Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nivadan, arkadasim dedigin romu indirdim fakat kurulumunda biraz farklilik var. Cunki digerleri gibi kurmayi denedim olmadi. kurulumu ingilizce anlattiklari icin tam cozemedim. Kisaca anlatirsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 26 Ocak 2011; 4:04:09 >
  • MDJ FroYo Revolution v.2.3 ü telefonuma kurdum ancak "sd card safe to remove" hatası veriyor
    Bu romu Türkçeleştirebilrimiyim veya Türkçe NandRom var mı ?
  • arkadaşlar, mms alamıyorum.. aslında göndermeyi denemedim, muhtemelen gönderemiyorumdur da.. mms ayarları menüsünde girecek herhangi bir ayar bulamadım.. lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • android ile şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar 2 gün filan giderse gecmeyi düşünüyorum da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

android ile şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar 2 gün filan giderse gecmeyi düşünüyorum da ?

Kullanıma göre değişir bana 1 gün zor gidiyor, gerçi WM yüklü iken de durum farklı değildi.Şimdi WM7 nin tam oturmasını bekliyorum WM7 yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar bu arada bu gps sıkıntısı sadece bende mi var bilmiyorumda daha henüz herhangi bir uydu yüzü göremedim. evden dışardan pencereden denedim :)

GPS konusunda bende memnun degilim. SD romlarda sorunsuzca calisiyordu fakat NAND romlarda daha hic uydulara baglanamadi. Surekli ariyor ama bulamiyor ne yazikki...

arkadaşlar Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda şimdiye kadar hiç GPS problemi yaşamadım... IGO kullanıyorum...İlk kurulumdan sonra uydu bulması 5 veya 10 dakika sürsede sonraki bağlantılarda arabada gayet hızlı buluyor ve gayet stabil... bence başka bir probleminiz var...

Diğer arkadaşlarımız katılır mı bilmem ama Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda yeni romlar daha problemli yada MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+] de olduğu gibi saçma sapan bir arama sistemi hala düzeltilmiyor... Br kişiyi aramak özellikle de arabada işkenceye dönüşüyor...

Kişiyi aramaktan neyi kastettiğini tam olarak anlamadım ama eğer rehberde kişileri aramayı kastediyorsan bunun neresinde sorun var ki? Gayet güzel çalışıyor, saçma sapan hiç bir durum yok. Yukarı aşağı yaptığında yanda otomatik olarak çubuk çıkıyor, oradan istediğin harfe gayet hızlı ve sorunsuzca ulaşabiliyorsun. Umarım başka birşeyden bahsediyorsundur.

Ben de asıl iGO ile hiç birşekilde bağlantı sağlayamıyorum. Benim de tek sıkıntım GPS. M-deejay'in romlarından başka rom da kullanmıyorum zaten. Şu ana kadar Gingerbread v2.3 ve v2.6 ile Revolution HD v.2.2 kullandım; hiç birinde 10-15 dk beklememe rağmen uydu bağlantısı sağlayamadım ne yazıkki

Sorunsuz ve tam sürüm NDrive paylaşabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Bir de onu deneyelim bari.

• arkadaşlar gps ile ilgili olarak xda'da bir şeyler okumuştum..bende faydalı oldu şimdilik bağlantıda cok problem yok..es explorer yada astro tarzı bir program kullanıyorsanız..
    önce system/etc/gps adında bir dosya var..su an bende ilk sırada NTP SERVER=europe.pool.ntp.org yazıyor.. sizde bu şekilde gps dosyasındaki ilk texti değiştirerek bir deneyin..bende şu an uydulara bağlanma max.2-3 dakika sürüyor..
    üsteki yazdığım işlemi yapan bir de program vardı sanırım markette adıda''FasterFix'' bu programda aynı işlemi yapıyor..sanırım sizin kullandığınız romlarda NTP SERVER=us.pool.ntp.org tarzında bir şeyler yazıyor olmalı default değer olarak..
    bu arada ben Ndrive kullanıyorum..yüklemesi biraz zahmetli bazı sitelerde saolsun arkadaşlar ayrıntılı anlatmış..çok memnunum..oldukça başarılı ve hala android telefonlar için en iyisi Ndrive diye biliyorum..
    herkese kolay gelsin..

• kusura bakmayın imza eski telefonda kalmış hemen değiştireceğim..
  • quote:

android ile şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar 2 gün filan giderse gecmeyi düşünüyorum da ?

Benim ki 1 gün gitmiyor. ( İlk sayfada verilen rom kurulu )

Şarjın iyi gittiği rom tavsiyesi olan var mı ?

Birde hotmail kullanıyorum. email geldiğinde uyarı vermesini nasıl sağlıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar bu arada bu gps sıkıntısı sadece bende mi var bilmiyorumda daha henüz herhangi bir uydu yüzü göremedim. evden dışardan pencereden denedim :)

GPS konusunda bende memnun degilim. SD romlarda sorunsuzca calisiyordu fakat NAND romlarda daha hic uydulara baglanamadi. Surekli ariyor ama bulamiyor ne yazikki...

arkadaşlar Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda şimdiye kadar hiç GPS problemi yaşamadım... IGO kullanıyorum...İlk kurulumdan sonra uydu bulması 5 veya 10 dakika sürsede sonraki bağlantılarda arabada gayet hızlı buluyor ve gayet stabil... bence başka bir probleminiz var...

