Şimdi Ara

Nargile Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar kendime evde kullanmalık Nargile takımı arayışındayım ancak beilgim olmadığından hangisini ve nereden alacağımı bilmiyorum. Kaliteli ve ömürlük birşey istiyorum. Araştırmalarıma göre çelik gayet dayanıklıymış ve görüntü olarakta hoşuma gitti. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Ayni sey degil ya da benim istedigim bu degil ki diyeceksin ama bir elektronik sigara dunyasina adim atmani oneririm. Gecen gun 1 seneden sonra nargile iceyim dedim, resmen parami cope atmis gibi hissettim. Koku birakiyor sac bas kiyafete, mide bulandirabiliyor, ustune kozuyle iviriyla ziviriyla ugrasiyorsun, ki gecmiste her hafta icerdim.

    1 sene evvel elektronik sigara aldim, her acidan daha iyi. Saglik, maddiyat, koku, tat, cevredeki insanlari rahatsiz etmek yerine hosuna gitmesi ve daha fazlasi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle ayırdığınız bütçe nedir acaba ? Fiyat aralığı biraz vardır setlerde. Ucuz bir şey istesen pirinç alın. Bence setinden daha önemli olan şey tütün temin edebilmek. Şuan piyasadaki tütünler hep boş tadı filan yok, sahte hepsi. Benm kendi toptancım vardı o dahi nedense şimdi iyi marka tütün satmıyor artık. Sanırım son zamanlarda epey sıkıntılar var.. Bir not daha, bi tütünde karar verin ve sette sadece o tütünü kullanın tadını o zaman alırsınız yoksa bozulur tadı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.