Şimdi Ara

Naruto (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

jashinmidir nedir ortaya cıkmaz. hıdan ı da donduremezler tobı falan gıdıp yardım etmedıkce.

Aslında dönse bi Shikamaru - Hidan vs si daha izlenir

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

jashinmidir nedir ortaya cıkmaz. hıdan ı da donduremezler tobı falan gıdıp yardım etmedıkce.

Aslında dönse bi Shikamaru - Hidan vs si daha izlenir

ya bence jasmın samada yok. hıdan gucunu bı dayanaga baglamıs bence olay bundan ıbaret. zaten shıkamarunun klanının topraklarında yatıyor zor yanı cıkması.. akatsukıde dagılıyor sankı cogu oldu konan tobıye saracaktır buyuk ıhtımal kısamenın ısıne bakarlar yakında daha kım kaldıkı sasuke falan dersenız oda akatsukıden cok tobının adamı oldu.
  • Akatsuki o kadar kolay dağılmaz. Zaten savaşın nedeni akatsuki İleriki bölümlerde mutlaka birini katarlar. Zaten Hidan dışında önemli diyebileceğim ölü karakter gelmiyor benim aklıma. Pain istisna tabi

Orijinalden alıntı: Ryso

Akatsuki o kadar kolay dağılmaz. Zaten savaşın nedeni akatsuki İleriki bölümlerde mutlaka birini katarlar. Zaten Hidan dışında önemli diyebileceğim ölü karakter gelmiyor benim aklıma. Pain istisna tabi

akatsukı edo tensei ıle tekrar kurulada bılır bakıcaz.

Orijinalden alıntı: Ryso

Akatsuki o kadar kolay dağılmaz. Zaten savaşın nedeni akatsuki İleriki bölümlerde mutlaka birini katarlar. Zaten Hidan dışında önemli diyebileceğim ölü karakter gelmiyor benim aklıma. Pain istisna tabi

openingdeki spoilerdan çıkarırsın birşeyler

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

bılmıyorumda bu gıdısle naruto hokage olamıyyacak bu lafımı unutmayın saitou demıstı dersınız bu herıf rıkodou nun varısı olacak gıbı gıdıyor baksanıza donusumde cıkan sekıllere falan. kı onu gec naruto bu saaten sonra rutbe sınavına gırecek halıde yok konaha ole bayada kopardı ılıskılerı dovus yapmaya gelıyor oraya... du hayırlısı barısı getırıp olececek bu cocuk yada sasuke ıle olan muhabbetı yahıko ve nagato nun yasadıklarına yakın bı drama ıle bıter

gecen kızdınız bleach tahmınlerıme o.m yagdı manga falan dıye MANGA OKUMUYORUM sallamasyon yazıyorum sonra spoıler verdı demeyın...

İyi de Naruto'nun ölmesi süpriz olmaz ki herkesin düşündüğü bişey sonuçta Saitou demişti demez kimse yani ben demiştim der daha çok Konohamaru olabilir ilerde hokage Ama o zaman da kaç yüz bölümlük hokage muhabbeti boşuna olmuş olur.Belki ülkeler birleşir Naruto da tüh hokage olamam artık diyip rikudou v2 olarak takılır ortalarda.

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

bılmıyorumda bu gıdısle naruto hokage olamıyyacak bu lafımı unutmayın saitou demıstı dersınız bu herıf rıkodou nun varısı olacak gıbı gıdıyor baksanıza donusumde cıkan sekıllere falan. kı onu gec naruto bu saaten sonra rutbe sınavına gırecek halıde yok konaha ole bayada kopardı ılıskılerı dovus yapmaya gelıyor oraya... du hayırlısı barısı getırıp olececek bu cocuk yada sasuke ıle olan muhabbetı yahıko ve nagato nun yasadıklarına yakın bı drama ıle bıter

gecen kızdınız bleach tahmınlerıme o.m yagdı manga falan dıye MANGA OKUMUYORUM sallamasyon yazıyorum sonra spoıler verdı demeyın...

