Şimdi Ara

Naruto (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • benim pc de oynadığım naruto da kage bushin no jutsu yaparak abartısız 100 kişiye çıkıyordum rakip yere konamıyordu tabi en doğalından.eğer daha eğlencelisini yapabiliyolarsa buyursun çıkarsınlar.
    Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Pc de oynadığım naruto derken ?
    Emulator le oynamış sanırsam ... !

Naruto

Orjinalden alıntı: sezenda

rapide falan atsana :)

+1 :)

Orjinalden alıntı: IannaKeeper
    hayır emusuz sıkı durun!

Naruto

Ahaha bende ps2 oyununu oynuorsun sanıodum ... Bu Gameboy Advance oyunu ... bunu telefon da oynuorum ben
  • 3. film kadar naruto mamulu var midir piyasada? bircok insan fillerlardan bile kotu bulmustu (gerci ben fillerlari begeniyorum o ayri) . Hicbir film icin zaman kaybi diye dusunmemistim onu izleyene kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Bende PS2 var Narutolu oyunlar süper. En sevdiğim Narutimate Hero 3. Shippuuden oyunları o kadar iyi değil.
    Narutimate Hero ları oynamadım .. Shippuuden oyununun ingilizce olanını indirmem lazım ... Oyun biraz rpg tarzı ve verilen görevleri anlayamayıorum takıldım bir yerde Bu arada naruto ultimate ninja 1-2 de harikadır ... denemeyenlere tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

Orjinalden alıntı: IannaKeeper
    hayır emusuz sıkı durun!

Naruto

Ahaha bende ps2 oyununu oynuorsun sanıodum ... Bu Gameboy Advance oyunu ... bunu telefon da oynuorum ben

Rapid olmayan bi siteden upload edip versene bende oynıyim telden bu aralar pokemon oynyom telden şarz dayanmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 20 Şubat 2008; 13:15:04 >

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Bende PS2 var Narutolu oyunlar süper. En sevdiğim Narutimate Hero 3. Shippuuden oyunları o kadar iyi değil.
    Narutimate Hero ları oynamadım .. Shippuuden oyununun ingilizce olanını indirmem lazım ... Oyun biraz rpg tarzı ve verilen görevleri anlayamayıorum takıldım bir yerde Bu arada naruto ultimate ninja 1-2 de harikadır ... denemeyenlere tavsiye ederim

Ultimate Ninja ve Narutimate Hero aynı oyunlar zaten Shippudenlerin ingilizcesini bırak, Narutimate hero 3 bile Martta geliyo ingi

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orjinalden alıntı: sezenda

47de pek bişi olcağını sanmıyorum ama 48-49 süper olcak

evet dostum bencede kesinlikle öyle olacak.ama benim hala anlamadığım şu:Şimdi daha güçlü olan hangisi SASUKE mi yoksa NARUTO mu.evet sasukede orochimarunun öğretmiş olduğu teknikler,sharingan gibi özel güçleri olsa da narutoda tilki var ben ikisinin dövüşmesinin sonunu düşünerek bu sorunun cevabını bekliyorum

Spoiler

Sasuke şuan Naruto'dan çok güçlü.Dikkat ettiysen Naruto 3 kuyuğu çıkardığında Orochimaru hala Sasuke kadar güçlü olmadığını söylemişti.Ayrıca şuan mangada en çok şikayet edilen şeylerden biri bu.Sasuke ortalarda Tanrı modunda dolanırken Naruto gözü yaşlı sağda solda Sasuke'yi arıyor.

tanrı modunda çok yerinde bi kavram gerçekten de tebrik ederim bencede sasuke bana daha güçlü gözüküyo ama şimdi naruto yani kaç bölüm gidecek onu da bilmiyorum yani daha kaç kuyruk çıkardıki şöyle 6-7 hatta 8 i çıkarır da bunu kontrol edecek güce gelirse sasuke'nin bi tarafları terlemeye başlar gene.bilemiyorum ve emin değilim yani :S

bence naruto o kırmızı minyatür kyuubi modunda sasuke'nin anasını ağlatır.çünkü orochimaru bile zorlandı bayağı hatta yeniliyordu.(sasuke'de çok şımardı bu aralar.)

