nargile bu sene içmeye başladım cok zevklı bişey ama neden baş döndürüyo genellikle nane+gül, nane+limon vs içeriz baş dönmesinin sebebi nedir sizce bünye yavaş yavaş alışıyormu yoksa???
yasın kucuk de ondan alısırsın
offf nargile demeyin yaaa çok seviyorum ama gidemiyorum ki benim arkadaş ortamım yok denecek kadar sınırlı
Yaşla alakası yok beyne oksijen gitmemesinden dolayı baş dönmesi ve uyku hali olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Basarrrr
yasın kucuk de ondan alısırsın
yaşım küçükmü sence? bunu yazanın kaç yaşında olduğunu tahmin edebliyorum,,,
sınwa haftası bitti yrn gidiom off şimdi çok kalabalık olur
ottandır ot ot... çekmeye devam et yakın zamanda senide aramıza katarız...
Yaşla alakası yok beyne oksijen gitmemesinden dolayı baş dönmesi ve uyku hali olur.
aynı şey sigara içince de olur
quote:
Orjinalden alıntı: __MeHMeT__
teşekkür ederim cevabınız için peki o an yapılacak neler var aniden oluyo midede bulantıda oluşuyo bana limonlu soda iç demişlerdi bu doğrumu acaba??
yaşla alakası yok nargile bi zamandan sonra yanıyor o yanma o yanık tutunu çektiğin için bulantı ve baş dönmesi yapıyor soda limon iyi bir seçim
nargilede başını döndürüosa senin bünye baya zayıf demekki yada daha ilk içişin falandır alışırsın zamanlaaa
valla 6-7 oldu ilk günkü gbi deil yavaş yavaş alışıyo bünye[:D]
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
nargilede başını döndürüosa senin bünye baya zayıf demekki yada daha ilk içişin falandır alışırsın zamanlaaa
+1
quote:
alakası yok. 40 yıllık bi nargile içicisinin bile nargileden başı dönebilir.önemli olan içindeki özütü
ya arkadaşlar ben hiç kullanmadım da,nargile zararlı mı?
yani sigara gibi zararlı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
quote:
alakası yok. 40 yıllık bi nargile içicisinin bile nargileden başı dönebilir.önemli olan içindeki özütü
bugn içtiğimiz yerde bi de kömür çok kötüydü semaverlerin altına konulan kömürden koydu nargileye kullanılan kömür bitmiş köz sürekli sönüyodu yeniletiyoduk
ben 4 yıldır içiyorum ama yılda bir iki sefer her seferindede başım dönüyo zaten ben antibiyotik içincede başım dönüyo bünyenle ilgilidir bence. bide sigara içenlere hafif geliyo nargile sigara içmiyosan ondanda olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: freedom7
zararsız diye biliyorum ama
zararlı mararlı içerim kardeşim 2 yıldır hiç fırsatım olmadı içmeye
nargile demeyin yaa..geçen cumartesi içtim ogün bugündür düzelemedim.. ( tabii sağlıksız beslenme ve dikkat etmemem de var içinde)
quote:
Orjinalden alıntı: freedom7
sigaradan daha zaralı ama şu var sigara içmektense nargile içmek daha iyidir çünkü yarım saatte bir nargile yakamazsın