Şimdi Ara

Nano Motor Katkısı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sevgili arkadaşlar, geçen hafta sonu kullandığım bir ürünü, faydasını da gördüğüm için paylaşmak istedim.

Ürün, 15 yıldır sektörde hizmet veren Bor madenin nano teknolojiyle işlenmesiyle elde edilen, Amerika, İngiltere gibi ülkelere de satışı yapılan bir motor katkısı.

Geçen ay aldığım aracın motorunda bazı sıkıntılar vardı. Ne yaparım ne ederim derken bir firma buldum. Bu kısmı uzatmayayım, kısacası firmanın kurucusu ile birebir görüştüm, tüm dünyada en iyisinin bu olduğuna, son derece modern ve büyük bir fabrikada laborantlar tarafından üretildiğine ikna oldum. Hyundai, Mercedes, Mini, Bosch gibi markaların ve pek çok üniversitenin ve kurumun uluslararası sertifikası var.

Ben kendim kullandım ve faydasını da gördüm. İşin doğrusu kullanan başka bir kaç kişiyle daha görüştüm, onlar da aynı forumda yorumu yaptı. İsterseniz linklerini de vereyim, çok eski üyeler iyi yorumlar yapıyor.

Şimdi ürüne gelecek olursak. Ben bir web sitesi yaptım, ve bu hizmetim karşılığında satışların 59 TL yerine 49 TL olmasını rica ettim ve bunu başardım da. Eğer satın almak isterseniz bana özel mesaj ile veya site üzerinden alabilirsiniz .www.yenimotor.com

Bu site, üretici firmanın resmi, yetkili bayisidir. Ürün direkman fabrikadan orjinal olarak gönderilecektir.
    Siteyi incelerseniz, üretici firmanın kendi sitesinin de linkleri var, sertifikaları var, üniversite araştırmaları var. Her türlü bilgi mevcut.

Kısa bir özet : Borvigor
    FİZİKSEL NANOYAĞLAYICI

motor koruma ve yüksek yakıt yasarrufu ürünü.

O km araçlarda ve 2. El araçların tamamında kullanılabilen ve motor içerisine ilave edilen FİZİKSEL NANOYAĞLAYICI dır.

BCDP bor elmas kristalleri ile ürettiğimiz ürün kullanıldığı takdirde şu sonuçlar alınmaktadır.

Araç motoruna ilave edildiği zaman, motor iç kısmında bulunan piston hareket ve sürtünme işlevini , sürtünme katsayısını milyonda 1 oranına düşürerek sürtünmeyi azaltmaktadır. Sürtünme katsayısının düşmesi ile birlikte, mekanik hareket daha kolay sağlanmakta ve metaller arası sürtünme yerine BOR POWER bilyeleri bu sürtünmeyi rulman görevi yaparak sağlamaktadır. Bu durumda,

a-Araç performansı artmakta

b-Yakıt tasarrufu sağlanmakta

c-yağ ömrü 2 kat artmakta ( ısı ve sürtünme düştüğü için yağ bozulması önlenerek)

d-eksoz emisyon oranı düşmekte (çevreci özelliği)

e-Motor içi aşınma engellendiği için MOTOR ÖMRÜ uzamakta

f-Motor daha sessiz çalışmakta

g- Araçta titreşim azalmakta

h- Motor sesi ve gürültüsü azalmakta

Dolayısı ile Yakıt tasarrufu, yağ gideri ve motor ömrü olarak ciddi ekonomik kazanım sunmaktadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.