Diğer arkadaşlarımız katılır mı bilmem ama Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda yeni romlar daha problemli yada MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+] de olduğu gibi saçma sapan bir arama sistemi hala düzeltilmiyor... Br kişiyi aramak özellikle de arabada işkenceye dönüşüyor...

Kişiyi aramaktan neyi kastettiğini tam olarak anlamadım ama eğer rehberde kişileri aramayı kastediyorsan bunun neresinde sorun var ki? Gayet güzel çalışıyor, saçma sapan hiç bir durum yok. Yukarı aşağı yaptığında yanda otomatik olarak çubuk çıkıyor, oradan istediğin harfe gayet hızlı ve sorunsuzca ulaşabiliyorsun. Umarım başka birşeyden bahsediyorsundur.

diğer romlarda tuş kombinasyonuyla hemen listeleme yapılıyorken, M harfindeki 35 kişi içerisinden ismi bulmaya çalışmak Akıllı telefon için biraz amelelik değil mi?

Ben şu an CMYLXGOs.Desire.HD.NAND.Edition.v1.2n romu kullanıyorum ve location dahil herşey çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 26 Ocak 2011; 20:49:17 >

• merhaba bende bugun Marduk un yarıdımıyla android rom kurarak aranıza katıldım
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191 bu adresteki rom u kurdum, GPS için kullandığınız programın adresini özel mesajla gönderirimisiniz.
    internetten IGO indirdim kuruldu ancak programı açmak istedğimde "please insert your SD card, containing IGO content files" hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Benim ki 1 gün gitmiyor. ( İlk sayfada verilen rom kurulu )

Şarjın iyi gittiği rom tavsiyesi olan var mı ?

Birde hotmail kullanıyorum. email geldiğinde uyarı vermesini nasıl sağlıyorsunuz ?

Evet Şarjın iyi gittiği rom tavsiyesi olan var mı arkadaşlar 2 gün filan gitse kafi
  • hd2'mi sattım, artık aranızda değilim maalesef. böyle donanımı olan bir telefona winMo yüklenerek yazık olmuş gerçekten. android kullanıcısıydım hd2 den önce bunada android kurdum -piyasadaki romların %99'unu denemişimdir- bi türlü tam kafama göre TAM SORUNSUZ çalışan bir rom bulamadım. DESIRE arıyorum, bulabilirsem androide devam :)
  • ACİL YARDIM YARDIM hocam elinize sağlık benim Cihazda SPL versiyonu 3.03.0000 nasıl 2.08.000 alacağım anlamadım çok acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus2177

ACİL YARDIM YARDIM hocam elinize sağlık benim Cihazda SPL versiyonu 3.03.0000 nasıl 2.08.000 alacağım anlamadım çok acil yardım

geçmiş yazılarda vardı. hatırladığım kadraıyla önce romunuzu 1.66 rom olarak yeniden kurmanız gerekiyor(değiştirmeniz lazım) ondan sonra hspl vs. işlemleri var.
  • gerçekten değiştirmeyi bilmiyorum 1.66 ya nasıl değiştireceğim. htc sitesinden stock romu yükledim bişey değişmedi halen spl eskisi gibi 3.... , lütfen bu kısmı ayrıntılı anlatabilirmisiniz telefon CPU:QUALCOMM(R)8250B, HIZ:1024, RAM BOYUTU:448, FLAŞ BELLEK BOYUTU:512, V.S. ACİL YARDIM NEFRET ETTİM W.MOBİLEDAN, VE DÜN GECE YAPTIĞIM İŞLEMLERDEN DOLAYI TELEFON SIKINTI YARATMAYA BAŞLADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus2177

gerçekten değiştirmeyi bilmiyorum 1.66 ya nasıl değiştireceğim. htc sitesinden stock romu yükledim bişey değişmedi halen spl eskisi gibi 3.... , lütfen bu kısmı ayrıntılı anlatabilirmisiniz telefon CPU:QUALCOMM(R)8250B, HIZ:1024, RAM BOYUTU:448, FLAŞ BELLEK BOYUTU:512, V.S. ACİL YARDIM NEFRET ETTİM W.MOBİLEDAN, VE DÜN GECE YAPTIĞIM İŞLEMLERDEN DOLAYI TELEFON SIKINTI YARATMAYA BAŞLADI

http://www.htc.com/tr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all adresindeki 2010-02-17 tarihli romu yükle spl değerinin düşmesi gerekiyor, diğer adımları sırayla yaptığında sorunsuz bir geçiş sağlayabilrisin
    bende dün gece geçtim androide :)

• hadi hayırlısı bakalım, deniyorum tşkler.
  • andoridi yükledikten sora market enabler uygulamasınıda kurun markete can gelio resmen
  • ben bu htc hd 2 ıcın wındowsu nasıl androıd e cevırıcem arkdslar.ankarda yapan bır yer varmı.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.