Orjinalden alıntı: windsurf

bence naruto o kırmızı minyatür kyuubi modunda sasuke'nin anasını ağlatır.çünkü orochimaru bile zorlandı bayağı hatta yeniliyordu.(sasuke'de çok şımardı bu aralar.)

Naruto 4 kuyruk çıkardığında Orochimaru'yu yenmesinin asıl nedeni artık bedenin Orochimaru'yu reddedmesi sonucu Orochi'nin güçsüz olmasıydı.Eğer Orochimaru yeni bir bedenle gelseydi Naruto'yu 5,6. kuyruklara zorlardı.

Ayrıca kuyruk çıkardığında yenmesi önemli değil çünkü 4. kuyrukta kontrol tamamen Kyuubi'nin elinde oluyor.Yani Naruto'nun gücüyle değil Kyuubi'nin gücüyle yenmiş oluyor ki bu da Naruto'nun zaferi sayılmaz.

Ayrıca Naruto'nun yanında Kyuubi'nin çakrasını bastıracak kimse olmadımı Kyuubi tamamen serbest kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 21 Şubat 2008; 19:56:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Naruto 4 kuyruk çıkardığında Orochimaru'yu yenmesinin asıl nedeni artık bedenin Orochimaru'yu reddedmesi sonucu Orochi'nin güçsüz olmasıydı.Eğer Orochimaru yeni bir bedenle gelseydi Naruto'yu 5,6. kuyruklara zorlardı.

Ayrıca kuyruk çıkardığında yenmesi önemli değil çünkü 4. kuyrukta kontrol tamamen Kyuubi'nin elinde oluyor.Yani Naruto'nun gücüyle değil Kyuubi'nin gücüyle yenmiş oluyor ki bu da Naruto'nun zaferi sayılmaz.

Ayrıca Naruto'nun yanında Kyuubi'nin çakrasını bastıracak kimse olmadımı Kyuubi tamamen serbest kalabilir.

aslından çoğu zafer naruto'nun zaferi sayılmaz bence ne zaman zora düşse kyuubi'ye "bana çakra versene hacu" diyor ve artizlik yapıyor.
    http://www.cartoonnetwork.com.tr/index.php?section=programs
    sizce reva mı bu

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Arkadaşlar bunlar yurt dışındaki cartoon network te gösterilen çizgi filmler
    http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/all_shows/index.html
    bunlar bizdeki cartoon network
    http://www.cartoonnetwork.com.tr/index.php?section=programs
    sizce reva mı bu

bizim çocuklar camdan atlıyor onları izleyince, olmaz.
    ayrıca bizim listede naruto bile olsa yeterli.

Sasuke şuan Naruto'dan çok güçlü.Dikkat ettiysen Naruto 3 kuyuğu çıkardığında Orochimaru hala Sasuke kadar güçlü olmadığını söylemişti.Ayrıca şuan mangada en çok şikayet edilen şeylerden biri bu.Sasuke ortalarda Tanrı modunda dolanırken Naruto gözü yaşlı sağda solda Sasuke'yi arıyor.

tanrı modunda çok yerinde bi kavram gerçekten de tebrik ederim bencede sasuke bana daha güçlü gözüküyo ama şimdi naruto yani kaç bölüm gidecek onu da bilmiyorum yani daha kaç kuyruk çıkardıki şöyle 6-7 hatta 8 i çıkarır da bunu kontrol edecek güce gelirse sasuke'nin bi tarafları terlemeye başlar gene.bilemiyorum ve emin değilim yani :S

SPOİLER

Artık itachiden bile emin değilim.çünkü mangada şu an sasuke itachiyi öldürdü öldürecek.itachi son nefeslerini alıyo.ama kavga mükemmeldi gerçekten.sonunu merak ediyorum.bence burda bi yerde en güçlü tabiki NİNE TAİL FOX ama insan olarak baktığımızda kesinlikle sasuke olacak.çocuğun yapmadığı şey kalmadı.hatta itachi siyah ateşinden ateş topu yapacak onu bile becerdi yani.ilginç ve heyecanlı bir son bizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 23 Şubat 2008; 17:33:14 >

bizim çocuklar camdan atlıyor onları izleyince, olmaz.
    ayrıca bizim listede naruto bile olsa yeterli.

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 25 Şubat 2008; 16:58:55 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.