İyi de Naruto'nun ölmesi süpriz olmaz ki herkesin düşündüğü bişey sonuçta Saitou demişti demez kimse yani ben demiştim der daha çok Konohamaru olabilir ilerde hokage Ama o zaman da kaç yüz bölümlük hokage muhabbeti boşuna olmuş olur.Belki ülkeler birleşir Naruto da tüh hokage olamam artık diyip rikudou v2 olarak takılır ortalarda.

quote:

bılmıyorumda bu gıdısle naruto hokage olamıyyacak bu lafımı unutmayın saitou demıstı dersınız bu herıf rıkodou nun varısı olacak gıbı gıdıyor

bu sozum ıcın dedım onu zaten. anımede gordugum kadarı ıle bu olacak bence.

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

quote:

bılmıyorumda bu gıdısle naruto hokage olamıyyacak bu lafımı unutmayın saitou demıstı dersınız bu herıf rıkodou nun varısı olacak gıbı gıdıyor

bu sozum ıcın dedım onu zaten. anımede gordugum kadarı ıle bu olacak bence.

Onu da herkes diyo hocam child of prophecy sonuçta yeni bişey değil

@Psiqomaniack

konohamaruyu harcarlar bence savasta. hadı olduda paınlerden bırıne rasengan attı ama. savasda kaseyı cızdırır

Orijinalden alıntı: TuranCan.

iyi misiniz beyler jashin sama adamın tanrısıydı. Onun çıkması demek mantık hatası demek.Naruto'nun çöküşü demek

Bide jasmın sama yardım etse buna ederdı....

• bence naruto ileride köyü aşacak ve dünyanın kahramanı gibi bir şey olacak konohamaru da hokage olabilir çünkü nedense hatırladığım kadarıyla konohamaru rasenganı narutodan daha gençken ve daha erken öğrendi ama naruto da kesinlikle bir elementi daha kullanabilecek duruma gelir ve birkaç jutsu daha geliştirir hidana gelince de vucudunu birleştirebilmek için kakuzu gibi birine ihtiyacı yok mu yada vücudunu birleştirebilecek biri var mı diye sorsam daha mantıklı olur .

@[Raist] Bilmem artık

@Psiqomaniack

konohamaruyu harcarlar bence savasta. hadı olduda paınlerden bırıne rasengan attı ama. savasda kaseyı cızdırır

iyi de sarutobi klanından bi o kalmadı mı yani asuma gitti sandaime gitti bence konohamaru adam gibi bir karakter olur (inşallah olur seviyorum keratayı :D)

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

quote:

@[Raist] Bilmem artık

@Psiqomaniack

iyi de sarutobi klanından bi o kalmadı mı yani asuma gitti sandaime gitti bence konohamaru adam gibi bir karakter olur (inşallah olur seviyorum keratayı :D)

oylede savasda rol alacak konumda deyıl bence bı tımeskıp lazım o gunler ıcın. koyde ayak ısı yapabılır baslarda hokage koyde ıken sonra kageler zaten savasa gıdecektır ıllakı o arada takılır oda koyde.

@[Raist] Bilmem artık

@Psiqomaniack

Manga da ölüyor mu?Biliyorsan pm den söyle de içim rahatlasın.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

@[Raist] Bilmem artık

@Psiqomaniack

Manga da ölüyor mu?Biliyorsan pm den söyle de içim rahatlasın.

manga okumadım bu gune kadar sade death note un mangasını okudum

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Bana göre narutonun tek rakibi konohamaru olacak narutoyu tek geçebilen o olacak BENCE ondan nefret ediyorum.

naruto yetıstırıyor onu ama dıyorum rasenganı ogrenmesı mucıze naruto ne ara calıstırdı onuda kaptı bellı deyıl. yoksa mangaka gosterırdı onu demekkı konohamarunun uzerıne oynuyacaklar ılerde kı gelıstırıyorlar onu
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.