Şimdi Ara

Naruto (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Eğer gerçekten yapımcı tarafından yayınlandısa mangayı okumayanlara spoiler vermişler. Kabuto ile Madara'nın ortak hale gelmelerini, animede görmek için kafadan 6 ay var. O da araya hiç filler girmezse, yoksa 1 yılı bile bulabilir. Sadece animeyi takip edenlere ne diye böyle bir şey göstermişler çözemedim mantığını!? Her şey bir kenara bu sahneler şuan da manga da bile yok, abartısız 1.5 hatta fillerlarla beraber 2 yıl var bu sahnelere...

2 manga 1 anime bölümüne eşit, fillerde girerde 6 ayda felan görürüz bunları.

6 ayda o videoda görülen yerleri görmek mümkün değil! Manga şuan da yanlış hatırlamıyorsam 72 bölüm önde; bunlardan 30 bölüm anime çıksa, şuan ki manga bölümüne bile 7.5-8 ayda yetişiyor anime, ki o da araya hiiiiç filler girmezse... Ama şöyle bir 10-15 bölümlük filler daha sıkıştırırlarsa araya, buradan da bir 2,5-3 ay ekle, animenin şuan ki manga bölümüne gelmesi fillerlarla beraber neredeyse 1 yılı buluyor.

Kaldı ki, o videodaki sahneler şuan da mangada bile yok, hatta manganın bile o sahnelere gelmesine en iyi ihtimalle 3,4 aylık bir zaman var, belki daha da fazla... Bu sürecide ekle, animenin videodaki sahnelere gelmesine 1.5 yıla yakın bir zaman var. Hani azı yoktur, fazlası vardır.

This Naruto Shippuden OVA (Original Video Animation) was given to the first 5,000 people who bought a newly released Naruto T-Shirt. The OVA, which is 6 minutes in total, shows glimpses of Naruto and Sasuke having what could be their final fight whilst showing flashbacks of everything they have been through.

Büyük spoiler var anladımda. Bunu hiç sevmedim. Sonunda offical bir video ne de olsa ama mangada bile görmediğimiz dövüşü yapımcılar mı çözmüş?Ben o yapımcılarında, kafasında böyle bir dövüş varsa Kishi'nin de
    MSI X99A Gaming 7, Nvidia Gtx980, Core i7 5820K, Dark N10, Logitech Z523, Samsung 46C750, Philips 273ELH, Samsung Note 10.1, iPhone 6 Plus 64GB, Razer Kraken 7.1, Sony PS4,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Neler olacak öyle

Narutodan çok diğer karakterler de şaşırdım.Kabuto ile tobi dost olmuş.Üstelik dikkatli izlerseniz tobinin maskesinin değiştiğinin yanında gözlerinin sharingan + rinnegan olduğu gözüküyor.Eğer bu video ciddiyse manyak şeyler olacak ilerde.

Edit: Acayip heyecanlandım

NOT : Yalarca arkadaşım şimdi manga konusuna da koyuyorum.Senden alıntı yaptığımı belirticem."

rinnegan ve kabuto kısmı doğruda ilerisi hakkında bişey diyemiycem

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Şu filler olayı bitmezse zor göreceğiz bu bölümleri.
  • Evet daha mangada bile gösterilmeyen bir kısımdan spoiler yedik ama o kadarda büyük değildi hani...sadece sage mod naruto ve sasuke savaşından birkaç dakikalık bi kısımdı.

Benim çok hoşuma gitti hem eski bölümleri küçük kesitler halinde tekrar yapmışlar datlu olmuş

Orijinalden alıntı: Yalarca

Evet daha mangada bile gösterilmeyen bir kısımdan spoiler yedik ama o kadarda büyük değildi hani...sadece sage mod naruto ve sasuke savaşından birkaç dakikalık bi kısımdı.

Benim çok hoşuma gitti hem eski bölümleri küçük kesitler halinde tekrar yapmışlar datlu olmuş

Spoiler zaten Naruto vs Sasuke değil. Onu Shippuuden izleyen herkes tahmin etmiştir, eninde sonunda bir Naruto vs. Sasuke olacaktır zaten de spoiler olan kısmı sondan bir önceki kısım.

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Evet daha mangada bile gösterilmeyen bir kısımdan spoiler yedik ama o kadarda büyük değildi hani...sadece sage mod naruto ve sasuke savaşından birkaç dakikalık bi kısımdı.

Spoiler zaten Naruto vs Sasuke değil. Onu Shippuuden izleyen herkes tahmin etmiştir, eninde sonunda bir Naruto vs. Sasuke olacaktır zaten de spoiler olan kısmı sondan bir önceki kısım.

Bu spoilerlara eğer mangaya başlamamış olarak yeseydim,Japonya'ya Kishi'nin hesabını kesmeye giderdim.

İlk kez,iyi ki mangaya başlamışım dedim kendi kendime ama sahneler daha mangada bile gösterilmedi.Yani sadece anime izleyenler için değil mangacılar da bu spoilerı yemiş bulunuyor.

Ayrıca,eğer bu sahne animede gerçekleşir ve Sasuke yine Naruto'yu yenerse daha da başka birşey demiyorum,alacağın olsun Kishi!
  • Bu bakış hiçte yenilmiş bakışı değil bence, en azından Sasuke ile işleri yoluna koydu gibi duruyor. Hatta Madara'nın bakışlarından yola çıkarsak, Naruto ile Sasuke'nin son sahnedeki gülüşleri, gerisini Madara düşünsün der gibiydi. Bir de işin garip tarafı, o kadar üst düzey teknik öğrenip, karşı karışıya geldiklerinde Chidori ile Rasengan'ı çarpıştırmaları pek bir manidar olmuş.

Naruto

Orijinalden alıntı: melkor23
    Bir de işin garip tarafı, o kadar üst düzey teknik öğrenip, karşı karışıya geldiklerinde Chidori ile Rasengan'ı çarpıştırmaları pek bir manidar olmuş.

Bu dövüş kabataslak yapılmış gibi. Final dövüşünde böyle olmaz bence.

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Yeni bölümü izleyen oldu mu bilmiyorum ama Naruto veya Sasuke değilde Kishimoto'nun i.ne olduğuna dair ciddi şüphelerim artmaya başladı.

Sasuke "why it is always you..." dediği yerde ben yıkıldım yanlız

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

evet Naruto severler Animedeki filler ay sonu bitiyor ve subatta ilk hafta bolum yok ama obur hafta yani 10 subatta 197-198. bolumler kage arcin baslangici

Sonunda bitiyor.

çok şükür
    güya uyanıklık yapıp 1-2 ay bıraktım.geldim hala filler
    yuhhhhhh
    80 bölüm filler varken nasıl iziemişler bunu
    ki onlar daha kötüydü bunlar izleniyor hiç olmazsa
  • Biri şu gereksiz bölümleri durdursun.Yemin ederim Nauruto Shippuudeni özledim.Yeter artık Masaşi Kişimoto....
  • shipuden en son nerde bitti yani ne oldu en son filler harici?

Orijinalden alıntı: tragediest

shipuden en son nerde bitti yani ne oldu en son filler harici?

Narutonun pain'le dövüşüp konohayı kurtarmasından sonra aylardır filler izliyoruz.Çok az kaldı ama sabrın sonu selamet
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.