Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Naruto (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: gunship

Animeyi bu bölümde mundar etmişler.Neyse haftaya düzelir umarım.
    Yukardaki gif

/>

Birde bunlar zaten olayı bitirdi.

Hocam bi de Chibaku Tensei yaparken Pain'in anırdığı andaki surat ifadesi var.Hala gülüyorum ya

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

Yukardaki gif

/>

Hocam bi de Chibaku Tensei yaparken Pain'in anırdığı andaki surat ifadesi var.Hala gülüyorum ya

/>
    Bu herhalde.

quote:

quote:

Yukardaki gif

/>

/>
    Bu herhalde.

bunlar ne yahu
    içine ettiler güzelim bölümün
    Bazılarınız gülecek ama naruto tarihinin belkide en iyi animasyonları bu bölümdeydi.Azıcık animasyon bilginiz varsa bana katılırsınız.İşte o güzelim animasyonları dandik çizimlerle öldürmüşler resmen.Yoksa EPIC bir bölüm olurdu.

Mangadaki Pain vs Kyuubi dövüşü de çok kısaydı.Burda abartmaları güzel olmuş.
    Çizimleri saymaksak gayet güzel bölümdü.

Ayrıca hiç itiraz etmeyin Pain, RoadRunner'dan daha hızlı

Orijinalden alıntı: Estheim

Abartmayın ya.Hemende 1 bölümde bitiriyorsunuz animeyi.
    Bazılarınız gülecek ama naruto tarihinin belkide en iyi animasyonları bu bölümdeydi.Azıcık animasyon bilginiz varsa bana katılırsınız.İşte o güzelim animasyonları dandik çizimlerle öldürmüşler resmen.Yoksa EPIC bir bölüm olurdu.

Mangadaki Pain vs Kyuubi dövüşü de çok kısaydı.Burda abartmaları güzel olmuş.
    Çizimleri saymaksak gayet güzel bölümdü.

Ayrıca hiç itiraz etmeyin Pain, RoadRunner'dan daha hızlı

Animasyonlar güzel, çizimler güzeldi. Ama olayı abartma olayı işte tam bir epic fail. Pain bu ya.. Geçmiş bölümleri hatırlayın, bu adam bir kukla ve Jiraiya'ya az daha kaybediyordu. Kendi ağzıyla söylüyor asıl Rinnegan kullanıcısıyla karşılaştırılamaz bile. Fakat maşşallah amcam Kyuubi ile kafa kafaya mücadele ediyor. İşte bu çok saçma. Ne kadar güçlü olursa olsun Kyuubi ile baş edemez. Ama anime çizerleri hikayenin tam ortasına bir bug çaktı resmen. Madem Pain tek başına mücadele edebiliyor, 10 15 elit ninja toplayıp yakalasalarmış ya tek tek niye mühürlerle uğraşmışlar diye sorarlar adama.

heleki son sahne'de ağlayacaktım nerdeyse süperdi gerçekten

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bu mu güzel ?

Hem orjinal çizim ekibi haftaya yine iş başındaymış kurtulduk

abi harbiden bu nedir yaa... haftaya olacak bölüm eğer iyi bi ekibin elinden çıkarsa cidden herkesin gözlerini dolduracak bi bölüm. hele yondaime ile narutonun konuşmalarında narutonun gözlerinin içinin parlaması vs.. eğer bunları hinatada ki gibi mal bi şekilde geçerlerse, yani hinata seni seviyorum naruto dediğinde narutonun yüzünü göstermeme olayını yine yaparlarsa artık yuh ki ne yuh ya. narutonun en iyi bölümleri olması gerekirken şu hala bakın mangayı çizen adamın içi cız ediyodur şimdi.

quote:

quote:

Yukardaki gif

/>

/>
    Bu herhalde.

