Şimdi Ara

Naruto (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • İsteyen basar isteyen basmaz spoiler kutusuna , gidip Manga konusunda aylar önceki bölümün spoilerinimi yazayım , önümüzdeki 2 bölümleri yazıyorum sizde gidip basıyorsunz

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • @plunder
    bura anime başlığı
    anime de güncelde olan herkes basar spoiler butonuna
    manga dan herhangi bişey yazıp spoiler ın içine koydum isteyen basmasın
    demek doğru değil kanımca.
    bu tartışmayı naruto kısmında da yapmıştık daha önce
    ama bu sefer flara var müdahale edecektir

Orijinalden alıntı: Flara

Arkadaşlar farkında olmadan ayarını kaçırmayalım, çok fazla bölüm var ve spoiler içinde olsa dahi daha anime de gösterilmemiş manga dahilindeki paylaşımları anime konusunda yapmayalım. Yaptıkça uyarı alıyorsunuz, farkına varın.

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

thend ve Plunder, anime konusunda spoiler vermeye ne kadar meraklısınız öyle ? Bende manga günceldeyim ama gelipte burda millete spoiler vererek anime zevkini öldürmüyorum. Her mesajınızı şikayet etmekle uğraşamam, ona göre bir daha spoiler vermeyin.

Kusra bakmayın,özür dilerim.

Orijinalden alıntı: Plunder

İsteyen basar isteyen basmaz spoiler kutusuna , gidip Manga konusunda aylar önceki bölümün spoilerinimi yazayım , önümüzdeki 2 bölümleri yazıyorum sizde gidip basıyorsunz

Anime bölümünde manga'nın spoiler'ini vermen yanlış. Ister 2 bölüm sonrasını yaz ister 10 saniye sonrasını. YASAK.

Orijinalden alıntı: 2shae

Biraz olay çıkmış ben ortamı biraz olsun gevşeteyim. Şim ben Naruto 106. bölümdeyim bunun OVA'larının bir sırası var mı animeyle, yoksa animeden tamamen kopuk kısa hikayelerden mi oluşuyor?
    Diğer sorum şimdi Naruto bitti mi Naruto Shippuuden mi var şimdi?
    Biraz n00b soruları oldu kusura bakmayın

narutonun ovası yok diye biliyorum
    2. sorunu anlayamadım ama

Biraz olay çıkmış ben ortamı biraz olsun gevşeteyim. Şim ben Naruto 106. bölümdeyim bunun OVA'larının bir sırası var mı animeyle, yoksa animeden tamamen kopuk kısa hikayelerden mi oluşuyor?
    Diğer sorum şimdi Naruto bitti mi Naruto Shippuuden mi var şimdi?
    Biraz n00b soruları oldu kusura bakmayın

naruto 135 de bitiyor daha sonrası filler bölümler.naruto shippuden ise naruto'nun devamı dostum.Yani bitmiyor devam ediyor

izlemene gerek yok 135den shippuudene atlıyıcaksın direk

Edit:

135'ten 220'ye kadar olan bölümü manga olarak mı okuyayım zaman kaybı olmasın diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D06A31849 -- 27 Nisan 2010; 17:54:01 >

yani naruto 135'e kadar izleyip shippuuden'e mi geçiyorum?

Edit:

135'ten 220'ye kadar olan bölümü manga olarak mı okuyayım zaman kaybı olmasın diye?

135-220 arası filler yani doldurma mangadan bağımsız tamamen
    bu arada 220 yi izle sonra Shippuudenin başında ne oluyo dersin?
    manga takip etmiyorsan tabii?
  • Yok ben mangayı takip etmiyorum bu arada filler ingilizce filır mış yahu ben de bizim Türkçe'deki fil hayvan olarak okuyorum ulan noluyoruz dedim Manga anime dünyasıyla pek içli dışlı olmadığım için terimleri bilmiyorum

Peki izlemeye değmez mi o ara bölümler?

Yok ben mangayı takip etmiyorum bu arada filler ingilizce filır mış yahu ben de bizim Türkçe'deki fil hayvan olarak okuyorum ulan noluyoruz dedim Manga anime dünyasıyla pek içli dışlı olmadığım için terimleri bilmiyorum

Peki izlemeye değmez mi o ara bölümler?

Değmez kesinlikle vakit kaybı
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Tamam teşekkürler şu anda dört gözle 124. bölümü bekliyorum ekşisözlükte okudum Rock Lee bu bölümde efsaneymiş, kaşlar falan bana çok benziyor hastayım o tipe
    Aman spoiler vermeyin

Tamam teşekkürler şu anda dört gözle 124. bölümü bekliyorum ekşisözlükte okudum Rock Lee bu bölümde efsaneymiş, kaşlar falan bana çok benziyor hastayım o tipe
    Aman spoiler vermeyin

bende rock lee ye malum şey olduğunda çok üzülmüştüm (inşallah oraları izlemeyen yoktur)shippudene dün başladım 20 de yim sindire sindire izliyorum.çok fazla spoiler yediğim içinde pek heyecan yok bi daha manga bolumune girmek yok

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • Valla sizi bilmem ama bazı bölümlerde gözyaşı akıyor bende

Tamam teşekkürler şu anda dört gözle 124. bölümü bekliyorum ekşisözlükte okudum Rock Lee bu bölümde efsaneymiş, kaşlar falan bana çok benziyor hastayım o tipe
    Aman spoiler vermeyin

bölümleri izlemeden önce özetlerine falan bakma heycanı kaçıyor
    hele fullmetal alchemistde özetini okuyunca anlam kalmıyor

Valla sizi bilmem ama bazı bölümlerde gözyaşı akıyor bende

bende gözler sulanıyordu sadece

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • yanlız değilsin merak etme

quote:

Valla sizi bilmem ama bazı bölümlerde gözyaşı akıyor bende

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Aman spoiler vermeyin

bölümleri izlemeden önce özetlerine falan bakma heycanı kaçıyor
    hele fullmetal alchemistde özetini okuyunca anlam kalmıyor

158 çıkmış. 158. bölümü çeviriyor musun ?

naruto çevirisi yapmıyıcam zaten bir daha
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.