyunca insan gülüyor maalesef, teori-temenni karışımı yazılanların hiç bir olabilirliliği yok.

@Lithium

Hocam senin teorin ayın gözü planı gerçekleşecek kısmında çöküyor ne yazık ki. O plan gerçekleşirse zaten herkes tek bir kişinin kontrolü altında olacak. Kurtulma şansı yok ki kimsenin, ama bu plan büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek zaten ya da tam gerçekleşme noktasında engellenecek. Çünkü özünde saçma bir plan olduğunu düşünüyorum, yani hadi gerçekleşti diyelim. Adam tüm dünyayı kontrol ediyor tek başına... Hadi 1 gün, 5 gün, 1 yıl, 10 yıl; ee sonra, nereye kadar gideri var ki bu planın! Açıkçası planla ilgili anlatılmayan detaylar olduğunu düşünüyorum, yoksa çok salakça bir durum ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 7 Şubat 2012; 15:22:21 >

NARUTO RASENGAN OGRENDi, KYUUBi OLDU, SENNiN OLDU, 6 SENNiN YOLLU KYUUBi KONTROLU YAPTI DAHA NE YAPACAK YANi, ARTIK DAHA FAZLA ABARTMAYALIM AKATSUKi DAHA FAZLA DAYANAMAYACAK

BENiM MERAKIM BOS GEZENiN BOS KALFASI SAKURA NAPCAK SAVASTA ANA KARAKTER OLARAK HICBIRSEY GOREMEDIK

Orijinalden alıntı: alfatime

arkadaşlar bu animenin ingilizce dublaj tr altyazılı versiyonunu nerden bulabilirim ?
    kaç tane yerden indirdim senkron sorunlu falan bir türlü bulamadım .(torrent daha iyi olur)

bende gidip başka forumdan buluyum bari yaw

Orijinalden alıntı: melkor23

Nereden alıştıysam şu manga okuma işine, son birkaç yıldır animeye oranla mangadan daha çok zevk alıyorum. Ama işte manga okuyunca da o animenin konusuna bir şey yazamıyorsun teori olarak! Şimdi kusuruma bakmayın ama yazılanları okuyunca insan gülüyor maalesef, teori-temenni karışımı yazılanların hiç bir olabilirliliği yok.

@Lithium

Hocam senin teorin ayın gözü planı gerçekleşecek kısmında çöküyor ne yazık ki. O plan gerçekleşirse zaten herkes tek bir kişinin kontrolü altında olacak. Kurtulma şansı yok ki kimsenin, ama bu plan büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek zaten ya da tam gerçekleşme noktasında engellenecek. Çünkü özünde saçma bir plan olduğunu düşünüyorum, yani hadi gerçekleşti diyelim. Adam tüm dünyayı kontrol ediyor tek başına... Hadi 1 gün, 5 gün, 1 yıl, 10 yıl; ee sonra, nereye kadar gideri var ki bu planın! Açıkçası planla ilgili anlatılmayan detaylar olduğunu düşünüyorum, yoksa çok salakça bir durum ortaya çıkıyor.

çok hoşunuza gidiyor demi bilmeyen adamın burda teori üretmesiyle, hayal kurmasıyla dalga geçmek. abicim git manga bölümüne ne yazacaksan yaz. niye anime bölümüne bu taciz ısrarı anlamıyorum.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Nereden alıştıysam şu manga okuma işine, son birkaç yıldır animeye oranla mangadan daha çok zevk alıyorum. Ama işte manga okuyunca da o animenin konusuna bir şey yazamıyorsun teori olarak! Şimdi kusuruma bakmayın ama yazılanları okuyunca insan gülüyor maalesef, teori-temenni karışımı yazılanların hiç bir olabilirliliği yok.

@Lithium

çok hoşunuza gidiyor demi bilmeyen adamın burda teori üretmesiyle, hayal kurmasıyla dalga geçmek. abicim git manga bölümüne ne yazacaksan yaz. niye anime bölümüne bu taciz ısrarı anlamıyorum.

Yok ciğerim yahu ne dalgası, o kadar kusuruma bakmayın dedim. Mangayı okumak özel bir şey değil ki, neyin dalgasını geçeyim. Şahsen okumak istemiyorum ama merakıma, isteğime yenik düşüyorum işte... Dalga geçmedim yani, çok pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Bu hafta 2 bölüm mü yayınlanacak?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

çıktımı çıktımı?

Hayır hayır

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

çıktımı çıktımı?

Hayır hayır

Hacı manga bölümünde gelecek haftayı sölemişler sen ne dşünüyosun.Nerdden bulmuşlar acaba.

• quote:

quote:

quote:

çıktımı çıktımı?

Hayır hayır

Hacı manga bölümünde gelecek haftayı sölemişler sen ne dşünüyosun.Nerdden bulmuşlar acaba.

Bilmem. Doğrumu acaba yazanlar?

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çıktımı çıktımı?

Hayır hayır

doğru gibi ben inandım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çıktımı çıktımı?

Hayır hayır

doğru gibi ben inandım.

Kendisine sormak lazım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.