Konusunu açmıştım yaş 22 üniye yeni başlayacağım şubatta.Arkadaşlarımın çoğu seneye falan mezun olacak.Hiç okumayıp çalışanlar da var.Benim harcamam çok az olmasına rağmen içim çok sıkkın. Hala babamdan az da olsa para almak beni kötü hissettiriyor o bunu kesinlikle takma okumana bak diyor ama içten içe kötü hissediyorum o yüzden çalışmak istiyorum ancak psikolojik problemlerim engel oluyor.Bahane değil gerçekten engel oluyor şu anda. Son 2 haftadır da çok ağır bir depresyondan geçiyorum.Yaşıma göre çalışmamam çok mu göze batacak durum düşünceleriniz nedir merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Napıcam

-
-
Batmaz birşey olmaz. Okuyan adamla okumayan bir mi. Yaşın ilerledikce ortamlarda üniversite mezunu değil derler ezik takılırsın çok daha fazla canın sıkılır. Üni ortamı iyidir direk başla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 tam öğrenci yaşı.
Ben 26 yaşında başladım ikinci üniversiteyi okumaya, arkadaşlarla da iyi bir ortam oldu, kız konusunda da. 29 yaşında mezun oldum. Yaş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
Sıkıntı yapma, gayet gençsin. Baban dert etmiyorsa sen orasını düşünme, dersini çalış
Bölümünüz nedir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Gıda mühendisliğine başlayacağım gibi duruyor
Up
başkalarına göre kendi konumumuz üzerine düşünürsek dünyada intiharın eşiğine gelmeyen 1 tane insan kalmaz, hiçbir şey olmaz merak etme sen zaten yarın ne olacağı belli değil, durum kötü diyenler dünyevi şeylerle sarhoş olmuştur ki hiçbir olgun insan da seni öyle görmez eminim ki.
Kendine kötü davranma, dideral diye bir ilaç var reçetesiz satılıyor, bir araştır bunu ben dedim diye alma, iyi gelebilir genel haline ve hayatı stres etmenin önüne geçer. Antidepresan vb. değil, bir sor bunu çevrene internete..
-
maalesef Okb anksiyete gibi durumlardan tedavi görüyorum hali hazırda insanların düşüncelerini takmamak gerekiyor ama elimde değil.Gerçekten merak ediyorum çok geç mi kaldım yoksa çok da geç değil mi
değil usta yav, neye geç kalacaksın, önündeki somut hedeflere odaklan, güzelce gıda mühendisliğini oku, yazın yaz okulunda alabildiğin kadar ders al, çok çalış, ben de 23 yaşında son sınıfım, 24e doğru biter, bir askere gidip gelirim 6 ay belki daha fazla, oldu 25, sen de 25-26da mezun olacaksın bölümün de güzel, güzel bir iş bulacaksın
-
Up
-
üni okurken aynı sorunu ben de yaşamıştım bir yandan part time çalışarak halledebilirsin hocam özellikle uzaktan yapmalı işlere odaklan freelance de olabilir
Sağ olun hocam sizce 22 yaş ünite başlamak için çok geç bir yaş mı
değil hocam hiç değil
benim ünide 17'den tut 29 yaşına kadar arkadaşım vardı hiç de farketmiyordu
Sağ olun hocam
rica ederim hocam
Baban zenginse oku derim ama durumunuz iyi değilse zor. Bekara karı boşamak kolay derler. Dışarıdan göründüğü gibi değil.
-
Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Geç kaldın. Zaman içerisinde yaşıtlarının bir yerlere geldiğini ve bir şeyler elde ettiğini göreceksin ve kendini çok kötü hissedeceksin. Üstelik bir yerde çalışıp para kazanmadığın için babanın verdiği parayı harcarken vicdan azabı duyacaksın.
Tüm bunları göze alıp ben bunları kaldırırım, bölümümü de çok seviyorum bitirip güzelcene işimi elime alacağım diyorsan durma devam et. Ama kimsenin yaparsın edersin gazlarına gelme. Güzelcene düşün tart öyle karar ver. Bu yazdıklarım küfür gibi geliyor farkındayım ama iyiliğin için yazıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağ olun hocam ama 23-24 hatta 25 yaşında bile örnekler varken ve potansiyelim varken üniversite mezunu olmamak beni daha çok üzer.Zamanla alışırım diyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 31 çekerken yakalanmak
- omega 3 faydaları
- marmaray ile bayrampaşa"ya nasıl gidilir
- eter nedir
- geçmişe dönük dekont alma
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X