Şimdi Ara

Narkoz nasıl birşey? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
21.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bana soru fln sormadı saçma sapan hemşire gençti wuuhuuu ztn küçüktüm ama hemşireyle muhabbet kurdum hatta anlatıyım kısaca tam narkozu bağlarken baya yaklaştı bana parfümü vardı bi geldi..Burası ne güzel kokuyo ameliyathane olması için fln dedim bnm parfümüm dedi.Bnde dedim çok güzelmiş fln dedim....Teşekkür ederimm canımm fln..süper narkoza doru gittim ağırlaşıo herşey doktorlar ellerini fln yıkarken gördüm fln gözler indi yavaş yavaş öle yok 10 kadar say fln yapmadık..

Sonra bütün hemşireler 1 gün boyunca değişmeli her ilaç saatine geldi
    (sadece 13 yaşındaydım....)

• Aynen öyle narkozu veriyorlar sesli 10 kadar say diyorlar 6 yada 7 diyemeden gidiyorsun gülüşüyorlar maşşak geçiyorlar resmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

Uykuya nasıl daldığını hatılamıyosun ya, narkoz yiyince de aynı.İlk aldığında herşey normal,sonra gözler ağırlaşıyor,sonra da nasıl uyuduğunu hatırlamıyosun.

imzanı görünce duygulandım gözlerim doldu.. bırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 2 Eylül 2010; 22:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

benim konumun yarısı buraya taşınmış ben de yarın geçiricem bi operasyon bakalım nası olacak merak ediyorum açıkçası. Özellikle narkoz işini merak ediyorum. Morfin yedim damardan. Onun kadar güzel kafa yapan bişey yoktu. Bayılma gibi bi durum söz konusu değil ama kırık olan köprücük kemiğimi elle yerinden çıkarsalar oha kemik lan deyip gülerdim yani ona da o anda

başka morfinin tadına bakan var mı?

morfini genelde Diş e vurmuyorlarmıydı:d

• ben 4 yaşında aldığımdan herhalde içime çektiğim an tuaf bi koku hissettim sonrasını hatırlamıyorum :D bende kafa mafa yapmadı gerçi yaptıysa da hatırlamıyorum.
  • Konuyu okuyunca aklıma nedense Recep İvedik 3'te cinci hoca sahnesi aklıma geldi. Karışımı içtikten sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2010; 22:17:52 >
  • Nane gibi acayip bir koku duruyorsun ve sonra knock-out
  • 3 SN DE GİTMEZSEN GEL DÖV BENİ AMELİYAT OLDUM GÖZLERİNİ KAPATTIĞIN ANDA GİDİYOSUN... HİÇ ÇABALAMA YANİ BEN DAYANIKLIYIM DİYE ÇELİKTEN SİNİRLERİN OLSA BİLE GİDERSİN
  • Koyuyolar narkozu konuşuyorlar etrafında ama ne olduğunu anlamıyorsun mesela annenin adı ne falan diyor aaağğğyyşeğğğ tarzı oluyor kafa güzel oluyor yani sonra ekran gidip geliyor sonra bir bakıyorsun ameliyat bitmiş etrafında insanlar
  • Derin bir nefes çek ve puff.Herşey 3 sn uyanınca da 70 lik içmiş gibisin.
  • Bir sanattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

Uykuya nasıl daldığını hatılamıyosun ya, narkoz yiyince de aynı.İlk aldığında herşey normal,sonra gözler ağırlaşıyor,sonra da nasıl uyuduğunu hatırlamıyosun.

canım çekti vallahi ,nasıl anlattın öyle
  • Ben ameliyat olmuştum harika bir duygu keşke herkes yaşayabilse

Verdikten sonra hemşire 10dan geriye say diyor 9 diyorsun 8 derken etraf biraz bulanıyor 7de çifter çifter oluyor herkes tepende 2 tane hemşireyi 22 tane hemşire olarak görüyorsun sonradan yayın kesiliyor
  • hahaha bana say dediler 10 a kadar say....
  • Yatıyorsun doktorlar başına toplanıyor yukarda kocaman bir ışık var zaten ağzına takıyorlar o abudik gubudik şeyi yaşını falan soruyorlar oyalamak için sonra 10 a kadar say diyorlar 1-2-3 derken yukardaki ışık iyice parlıyor. Her yer bembeyaz olurken sen uyanıyorsun tekrardan.
  • Narkoz ile Morfin farklı galiba tam blmıorm ama.Savaş filmlerinden hatırlıorm adam ölmeye yakın morfini çakıolar acı hissetmesin die.
  • 10 kadar say dediler sayarken güp gittim sonra ameliyat olmuş yataktaydım :D
  • Bana belden narkozu vurdular lokal anestezi oldum hiç bir şey hissetmedim garip bir his ya doktor dikişi atarken böyle deriyi o kadar çekiyoki çektigini göğüsümdeki derinin gerilmesinden anlıyorum.
  • Ben bademcik ameliyatı oldum şimdi yok boğazımda keratalar Narkozu verdiğinde 3-4 saniye geçtikten sonra asdece uyandığımı hatırlıyorum ağzıma suyu aldıktan sonra o anda püskürtmüştüm boğazım fena ağrı acı karşıktı paso puding soğuk soğuk
  • ya bilmiyorum da ilerde lazım olursa narkoz inş olmaz bana etki edermi diye düşünüyorum.
    niye diye sorarsanız 20lik dişlerin çıkması için alttan üstten en arka 2 dişi çektirdim 1 rer ay arayla ya doktor ilk uyuşturucu iğne vuruyor 5dk bekliyor alıyor penseyi bi yokluyor sanki iğne vurmamış gibi ya dedim doktor dur hepsini hissediyorum doktor baktı bana allah allah dedi normalde uyuşması lazım 2.de kesmedi 3. yada 4. iğnede artık gitmişti his sonra burnumdan bi parça alıcaklardı pamuğa döktü uyuşturu davayı koydu buruna 10 dk sora geldi ben uyuşmuştur dedim adam hart diye bi soktu ince davayı hareket etsem daha kötü olcak dedim yapıcağınız işin yani tabi hiç bilmiyorumda nasıl bir şey narkoz acaba keser mi bizibu arada biraz uzun oldu kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.