|
Ya ben dil okudum, bu sene mezun oldum. YKS güzel gelmedi, 1 milyon 197 bin geldi. Dilde 67k geldi. Ailem doğuda diye çoğu yere yollamıyor, PMYO düşündüm ona da puan yetmedi. En son dedik turizm ve işletme Isparta veya Bucak gibi yerlerde düşündük yakın olsun diye. Hani ben tamamdım ama dün aklıma şey geldi, hani zaten okumadan da bir otelde çalışabilirsin, bir de matematik varmış derslerde benim matematiğim 0. Bir yandan burada 4 yıldır platonik olduğum bir kız var, küsmüştük yeniden barıştık yeni yeni, onu da bırakmak istemiyorum. Oraya gitsem yapabilir miyim bilmiyorum, 1 sene mezun bıraksam desem çalışır mıyım emin değilim, odaklanma sorunum var. Okusam o bölümde iş bulabilir miyim bilmiyorum, babam "Orada okursun bir yandan TYT çalışırsın, seneye tekrar deneriz polisliğe" dedi, ben de tamam dedim ama dediğim gibi geçen aklıma iş bulabilir miyim diye bir düşünce geldi. Kafam çok karışık, düşündükçe göğsüm daralıyor, ne yapacağım bilmiyorum, bir yandan o sevdiğim kişiyi bırakmak istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler