Şimdi Ara

Naruto (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende yeni başladım 34.bölümde kaldım.Diğer bölümler çevrilmemiş.

Bu arada bu Naruto kaç bölümden oluşuyor.

Tr altyazılı indirebileceğim siteler varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 28 Ocak 2008; 17:25:29 >

Orjinalden alıntı: Hayalét

Bende yeni başladım 34.bölümde kaldım.Diğer bölümler çevrilmemiş.

Naruto:

220 Part1 Bölümü
    44 Shippuuden
    4 OVA
    4 Film

den oluşur (Film 4 çıkmadı)

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Bende yeni başladım 34.bölümde kaldım.Diğer bölümler çevrilmemiş.

Naruto:

220 Part1 Bölümü
    44 Shippuuden
    4 OVA
    4 Film

den oluşur (Film 4 çıkmadı)

hayır aslında 5 filmi var, böylece müjdeyi de vermiş oldum

hayır yanılıyorsun 4. film geçen sene çıktı. dvd'sini 2-3 ay sonra çıkaracakları için nette videosu bulunmuyor. japonlar kaliteye düşkün insanlardır, dandik kamera ile sinemadan çekip nete koymazlar. HD dvd ya da normal dvd'sinin çıkmasını bekleyip öyle ripliyorlar.

bu arada 5. film bu yaz gösterime girecek. dvd'si ne zaman çıkar bilinmez.

• kakashi'nin maskesinin altında ne var acaba kafama takıldı durduk yere.Bence sizin benim gibi biri kesik de olabilir.

yara izi fln olmadığından eminim hatta çok karizma bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 31 Ocak 2008; 23:31:01 >

Orjinalden alıntı: John

kakashi'nin maskesinin altında ne var acaba kafama takıldı durduk yere.Bence sizin benim gibi biri kesik de olabilir.

Ahanda bu var:
     Naruto

(%100 FanMade)

Naruto

Naruto

Naruto

Orjinalden alıntı: matrix_neo

arkadaşlar manga okuyanlara bi sorum olacak.eğer sasuke itachi yi öldürürse konoha ya geri dönermi merak ediyorum???

bilemeyiz ruh haline bağlı ama itachi'yi öldürürse (ki sanmıyorum) sırada madara var demişti kendisi.yani bi de onu öldürmek için uğraşcak

ama bence şöyle bi sahne olacak.dövüşmeleri bittikten sonra itachi yerde yaralı oturmuş vaziyette.sasuke ayakta ve ona şunu söylüyor "you're weak.why you are weak?because you lack love"
    sonra giderken itachi'ye "öldürmeye bile değmezsin" diyip gidiyor :P

Orjinalden alıntı: John

kakashi'nin maskesinin altında ne var acaba kafama takıldı durduk yere.Bence sizin benim gibi biri kesik de olabilir.

Bence şöyle bişey var.kakashinin babası kullanıyordu o maskeyi.babası öldükten sonra maskeyi alır ve çıkarmaz bi daha .(meesela )
    duygularını saklamak için kullanıyor da olabilr
  • Millet naruto sevenler toplanmış hazır bir kaç şey sorayım.Narutoyu biraz izledim hiç sarmadı vallah hiç sevemedim.İlk bölümden itibaren bütün bölümleri var arkadaştan aldım.Önyargılı davranmayayım dedim ama baydı gerçekten ya.Ne dersiniz devam edeyim mi daha ilk sezondayım

Orjinalden alıntı: vayuz
    Millet naruto sevenler toplanmış hazır bir kaç şey sorayım.Narutoyu biraz izledim hiç sarmadı vallah hiç sevemedim.İlk bölümden itibaren bütün bölümleri var arkadaştan aldım.Önyargılı davranmayayım dedim ama baydı gerçekten ya.Ne dersiniz devam edeyim mi daha ilk sezondayım
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • 45 çıkmış valla hazır fillerlar da bitmişken şöle alırım cipsimi ohhh.

bu arada bi an kakashi yi öle görünce laaaan çıktıda biz mi göremedik dedim sonra alttaki koskoca fanmade i görünce ohh dedim görcez artık yakındır çıkması.

45 çıkmış valla hazır fillerlar da bitmişken şöle alırım cipsimi ohhh.

bu arada bi an kakashi yi öle görünce laaaan çıktıda biz mi göremedik dedim sonra alttaki koskoca fanmade i görünce ohh dedim görcez artık yakındır çıkması.

hiç yakın değil aslında

---------SPOILER--------

Ama o maskenin tobi ile ilgisi varsa ve şu an mangada kakashinin karşısına çıkan obito ise.orda maskesini çıkarabilir.belki bi ihtimal
  • Ya arkla ben izledim bi kaç bölümde japonca olduğu için hiç bişi anlayamıyom şu kıt olan ingilizcemle alt yazıları falan takip etmeye çalışırken de tadı çıkmıyo sahneler falan süper oralardan bişiler çıkarmaya çalışıyom bu Naruto neden güzel yurdum da Türkçe yayınlanmıyo yada vazgeçtim bi ara bi kanal One Piece i vermişti Türkçe olarak ne yaptıkları pek belli deildi bi yayınlıyolardı bi ara veriyolardı sonra kökten bitti eğer Naruto'yu Türkçe yayınlayıp One Piece gibi katledeceklerse hiç yayınlamasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 2 Şubat 2008; 14:30:49 >

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Ya arkla ben izledim bi kaç bölümde japonca olduğu için hiç bişi anlayamıyom şu kıt olan ingilizcemle alt yazıları falan takip etmeye çalışırken de tadı çıkmıyo sahneler falan süper oralardan bişiler çıkarmaya çalışıyom bu Naruto neden güzel yurdum da Türkçe yayınlanmıyo yada vazgeçtim bi ara bi kanal One Piece i vermişti Türkçe olarak ne yaptıkları pek belli deildi bi yayınlıyolardı bi ara veriyolardı sonra kökten bitti eğer Naruto'yu Türkçe yayınlayıp One Piece gibi katledeceklerse hiç yayınlamasınlar

Türkçe yayınlanmazda bu sitede Tr altyazılı halinde var 34 bölümü var.
    http://www.animextr.org/nmx/index.php?topic=464.0

quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Ya arkla ben izledim bi kaç bölümde japonca olduğu için hiç bişi anlayamıyom şu kıt olan ingilizcemle alt yazıları falan takip etmeye çalışırken de tadı çıkmıyo sahneler falan süper oralardan bişiler çıkarmaya çalışıyom bu Naruto neden güzel yurdum da Türkçe yayınlanmıyo yada vazgeçtim bi ara bi kanal One Piece i vermişti Türkçe olarak ne yaptıkları pek belli deildi bi yayınlıyolardı bi ara veriyolardı sonra kökten bitti eğer Naruto'yu Türkçe yayınlayıp One Piece gibi katledeceklerse hiç yayınlamasınlar

Türkçe yayınlanmazda bu sitede Tr altyazılı halinde var 34 bölümü var.
    http://www.animextr.org/nmx/index.php?topic=464.0

Saol ya ben bunları boş bi vaktim de hallediyim hem rapid hemde 100mb nin üstünde
    Dünyada kusursuz iki insan vardır.
    Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.