Şimdi Ara

Naruto (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: umutum9

NARUTO KANAL D DE BAŞLIYOR
    http://www.youtube.com/watch?v=rKeHDhjyVF8&feature=related

bu fake. ya geçen sana yada 2 sene önce çıkmıştı ortaya. tam hatırlamıyorum ama 1 nisanda veya birkaç gün sonra çıkmış olabilir. ilk başta herkes gerçek sanmıştı. güzel yapmış herifler

Yeni ending yapılmış.Müzik fena değil ama video sanki olsun bitsin havasında yapılmış gibi.İnsan biraz yaratıcı sahneler falan çizer ne bileyim...

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Yeni bölümü benden başka izleyen olmadı mı?

Yeni ending yapılmış.Müzik fena değil ama video sanki olsun bitsin havasında yapılmış gibi.İnsan biraz yaratıcı sahneler falan çizer ne bileyim...

bitti mi filler?

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Yeni bölümü benden başka izleyen olmadı mı?

bitti mi filler?

196'ydı sanırım son filler, daha 3 hafta olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 7 Ocak 2011; 17:58:43 >

Malesef bitmedi,gelecek bölümde filler

Ayrıca Mtv Türkiye'de geçtiğimiz salı günü başladı Naruto.Yeni başlayacaklara duyurulur.

@uchihaitachi

Ayrıca Mtv Türkiye'de geçtiğimiz salı günü başladı Naruto.Yeni başlayacaklara duyurulur.

fillerları izliyorum şimdi
    187 deyim
    fena değiller.neji ile silah almaya gittikleri bölüm berbattı sadece
    mtv türkçe mi yayınlıyor

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

@uchihaitachi

fillerları izliyorum şimdi
    187 deyim
    fena değiller.neji ile silah almaya gittikleri bölüm berbattı sadece
    mtv türkçe mi yayınlıyor

Ve saat kaçta
  • Naruto shippuden özel bölümü:
    http://www.thenarutoshippuuden.com/naruto-x-uniqlo-special-episode-1/

Hepinizin çok hoşuna gidecek

Orijinalden alıntı: Yalarca

Naruto shippuden özel bölümü:
    http://www.thenarutoshippuuden.com/naruto-x-uniqlo-special-episode-1/

Hepinizin çok hoşuna gidecek

oha bu gercek mi? eger böyle biterse shippuuden cok uzulurum yaw.hersey madaranın yanına kalıyor.naruto desen sasukeye sureklı yeniliyor.umarım başka birşeydir bu.( bu arada sakura tip neydi öyle yaw)

Adam sasukeyle zaten ilk kapışmasında yenilmişti...Bu kez farklı olur gibime geliyor.
    Ama bu ana hikayede böyle olacak anlamına gelmiyor...Bu fillerlardan sıkılan bizlere güzel bi süpriz sanırım.

Madaranın yeni halini animede görmüş olduk böylece...
    Yalnız hep sasuke için ağlayan sakura bakıyorumda pek bi seviyo narutoyu bu aralar.
  • gerçek mi derken fan made'mi yoksa degil mi diye sormadım.zaten seslendirmeden anladım ( narutonun gülüşünden ) fan made olmadıgını.ancak böyle bitecegini düsünmüyorum.kishi sasukeyi cok abarttı.umarım narutoda buna bir son verir.
  • Eğer gerçekten yapımcı tarafından yayınlandısa mangayı okumayanlara spoiler vermişler. Kabuto ile Madara'nın ortak hale gelmelerini, animede görmek için kafadan 6 ay var. O da araya hiç filler girmezse, yoksa 1 yılı bile bulabilir. Sadece animeyi takip edenlere ne diye böyle bir şey göstermişler çözemedim mantığını!? Her şey bir kenara bu sahneler şuan da manga da bile yok, abartısız 1.5 hatta fillerlarla beraber 2 yıl var bu sahnelere...

Orijinalden alıntı: melkor23

Eğer gerçekten yapımcı tarafından yayınlandısa mangayı okumayanlara spoiler vermişler. Kabuto ile Madara'nın ortak hale gelmelerini, animede görmek için kafadan 6 ay var. O da araya hiç filler girmezse, yoksa 1 yılı bile bulabilir. Sadece animeyi takip edenlere ne diye böyle bir şey göstermişler çözemedim mantığını!? Her şey bir kenara bu sahneler şuan da manga da bile yok, abartısız 1.5 hatta fillerlarla beraber 2 yıl var bu sahnelere...

2 manga 1 anime bölümüne eşit, fillerde girerde 6 ayda felan görürüz bunları.

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Eğer gerçekten yapımcı tarafından yayınlandısa mangayı okumayanlara spoiler vermişler. Kabuto ile Madara'nın ortak hale gelmelerini, animede görmek için kafadan 6 ay var. O da araya hiç filler girmezse, yoksa 1 yılı bile bulabilir. Sadece animeyi takip edenlere ne diye böyle bir şey göstermişler çözemedim mantığını!? Her şey bir kenara bu sahneler şuan da manga da bile yok, abartısız 1.5 hatta fillerlarla beraber 2 yıl var bu sahnelere...

2 manga 1 anime bölümüne eşit, fillerde girerde 6 ayda felan görürüz bunları.

hiç zannetmiyorum
    hiç yoksa 1 yıl sürer
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.