Şimdi Ara

naru üniversite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

ben tam emin değilim ama bir yerde sanki ağzından mı ne duymuştum 1 yıl ara verecekmiş hazırlanma işine bu oyunculuk olayına daha çok yoğunlaşacakmış. Bir yandan takdir ettim çünkü kendi hayallerini kovalıyor ama bir yandan da üzüldüm çünkü Türkiye'de bu işin tam manasıyla meslek olabileceğini sanmam. Fakat buradan eğer ileride haber/oyun editörlüğüne geçerse daha iyi şeyler yapabilir. En azından düzgünce para kazanabilir tıpkı erdinç iyikul gibi..

yabancı bir takımdan teklif gelir çeker gider o zaman :D mesela çin basar parayı alır kendini geliştirirse.

Çin mi? Çinde diamond 5 ler narudan iyi oynuyordur...

Ne kadar çöp ne kadar bilinçsiz yorumlar ya.

He he kesin dia5ten kötüdür. Sana görede west silver = tr diamond.

Lan adam west challenger ilk 15te? Neyin kafasi bu?

Edit: minumum dia3 maksimum dia1 olur. Thaldrin meth falanda çinde dia olur. Buna emin olabilirsiniz, soloq yükselmek kolaydir. Korelilerin çinlilerin takim oyunu ayrı, soloq oyunu ayridir. Ona bakilirsa thaldrin westte 7.ydi. yani sana gore düşünürsek thaldrin, kev1n'den falan iyi. Ama noluyor daha turkiye turnuvalarinda tokatlaniyor hatalar yapiyor. Koy bakayim kev1n'i bu turnuvalara parcaliyormu parcalamiyor mu?

Gambitin top lane oyuncusu lcs düzeyinde oyuncuydu ama sanirim sezon2de sezonu plat2 bitirdi. Sen simdi bu adama plat2 diyemezsin ama.

Baska bir ornek vereyim, pobelter: na challenger 1000 lp. Geçti koreye ordada 800 lpye kadar kasti ustelik %73 win rate ile.

Bu adamlar icin soloq bisey ifade etmiyor, hepsi kanitlanmis kendini artik. Elin sümüklü çocuğu ile ugrasmak yerine yabanci takimlarla scrim atıyolar.

Pobelter zaten koreliler kadar oynuyor adamı biraz izleyen biri bunu kolaylıkla anlayabilir. Ama naru yu izleyip bundan çin düzeyinde bir pro oyuncu olur diyemezsin. Ayrıca ben çıkamaz dia 1 e falanda demedim dedimki dia 5 çinlinin nickini Naru yapsam anlamazsın dedim. Soloq bilgisi narunun daha geniş olduğundan ama geçebilir naru onları ama genel olarak durum bu. EUW ve TR gibi serverları ayrıca asla asya serverlarıylada kıyaslama. O adamların hem yaptığı practice hem ulaşabildikleri pro gameler bizimkilerden farklı(LPL twitch ten yayınlanmıyor.). Adamların metaları bile farklı eğer WCS izlediysen. Sen şimdi bunu yok gambitle yok bilmemne avrupa takımı örnekleriyle kıyaslayamazsın zira gördük avrupanın ve narunun durumunu WCS te.... Dp maç alamadı rakipleri sırf penta atmaya oynadı, Alliance Kabuma yenildi, hiçbir avrupa takımı gruptan çıkamadı, SK 1 maç kazandı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün ki yayınında söyledi Kırıkkale Üniversitesine yerleşmiş - bölüm belirtmedi - fakat okulu dondurmuş oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Geçen gün ki yayınında söyledi Kırıkkale Üniversitesine yerleşmiş - bölüm belirtmedi - fakat okulu dondurmuş oyun için.

O lafı Fabulous söylememişmiydi ya ?
  • quote:

Geçen gün ki yayınında söyledi Kırıkkale Üniversitesine yerleşmiş - bölüm belirtmedi - fakat okulu dondurmuş oyun için.

fab o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

fab o

Bu failimde burada dursun otlansın
  • West ch=china silver=kr bronz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.