Şimdi Ara

Nargileden Fazla Duman Çıkarmak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
98.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prosedur-

bagımlılık yapmıyor dimi hocam

2. sorusum kusra bakma ama emin olmak istiyorum.

Fiziksel anlamda yapmaz ama söylediğim gibi psikolojik olarak yapar Güzel bir şey çünkü. Şöyle düşün çikolata bağımlılık yapmaz ama fırsatın olduğunda yersin. Çoğu güzel şey gibi zararlı orası ayrı.
  • çok sagolun arkadaşların dedigi gibi içerken dikkat edecegim şeyler varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

quote:

Fiziksel anlamda yapmaz ama söylediğim gibi psikolojik olarak yapar Güzel bir şey çünkü. Şöyle düşün çikolata bağımlılık yapmaz ama fırsatın olduğunda yersin. Çoğu güzel şey gibi zararlı orası ayrı.

aslında o kadar zararlı değil..zararlı olan tömbeki..bildiğin saf tütün..bikaç kere içtim bi daha içmem..berbat bişi arkadaşlar tavsiye etmem.kokusu falan..zaten tömbekiyi biraz çekiyosun soluk yolu komple doluyor..eski içiciler için belki bulunmaz nimet ama ben canımı sokakta bulmadım..kendime işkence etmeye gerek yok..ne güzel aromalı zararsız varken demi ama
  • ya bu nefes çekme işinde aromalısının zararsızı mı olur. düzgüncene nefes alsana sen..
    derin bir nefesde akciğerlere bir tanecik toz zerresi gitse ne olur, öksür öksür dur.
    ne diyeceğiz sonra, nargile çekiyordum, aroma tozu kaçtı..
  • İyi nefes lazım bol duman için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 6 Ekim 2009; 15:47:41 >
  • Gençler siz siz olun sakın aç karnınıza nargile içmeyin.Yıllardır kullanan birisiydim ,geçenlerde aç karnına gidip 2 saat boyunca içtim.Gece acile kaldırdılar.Hala etkisini çekiyorum.Artık içmiyorum
  • Sağlam çekmen lazım. Bunuda yavaş yapman lazım. Eğer birden hepsini çekeyim dersen hem kendine hem nargileye zarar verebilirsin. Aromasına gelince hindistan cevizli ve sütlü favorimdir,alternatif olarak hindistan cevizli-muzlu veya sütlü-muzlu deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 6 Ekim 2009; 16:00:56 >
  • dumanı sürekli iyice çek içine bırak çek bırak gittikce bembeyaz olduğunu görürsün.sonra ayağa kalk 3-4 metre yürü :D:D
  • su yerine SU ve Sütü karıştırt koy bakim bide böyle dene :) ama hindistan cevizi ile KOKOSıtarrı seviosan bunun müptelası olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

dumanı sürekli iyice çek içine bırak çek bırak gittikce bembeyaz olduğunu görürsün.sonra ayağa kalk 3-4 metre yürü :D:D

Yürüyebilecek mi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: costance

Gençler siz siz olun sakın aç karnınıza nargile içmeyin.Yıllardır kullanan birisiydim ,geçenlerde aç karnına gidip 2 saat boyunca içtim.Gece acile kaldırdılar.Hala etkisini çekiyorum.Artık içmiyorum

Aç karnına tabii ki nargile tavsiye etmiyorlar; fakat bunun bünyeyle de alakası çok. İlk içenlerde miğde bulantısı ya da baş ağrısı bile yapabiliyor.

Bu arada baş ağrısı demişken, kalitesiz kömürlerin baş ağrısı yapma olasılığı yüksek. 3-5 kuruş fazla verip kaliteli kömür almak çok daha mantıklı.
  • Sırf bu soruyu cevplamk içn üye oLdum xD nargiLedn iyi anLarm bi ara evimdede vardı bayagıdr içiyorum 1haftada 5kere gittiğimde oLdu :) öneriLerm xD 1. Aç karna sakın nargiLe içmeyn açken bn biLe içince sersemLiyorum siz iyice kamiLLeşirsnz xD 2-- Nargile dumanının cok cıkması için en önemli unsur nargilenini iyi açılmasıdır ve orta tarafa sakın köz koymayın nargile bu şekilde cok rahat yana bilir ! NargiLeyi açtırcagınz kişinn cigerleri iyi olsn ve köpek gibi çeksin ( bnm gibi xD ) közleri çok koymayn koca koca közlere gerk yok ! tavsie ettklerm -- Elma-Nane -- Vişne - Kayısı(süperdir mutlaka deneyin ) - KavunSüt ( idare edr ) ama ELMA NANE ve KAYISI favorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: costance

Gençler siz siz olun sakın aç karnınıza nargile içmeyin.Yıllardır kullanan birisiydim ,geçenlerde aç karnına gidip 2 saat boyunca içtim.Gece acile kaldırdılar.Hala etkisini çekiyorum.Artık içmiyorum

Aç karnına tabii ki nargile tavsiye etmiyorlar; fakat bunun bünyeyle de alakası çok. İlk içenlerde miğde bulantısı ya da baş ağrısı bile yapabiliyor.