Evet bu Mangada oluşturduğu karizmayı bi bölümde yıktılar
  • Sasuke vs Naruto dövüşü gibi birşey yapmaya çalışmışlar.
    Muhtemelen sonraki haftalar böyle birşey olmaz.Mail yağmuruna tutmuşlardır zaten.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Son iki bölümü yeniden yapsınlar bence Bölümü böyle çıkaracaklarına iki haftada bir bölüm gelsin daha iyi.

geçen haftaki olmasa da olur ama bu hafta %100 remake yapılmalı

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • naruto ile ilgili:

Eger mangasini okumak istiyorsaniz(indirmeden) o zaman asagidaki sayfaya gidin bi goz gezdirin... Sadece Naruto degil Bleach, One piece, ve akla hayale gelebilecek butun mangalar ve ne uyelik gerekli ne de birsey odeniyor. tavsiye ederim.
    http://www.onemanga.com

Naruto Shippuuden'in en son bolumlerini indirmek istiyorsaniz(Torrent ve normal indirme secenekleri var) o zaman da bu sayfa en kiyagidir. Bunda da uyelik veya birsey odemek yok.
    Not: Dub:japonca, Sub: ingilizce

http://narutoverse.blogspot.com/

Naruto kiyak ama Bleach'in yanina su dokemez benim gorusum. Tabii eger bleach'i okumamis ve izlememisseniz coooooook sey kacirmissinizdir arkadaslar.

Hadi eyvallah simdilik

Orijinalden alıntı: kerrypotter

naruto ile ilgili:

Eger mangasini okumak istiyorsaniz(indirmeden) o zaman asagidaki sayfaya gidin bi goz gezdirin... Sadece Naruto degil Bleach, One piece, ve akla hayale gelebilecek butun mangalar ve ne uyelik gerekli ne de birsey odeniyor. tavsiye ederim.
    http://www.onemanga.com

Naruto Shippuuden'in en son bolumlerini indirmek istiyorsaniz(Torrent ve normal indirme secenekleri var) o zaman da bu sayfa en kiyagidir. Bunda da uyelik veya birsey odemek yok.
    Not: Dub:japonca, Sub: ingilizce

http://narutoverse.blogspot.com/

Naruto kiyak ama Bleach'in yanina su dokemez benim gorusum. Tabii eger bleach'i okumamis ve izlememisseniz coooooook sey kacirmissinizdir arkadaslar.

Hadi eyvallah simdilik

sen yenisin galiba ?
    ikram istermisin ?

mangayı tavsiye ediyorum...

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Ya gereksiz aksiyonlara güzel olduktan sonra laf etmemek lazım. Filler izlemek yerine böyle izlemeyi tercih ederim.

Bleach de aynı bu durumda fakat göze batmıyor en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 2 Temmuz 2010; 1:52:05 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Ya gereksiz aksiyonlara güzel olduktan sonra laf etmemek lazım. Filler izlemek yerine böyle izlemeyi tercih ederim.

Sorun göze batmasında zaten. Herhangi bir aksiyon neyse de Pain'in Kyuubi ile kafa kafaya hatta onu neredeyse yenecek şekilde klasik ADRIANNNN muhabbetine döndürdüler olayı. Halbuki mangada Pain chibaku tensei yaptı 5 dakika içinde.

Pein vs Kakashi'deki çizimler nerede ondan sonraki çizimler nerede.

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Ya gereksiz aksiyonlara güzel olduktan sonra laf etmemek lazım. Filler izlemek yerine böyle izlemeyi tercih ederim.

Sorun göze batmasında zaten. Herhangi bir aksiyon neyse de Pain'in Kyuubi ile kafa kafaya hatta onu neredeyse yenecek şekilde klasik ADRIANNNN muhabbetine döndürdüler olayı. Halbuki mangada Pain chibaku tensei yaptı 5 dakika içinde.

Mangayı okuduğun için sana öyle geliyor. Bence senin dediğin gibi bir durumda yoktu. Bütün bölüm boyunca sürekli dayak yedi pain.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.