Şimdi Ara

Naruto (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Heyecanla büyük savaşı izlemek için indirdim ama oda ne ... ?! 40 dk lık bölümün 25 dk sı bakışmayla geçior .. 10 dk sı geçmiş bölümlerden alıntıyla geçior ... kalan bölümdede narutonun kuyruk salması
  • hehe aynısını yazcaktım. hemde tıpatıp aynı seylerden sikayetciyiz. 40 dk bakısmalarla konusmalarla ve eskiden alınıtlarla geçti . bi kaç sey hariç tamamen bostu . ayrıca chakranın miktarının ve görünmüşünün hangi kuyrukta nsl deişcegini gördük . o kuyrukta neler yapabilecegini ögrenemedik narutonun . ben onları görmeyi bekliyodum. saçma seyleri deil.

ayrıca animesini izlerim heyecanıyla mangasında o kısmı da okumamıstım . ama demin mangaya baktım yarım yamalak. ondada aynı seyler war . pek bişi yok. ama haftayaki bölüm istedigimiz gibi olcak gibi :P

son olarak bu bölümü sevdim mi ewt sevdim . ama beklediigim gibi deildi . çok bergenmedim ama yinede güzeldi . ama cok ta sasırdım. beni sasırtan dier nokta ise dier bölüm 10 ocak ta . 3 hafta soraya filan denkl geliyo . 2 bölüm filan da deil :S nse bekliycez artık :)
  • Bu bölümde en saçma kısım 29 bölümde Naruto daha bir kuyruğu çıkardığında Kakashi'ye görür görmez saldırdı,ama bu bölümde 3. kuyruğu çıkardığı halde Orochimaru'yla 12,13 dakika karşılıklı bakıştılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

Bu bölümde en saçma kısım 29 bölümde Naruto daha bir kuyruğu çıkardığında Kakashi'ye görür görmez saldırdı,ama bu bölümde 3. kuyruğu çıkardığı halde Orochimaru'yla 12,13 dakika karşılıklı bakıştılar.

evet ya en uyuz olduğum yanı bu bölümün yaklaşık olarak 10 dk. sı bakışıyorlar.
    ee şimdi bundan soora naruto nası normale dönüşecek?
    bölümde bütün cildi parçalandı.bakalım japon çizer aabilerimiz nası bi formül düşünecekler?

Orjinalden alıntı: Unworshipped

abowww 261. bölümü seerettim demin naruto ya nereloloyor ööle?
    herif resmen metamorf oldu resmen tilki oldu!
    ii de benim merak ettim 3. kuyruktan soora naruto kan kaybetmeye başlıyomuş.bu genç japon çocuu 4.yü zate çıkardı.Zira kanlarıda baloncuk olarak yurakarı dooru yükselmeye başlamıştı(güzel sahne)
    ee şimdi bundan soora naruto nası normale dönüşecek?
    bölümde bütün cildi parçalandı.bakalım japon çizer aabilerimiz nası bi formül düşünecekler?

onu düşünürsen gaara çoktan hakkı rahmetine kavuşmuş olması lazımdı oksijensiz kalan beyin çok kısa bir sürede ölür saçmalık hat safada ama narutoyu ben olduğu gibi kabullendim.

Morfildor
    10 ocaktaki ve sonraki tek bölüm gözüküyor ben asıl 43 ü bekliyorum. Sakura nın gözyaşlarını...

son cümlemi yorumlayan spoilerıda alır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 22 Aralık 2007; 20:36:57 >
  • indirdim izlemeye basladim one naruto aldi basini gidiyo (ilk bikac dakka) dedim ohoho buhizla giderse Orochimaru birinci bolumde nakavt diye dusunmustum ama oyle bir yavasladiki sanki ilk bikac dakika baska bi filimdenmis gibi

bu dovus anca 3-4 bolumde bitecek gibi gorunuyo tabi naruto maci alirmi orasi malum
    Race : Bellato
    Class : Armor Rider-Astral
  • Artık youtube'da yasaklandı sağolsunlar, narutoyu nereden takip eceğim şimdi ben
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • 4.2.2.1 4.2.2.3 senin dns adreslerin olsun bak bakalım youtube bir daha kapanıyormu

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Artık youtube'da yasaklandı sağolsunlar, narutoyu nereden takip eceğim şimdi ben

http://www.dbz-media.nl/naruto/en/index.php?page=media

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iean -- 26 Ocak 2008; 0:33:02 >

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Yuh! Ne zaman 44 çıktı. En son 41 çıkmıştı læ

Dostum you tube'da izledim istersen linkini vereyim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.