Şimdi Ara

naru üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce yayını izlerken bi kaç kişi sordu bende merak ettim bu sene o ygs ye filan girmişti noldu acaba kazandı mı üniyi hangi üni filan bende merak ettim

• Kazanamamıştır büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite kazanmak eskiden zormuş malum şuan toplam da 1milyon kontejyan var , mesele iyi bir yerde okumak . Yoğun bir emek vermediğin sürece de kazanamazsın ki öyle bir durum olduğunu sanmıyorum .
  • Hayat üni .s .s
  • Bende kazanıyorum bu sene.
  • oyundan kazandığı paralarla gidiyordur bir vakıf üniversitesine.
  • İSTANBUL BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MIDLANE FAKULTESİ FIZZ ULTI ATMACA BOLUMU'NE YAZILDI KARDEŞİM... DRAKE ÇALMA DERSİNDEN KALMIŞ HOCASIDA THEOKOLESMİŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite arkadaşlığı
    geçen yıl açıldı
    okulu uzatanlar ( üniversite )
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

İSTANBUL BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MIDLANE FAKULTESİ FIZZ ULTI ATMACA BOLUMU'NE YAZILDI KARDEŞİM... DRAKE ÇALMA DERSİNDEN KALMIŞ HOCASIDA THEOKOLESMİŞ

güzel mizah kardeş
  • vingolf kullanıcısına yanıt
    EYVALLAH ;)))
  • ben tam emin değilim ama bir yerde sanki ağzından mı ne duymuştum 1 yıl ara verecekmiş hazırlanma işine bu oyunculuk olayına daha çok yoğunlaşacakmış. Bir yandan takdir ettim çünkü kendi hayallerini kovalıyor ama bir yandan da üzüldüm çünkü Türkiye'de bu işin tam manasıyla meslek olabileceğini sanmam. Fakat buradan eğer ileride haber/oyun editörlüğüne geçerse daha iyi şeyler yapabilir. En azından düzgünce para kazanabilir tıpkı erdinç iyikul gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Üniversite kazanmak eskiden zormuş malum şuan toplam da 1milyon kontejyan var , mesele iyi bir yerde okumak . Yoğun bir emek vermediğin sürece de kazanamazsın ki öyle bir durum olduğunu sanmıyorum .

Aslında haklısın ama en önemlisi yüksek yapmak dostum. Eğer lisans üstü diplomaya sahipsen kaç mezun olduğu önemli değil önün hiçbir zaman kapanmaz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

ben tam emin değilim ama bir yerde sanki ağzından mı ne duymuştum 1 yıl ara verecekmiş hazırlanma işine bu oyunculuk olayına daha çok yoğunlaşacakmış. Bir yandan takdir ettim çünkü kendi hayallerini kovalıyor ama bir yandan da üzüldüm çünkü Türkiye'de bu işin tam manasıyla meslek olabileceğini sanmam. Fakat buradan eğer ileride haber/oyun editörlüğüne geçerse daha iyi şeyler yapabilir. En azından düzgünce para kazanabilir tıpkı erdinç iyikul gibi..

yabancı bir takımdan teklif gelir çeker gider o zaman :D mesela çin basar parayı alır kendini geliştirirse.
  • Dun yayininda herhangi bir universitede okumadigini soyledi. Ek olarakta Turkiye sartlarinda universite mezunu birinden daha fazla geliri oldugunu soyledi. Bizede "iyiymis .s .s" demek duser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumuyorum demisti

• riotgamesturkish yayınında ara vericem lol de profosyenel oyunculuguma devam edicem demişti
  • Okumasına gerek mi var

• quote:

ben tam emin değilim ama bir yerde sanki ağzından mı ne duymuştum 1 yıl ara verecekmiş hazırlanma işine bu oyunculuk olayına daha çok yoğunlaşacakmış. Bir yandan takdir ettim çünkü kendi hayallerini kovalıyor ama bir yandan da üzüldüm çünkü Türkiye'de bu işin tam manasıyla meslek olabileceğini sanmam. Fakat buradan eğer ileride haber/oyun editörlüğüne geçerse daha iyi şeyler yapabilir. En azından düzgünce para kazanabilir tıpkı erdinç iyikul gibi..

Riot Naru

coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

yabancı bir takımdan teklif gelir çeker gider o zaman :D mesela çin basar parayı alır kendini geliştirirse.

Çin mi? Çinde diamond 5 ler narudan iyi oynuyordur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

kendini geliştirirse dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

Ne kadar çöp ne kadar bilinçsiz yorumlar ya.

He he kesin dia5ten kötüdür. Sana görede west silver = tr diamond.

Lan adam west challenger ilk 15te? Neyin kafasi bu?

Edit: minumum dia3 maksimum dia1 olur. Thaldrin meth falanda çinde dia olur. Buna emin olabilirsiniz, soloq yükselmek kolaydir. Korelilerin çinlilerin takim oyunu ayrı, soloq oyunu ayridir. Ona bakilirsa thaldrin westte 7.ydi. yani sana gore düşünürsek thaldrin, kev1n'den falan iyi. Ama noluyor daha turkiye turnuvalarinda tokatlaniyor hatalar yapiyor. Koy bakayim kev1n'i bu turnuvalara parcaliyormu parcalamiyor mu?

Gambitin top lane oyuncusu lcs düzeyinde oyuncuydu ama sanirim sezon2de sezonu plat2 bitirdi. Sen simdi bu adama plat2 diyemezsin ama.

Baska bir ornek vereyim, pobelter: na challenger 1000 lp. Geçti koreye ordada 800 lpye kadar kasti ustelik %73 win rate ile.

Bu adamlar icin soloq bisey ifade etmiyor, hepsi kanitlanmis kendini artik. Elin sümüklü çocuğu ile ugrasmak yerine yabanci takimlarla scrim atıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 12 Ocak 2015; 15:16:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.