Bu arada baş ağrısı demişken, kalitesiz kömürlerin baş ağrısı yapma olasılığı yüksek. 3-5 kuruş fazla verip kaliteli kömür almak çok daha mantıklı.

ben ilk defa ıctıgımde ac olarak ıcmıstım bırsey olmadı Allah'a Sukur
  • nargilenin tütün koyulan yei vardır güzelce temizle. tütününü koy güzel aliminyum folyoyla kapla delikleri aç ondan sonra şöyle kalite bi kömür al güzelce kor et kömürü acele etme baktın ateş gibiler al 2-3 tanesini ortayı kapatmıack şekilde koy sonra 1-2 az çek ondan sonra asıl ciğerinin yettiği kadar ortalığı bembeyaz bulutlar götürsün(asıl derken hızlı çek manasında değil orta seviye uzun uzun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

istanbul kadıköy'de organik nargile diye bişey var. tütünsüz ve nikotinsizmiş. Bu sayede kapalı alanlarda da içilebiliyor.

detaylı bilgisi olan var mı ?

izmirde falan da gördüm şeker kamışından mı ne yapıyolarmış fena değil diyolar ama daha pahalıymış

binar onun adı ben denedim 0 katran 0 nikotin 0 tütün şeker kamışından yapılıyormuş.ben nanelisini içtim aynı naneliyle tadı ama gerçeği gibi boğazda yanma yapmıyor ve kafa yapma süresi uzun sürmüyor.çok pahalı değil 7.5 tlye içmiştim.

bu arada bembeyaz duman için tavsiyem öncelikle 2 tane kömürle çek biraz sonra kıvamına oturunca kömürleri silkele közü kalsın yanına 2 tane daha kömür ekle.Ortası boş olacak şekilde kenarlara diz.Orta şekilde uzun nefeslerle ağzından sis-bulut tabakası çıktığını göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

quote:

aslında o kadar zararlı değil..zararlı olan tömbeki..bildiğin saf tütün..bikaç kere içtim bi daha içmem..berbat bişi arkadaşlar tavsiye etmem.kokusu falan..zaten tömbekiyi biraz çekiyosun soluk yolu komple doluyor..eski içiciler için belki bulunmaz nimet ama ben canımı sokakta bulmadım..kendime işkence etmeye gerek yok..ne güzel aromalı zararsız varken demi ama

harbiden nasil iciyolar onu bizim burda bi sokak var yasli amcalar icio, sokaktan gecerken ben geberiyom nerdeyse ayrica nargilede nikotin bulunmadigi icin bagimlilik yapmaz.
  • Hiç atraksiyon peşinde koşma hindistancevizi ve sütlü nargile benim pek hoşuma gitmedi. İçeceksen elmalı içeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_delgado

arkadaşlar bnmde bir sorum olacak ben bu nargileye yeni başladım daha 5 6 kere içtimişimdir ama her seferinde bi sorun çıktı 4 5 kere nargile yandı =S sonra bidaha düzelmedi nargile neden yanar yanmaması için napmak lazımdır en son içtiğimiz nargile içinde söndü dediler 15 kağıt verdiydik 1 saat anca içmişizdir içim yandı valla neden böle oluyor bu nargile içmenin kuralları neler biri bahsederse sevinirim

-öncelikle közleri lülenin yani tütünün konulduğu yerin tam ortasına gelmemesine dikkat edin yanlara koyun hep...
    -nargileyi sürekli çekin bekletmeyin yoksa sürekli açmak zorunda kalırsınız...
    -nargilenin közlerinin küllerini periodik olarak silkeleyin. yani közleri bi kaç kere tepsiye vurursan külleri dökülcek ve sonra lülenin üstündeki ufak külleride vurararak savuşturun sonra közleri geri koyun.. böylelikle nargilenin içimi daha hoş ve zevkli olacaktır
    -eğer nargilemiz yanmaya başladıysa maşayı alın, közleri indirin, lüleyi belinden güzel bi şekilde kavrayın ve yerinden çıkarın, sonrada folyo olmayan yani takılan diğer ucundanda üfleyin 30saniye-1 dakika kadar, sonra aynı sağlamlıkta yerine koyun

benim yoğrumlamam bukadar
  • Herkes bi nevi aynı şeyi yazmış közleri temizle falan gibi ama bide şöyle bir şey var temiz ciğerli adamdan az duman çıkar mesela çok sigara içen bi arkadaşına çektir nargileyi üflesin bide hiç sigara içmeyen nargileyide az içen bir arkadaşına çektirip üfle aradaki farkı zaten görürsün
  • süt hindistan cevizini hala denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim eğer iyi bir yerde içiyorsanız yanması zor ve dumanı süperdir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.