Şimdi Ara

Naruto (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

223 ve 224 çok boş 2 bölüm olmuş bence.

Naruto şu sıralar filler işini iyice azıttı bazı bölümlerde 0.5 bölüm manga bile vermedi sonra yok filler değil derler. Flashbackten anamız ağladı sonra bir de fillerı daya ama manga çok güzel gidiyor.

Manga'yı da ben takip etmiyorum maalesef.

quote:

quote:

Naruto şu sıralar filler işini iyice azıttı bazı bölümlerde 0.5 bölüm manga bile vermedi sonra yok filler değil derler. Flashbackten anamız ağladı sonra bir de fillerı daya ama manga çok güzel gidiyor.

neler kaçırdığından haberın bile yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

arkadaşlar şöyle bişey buldum da

Naruto Shippuuden ep 1- 2

bu bildiğin ilk 2 bölümmü oluyor yeni başlayacağımda

Öncelikle Narutodan başlaman lazım.

http://www.bakabt.com/ eğer bu siteye üye olursan narutonun tüm sezonlarını indirebilirsin.

hocam bakarmısın? buradan indirdiğim sezon 1 mkv formatlı çok güzel teşekkürler ama bölüm 12den sonra uygun altyazı bulamıyorum bi türlü, sen buradan izlediysen altyazıyı nereden edindiğini paylaşabilirmisin

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Bildiğin dergi.Bu dergiyi de almışlar demişler biz bunu teknolojiye döküp çizgi filmini yapalım demişler.Ama olayları boka sarıp karıştıracağımıza dergiyi önde tutup dergiye göre yapalım demişler.Eğer naruto da 12. bölümdeysen daha sonraki bölümleri sadece ingilizce olarak bulabilirsin.Türkçeye hepsi çevirilmedi çünkü.

evet hocam 13. bölümde takıldım bi kaç çeviri var ama çok değişik hep kaymalar var, siz nasıl izlediniz peki benim ne yapmam gerekli

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

quote:

quote:

neler kaçırdığından haberın bile yok

Anime'de mutluyum ben hocam

quote:

quote:

Bildiğin dergi.Bu dergiyi de almışlar demişler biz bunu teknolojiye döküp çizgi filmini yapalım demişler.Ama olayları boka sarıp karıştıracağımıza dergiyi önde tutup dergiye göre yapalım demişler.Eğer naruto da 12. bölümdeysen daha sonraki bölümleri sadece ingilizce olarak bulabilirsin.Türkçeye hepsi çevirilmedi çünkü.

evet hocam 13. bölümde takıldım bi kaç çeviri var ama çok değişik hep kaymalar var, siz nasıl izlediniz peki benim ne yapmam gerekli

Animeden bahsediyorsan KM player("ü" ve "ğ" tuşları) falan idare etmen lazım.Eğer rmvb uzantılı sürümünü bulabilirsen kayma sorunu daha az olacaktır ama görüntü de kötü olacaktır.

mkv formatında, az önce çeviri kaydırma programı buldum 12 sn gerideymiş şimdi sorunsuz oldu, teşekkür ederim.
  • Bugun Butun Bolumlerı Indırmesı Bıttı Ilk Bolume Baktım Zevklı Baya Ama Cesaret Edemedım Baslamaya Onumuzdekı Yaz Baslarım Rahat Kafa Ile Izlerım Onun Yerıne Beklıyen Kısa Kısa Baya Anıme Var Onları Bıtırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bugun Butun Bolumlerı Indırmesı Bıttı Ilk Bolume Baktım Zevklı Baya Ama Cesaret Edemedım Baslamaya Onumuzdekı Yaz Baslarım Rahat Kafa Ile Izlerım Onun Yerıne Beklıyen Kısa Kısa Baya Anıme Var Onları Bıtırırım.

