Şimdi Ara

nargile neden baş döndürüyo??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
67.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saf naneyi tavsiye ederim.hani eskiden çizgili yeşil beyaz nane şekerleri vardı ya, aynı tadı alıyorsun.yarın gidip içicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

ben 4 yıldır içiyorum ama yılda bir iki sefer her seferindede başım dönüyo zaten ben antibiyotik içincede başım dönüyo bünyenle ilgilidir bence. bide sigara içenlere hafif geliyo nargile sigara içmiyosan ondanda olabilir.

sigara kullanmıyorum belkide ondandır haklı olablirsiniz
  • Zıkkım iç...

Nargile ye alıştıracağına süte alıştır vücudunu.
  • Baş dönmesi, uyku hali, mide bulantısı oluyor ne yapmam lazım diyorsun; nargile çok zevkli birşey diyorsun. Zevk, bu mu arkadaşım?
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Yaşla alakası yok beyne oksijen gitmemesinden dolayı baş dönmesi ve uyku hali olur.

teşekkür ederim cevabınız için peki o an yapılacak neler var aniden oluyo midede bulantıda oluşuyo bana limonlu soda iç demişlerdi bu doğrumu acaba??

*İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 9 Haziran 2007; 0:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

Baş dönmesi, uyku hali, mide bulantısı oluyor ne yapmam lazım diyorsun; nargile çok zevkli birşey diyorsun. Zevk, bu mu arkadaşım?
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Yaşla alakası yok beyne oksijen gitmemesinden dolayı baş dönmesi ve uyku hali olur.

teşekkür ederim cevabınız için peki o an yapılacak neler var aniden oluyo midede bulantıda oluşuyo bana limonlu soda iç demişlerdi bu doğrumu acaba??

*İmla

ya ne blim çok zevkli ama bi süre sonra baş dönüyo
  • bütün forum dumanaltı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

nargilede başını döndürüosa senin bünye baya zayıf demekki yada daha ilk içişin falandır alışırsın zamanlaaa

alakası yok. 40 yıllık bi nargile içicisinin bile nargileden başı dönebilir.önemli olan içindeki özütü

evet içindeki önemli ama sigara içiosan ve bünye salamsa tömbekiye bile alışıon 2çekişte...

tömbeki=esrarlı nargile...

Sİgara ve nargile sağlığa zararlıdırr!!!!

Ama zıkkım iç diyenler falan olmuş kimsenin seçimine karışamazsın aşşağılayıcı hiç konuşamazsın...

Nane ve cappucino lu nargile tercihimdir.kavunluda fena değil.... Mekan İzmir Nargile Konağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Zıkkım iç...

Nargile ye alıştıracağına süte alıştır vücudunu.

aynen öyle aslında ben dicektim de tepki alırım diye korktum

ulan gençlik nereye gidiyor böyle ya nargile sigara herkes deli oluyor,b.. var sanki

bugünlerde bi nargile sevdası almış başını gidiyo,yok meyvelisiymiş şusuymuş busuymuş,zehirliyorlar gençleri
  • Sevineceğine üzülüyorsun
  • nargileyi bende denedim 1-3 kere ama bıraktım..

biyerde okumuştum 10 sigara kadar zararlı diye bünyemin zayıflamasını istemem.. arada aldığım alkol bana yeterli oluyor
  • Beynine oksijen gitmemesinin beynin için ne kadar zararlı bir şey olduğunu kestiremiyorsun galiba ? Aynı zamanda akciğer. Hayatını daha kısa sürede bitirmek isteyen ve vücudunu sevmiyen gitsin içsin. Hazır yeni başlamışsın bırak gitsin , nargile içinde ne olacak , "tadı güzel , seviyorum" diye cevap verceksin şimdi , o nargilenin tadı senin hayatından dahamı önemli ?

Git süt iç , içenlerle dalga geççeğinize bir deneseniz. Daha uzun yaşamak istemiyorsan ve daha kısa yaşamak istiyorsan biz sana engel olmayalım tabiki , nargile iç kısa sürede bitir.

Sigara içenlerede bu cevap geçerli.

Sen gelip çekiçle parmağına vururmusun ? Vurmam dersin çünkü acıtır veya parmağın kırılır dersin. Peki bu zararlı şeyleri içtiğinde ne farkı var ? Vücudunu yavaş yavaş ölüme sürüklüyorsun. Kanser-v.s. yüzünden hayatın biter.

Ben başlamadan bırak derim tabi senin kararın ben sadece öneri vermek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Beynine oksijen gitmemesinin beynin için ne kadar zararlı bir şey olduğunu kestiremiyorsun galiba ? Aynı zamanda akciğer. Hayatını daha kısa sürede bitirmek isteyen ve vücudunu sevmiyen gitsin içsin. Hazır yeni başlamışsın bırak gitsin , nargile içinde ne olacak , "tadı güzel , seviyorum" diye cevap verceksin şimdi , o nargilenin tadı senin hayatından dahamı önemli ?

Git süt iç , içenlerle dalga geççeğinize bir deneseniz. Daha uzun yaşamak istemiyorsan ve daha kısa yaşamak istiyorsan biz sana engel olmayalım tabiki , nargile iç kısa sürede bitir.

Sigara içenlerede bu cevap geçerli.

Sen gelip çekiçle parmağına vururmusun ? Vurmam dersin çünkü acıtır veya parmağın kırılır dersin. Peki bu zararlı şeyleri içtiğinde ne farkı var ? Vücudunu yavaş yavaş ölüme sürüklüyorsun. Kanser-v.s. yüzünden hayatın biter.

Ben başlamadan bırak derim tabi senin kararın ben sadece öneri vermek istedim.

açıklama için teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız sadece arada bi mesela haftada bir o da zararlı tabiki ama kendimi kaptırmam ben buna ve sütü de çok severim
  • nargilenin yaninda sert bir kahve ve su icersen bas donmesi mide bulanmasi falan olmaz..
  • Aynı şey şuan banada oluyo şuan beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada oluyor beyler taktiik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.