Ben başlamanı tavsiye ederim. Naruto'nun 125 bölümü + shippuden 190 lara kadar güncele geçen sene okullar açılırken başlayıp sömestr gelmeden gelmiştim. Sarıdıktan sonra izlemek çok kolay.

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bugun Butun Bolumlerı Indırmesı Bıttı Ilk Bolume Baktım Zevklı Baya Ama Cesaret Edemedım Baslamaya Onumuzdekı Yaz Baslarım Rahat Kafa Ile Izlerım Onun Yerıne Beklıyen Kısa Kısa Baya Anıme Var Onları Bıtırırım.

Ben başlamanı tavsiye ederim. Naruto'nun 125 bölümü + shippuden 190 lara kadar güncele geçen sene okullar açılırken başlayıp sömestr gelmeden gelmiştim. Sarıdıktan sonra izlemek çok kolay.

Sınavım Var Bu Sene Bende Cok Hassasım Anımeler Konusunda Basladıgımda Durmadan Izlemem Lazım Icıme Dert Oluyor Yoksa 2 Gunde Bıtırecegım Anımeler Indırecem Bu Sene Hafta Sonları Icın Hem Arsıvım Artar Hem Anımesız Kalmam.Ama Ilk Bolumu Bıle Hosuma Gıttı Narutonun
  • 112'deyim ara vererek gidiyorum bu gece bi gaza basim 30 bölüm

bu caponların hayal gücü ve yaratıcılıkları oldukça bitmez bu naruto ve diğerleri

Orijinalden alıntı: remiles01

112'deyim ara vererek gidiyorum bu gece bi gaza basim 30 bölüm

bu caponların hayal gücü ve yaratıcılıkları oldukça bitmez bu naruto ve diğerleri

bır anımede katana nınja samuray varsa dellenıyorum ha bazı curuk carıklar cıkıyor ama olsun ızledım demek ıcın ızlıyorum
  • ben de shippuden 103'deyim şu an. Bu arada birkaç bölüm önce fark ettim, Naruto harbi ezikmiş yahu teknik açıdan.
    Adamda 2 tane jutsu var. Kage bunshin ve rasengan.
    Umarım ilerleyen bölümlerde gelişir. Şimdi lütfen sazanın biri atlayıp "olm şunu şunu yapacak Naruto" gibisinden spoiler vermesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 16 Ağustos 2011; 0:32:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 16 Ağustos 2011; 0:45:54 >

Orijinalden alıntı: M.K.T

Yeni bölüm Perşembe mi çıkıyor ?

Perşembe türkiye saatiyle 11 gibi falan çıkıyor.

quote:

quote:

quote:

Animeden bahsediyorsan KM player("ü" ve "ğ" tuşları) falan idare etmen lazım.Eğer rmvb uzantılı sürümünü bulabilirsen kayma sorunu daha az olacaktır ama görüntü de kötü olacaktır.

mkv formatında, az önce çeviri kaydırma programı buldum 12 sn gerideymiş şimdi sorunsuz oldu, teşekkür ederim.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi km playerda ğ ve ü kullanırsan başka programa gerek kalmaz. Benim verdiğim linkte shippuudenin tüm bölümleri yok bir de onları başka sitelerden bulman lazım o sitelerde bakabt kadar seed olmadığından yavaş iniyor o yüzden zaten hızlı iniyor diye indirmek bekleme hepsini indir bitsin bence.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

ben de shippuden 103'deyim şu an. Bu arada birkaç bölüm önce fark ettim, Naruto harbi ezikmiş yahu teknik açıdan.
    Umarım ilerleyen bölümlerde gelişir. Şimdi lütfen sazanın biri atlayıp "olm şunu şunu yapacak Naruto" gibisinden spoiler vermesin lütfen

O bölümlerdeki Naruto sinir ederdi beni.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

ben de shippuden 103'deyim şu an. Bu arada birkaç bölüm önce fark ettim, Naruto harbi ezikmiş yahu teknik açıdan.

Beklediğinden daha iyisi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.