Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende nand kullanıyorum bende hrşey tamam ama sadece video kaydını başlattığım zaman kamera kapanıyor ana ekrana geliyor tel sorunu bulan varmı yada başına gelip halleden varsa yazsın lütfen
  • hocam son radyo sürümünü(2.15.50.14) usb den yükleme modunda açıp kurun sonra tekrar magldr yüklemeyi deneyin düzeliyo ben o şekilde düzelttim
    quote:

Orijinalden alıntı: XanderCage

MAGLDR110 yaptıktan sonra beyaz htc yazısı geliyor ve pda açılmıyor arkadaşlar yardım hiç bişey yapamıyorum yardımcı olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 29 Ocak 2011; 10:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya_kerim

arkadaşlar bende nand kullanıyorum bende hrşey tamam ama sadece video kaydını başlattığım zaman kamera kapanıyor ana ekrana geliyor tel sorunu bulan varmı yada başına gelip halleden varsa yazsın lütfen

hangi romda bu sorunu yaşadığını yazarsan daha iyi olur. belki aynı romda bu sorunu yaşayıp çözümünü bilen biri vardır.
  • Telefonum ıcın androıd rom kurdum fakathttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930402 bu lınkte yer alan romu kurmak ıstıyorum...Bır turlu basaramadım sanırım bunun yuklemesı dıgerlerıne gore daha farklı bu konuda yardım edebılme ımkanınız varmı acaba?
  • Arkadaşlar sonunda aradığım romu buldum locations da dahil olmak üzere herşey stabil çalışıyor herkese tavsiye ederi.

imilka's HD Series v1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930402
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_tu

Arkadaşlar sonunda aradığım romu buldum locations da dahil olmak üzere herşey stabil çalışıyor herkese tavsiye ederi.

imilka's HD Series v1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930402

Valla nasıl yukledıgını anlatabılırsen cok sevınırım
  • arkadaşlar lütfen yardım edin android de karşıdan gelen msjlarda türkçe karakterler gözükmüyor!! çaresi var mı _?
  • felixsus;

Banada başta karışık gelmişti ama gayet basitmiş. Önce clockwordmod u yüklemen gerekhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 buradan 250 mb system olan recovery partını indir. Rardan çıkardıktan sonra copy to sd root klasöründekileri sd kartına kopyala. mgldr ye gir. Usb flasher yap indirdiğin dosyadaki daf.exe yi çalıştır. Yükleme tamamlandıktan sonra mgldr de USB Storage yi seç. Bilgisayardan imilka nın romunu öylece sd kartına kopyala. mgldr de Boot Ad Sd yi seç. Açılan yerde flash zip from sd kartı seç ve karta attığın romun üzerine gelip ok le. Yüklemeye başlayacaktır. Sonra reboot yapacak ve yeni romun açılacak.

Sanırım biraz karışık oldu ama yukarıda verdiğim linkteki sayfada CWR yi nasıl yapacağın anlatılıyo sonrada imilkanın sayfasından onun anlattıklarını yaparsan hallolur. Tüm uygulamalar çalışıyor hakkaten sağlam olmuş herkese tekrar tavsiye ederim. Kolay gelsin...

• Arkadaslar win6.5 ile Win7 arasinda daglar kadar fark var... Win7 baya toparlamis ama Android'e alistim geri donuyorum.
  • 1337 telefonum yaklaşık 3-4 haftadır android olarak kullanıyorum ve sanki yeni telefon almış gibiyim, tüm yardımların için çok teşekkürler:) Yalnız telefon hakkında son bişey sormak istiyorum, telefonu update etsem olurmu(yani 2.2den 2.3) olmazsa sen ne zaman 2.3 için tekrar bize kurulum göstereceksin??
  • Merhabalar , Dün gece Fransadan Gelen Hd2 ye nand android kurdum , Ancak bu konuda bir kaç kişi tarafından tavsiye edilen prj_build_v0.3.2 yi bir türlü kuramadım , ilk defa bu tür bir cihazım olduğu için ve ilk defa kurulum yaptığım için sorunun bende olduğunu düşünerek bir çok defa task29 yapıp MAGLDR111 yı yeniden yükledim ancak tüm bunlara ragmen DAF ı çalıştırmama rağmen bir şey olmadı , 3 saatin sonunda bu konudaki verilen nand android romu indirerek sorunsuz olarak ilk defada kurdum (kuramadığım romla ilgili ne yapmam lazım acaba ? şu an mevcut olan rom dan sonra daha sorunsuz diye verilen oydu çünkü) , Cihaz için 8GB Transcend Class 6 sd kart adım ancak android nand rom olduğu için bir işe yaramayacak gibi , yanılıyormuyum ?, Cihazın belleginde şu an 85 mb alan var ancak sd card olduğu gibi duruyor , nand değilde sd karta kurulan romlardan kurmam mı gerekirdi acaba ya da bu kalan alan bana yeterlimidir ? Bu tür cihazlardan anlamadığım için kalan miktarın yeterli mi yetersiz mi olduğu konusunda hiç bir bilgim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

• arkadaşlar bu sorun tek bende mi var lütfen yardım android msglarda türkçe karakterler çıkmıyor varmı çaresi ???
  • navigasyon olarak hangi programı kullanıyorsunuz? igo 8 bir türlü kuramadım :))
  • arkadaşlar ilk sayfadaki bilgiler ve android sürümü güncelleniyor mu?

ve ben froyo2.2 kullanıyorum htchd2 de sd kart üzerinden şimdi bunları yapınca wm6,5 silinecek mi ana telden mi kullanıcam androidi?

teşekkürler
  • evet arkadaşım cihazında tek işletim sistemi kalacak. cihazın direkt android ile çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_tu

felixsus;

Banada başta karışık gelmişti ama gayet basitmiş. Önce clockwordmod u yüklemen gerekhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 buradan 250 mb system olan recovery partını indir. Rardan çıkardıktan sonra copy to sd root klasöründekileri sd kartına kopyala. mgldr ye gir. Usb flasher yap indirdiğin dosyadaki daf.exe yi çalıştır. Yükleme tamamlandıktan sonra mgldr de USB Storage yi seç. Bilgisayardan imilka nın romunu öylece sd kartına kopyala. mgldr de Boot Ad Sd yi seç. Açılan yerde flash zip from sd kartı seç ve karta attığın romun üzerine gelip ok le. Yüklemeye başlayacaktır. Sonra reboot yapacak ve yeni romun açılacak.

Sanırım biraz karışık oldu ama yukarıda verdiğim linkteki sayfada CWR yi nasıl yapacağın anlatılıyo sonrada imilkanın sayfasından onun anlattıklarını yaparsan hallolur. Tüm uygulamalar çalışıyor hakkaten sağlam olmuş herkese tekrar tavsiye ederim. Kolay gelsin...

Arkadasım yardımların ıcın tesekkur ederım...

Senın dedıklerını yaptım en son yuklemeden sonra ınstall complete dedı ama kendı kendıne restart etmedı bende menudekı seceneklerden reboot ettım sonra telefon acıldı fakat sıyah HTC ekranından sonra Htc beyaz ekranı geldı fakat sureklı beyaz ekran gelıyor htc yazan ardından kapanıp yıne beyan ekranlı HTC yazısı cıkıyor...Ana ekrana gelemedım acaba yukleme sırasında bır yanlıslık yada hata yapmıs olabılırmıyım? Bu konu hakkında bılgı verebılırsen sevınırım...

• @cmcntkn
    ok teşekkür artık sd den ana tele geçme vaktidir.
    birde win7 kuran varmı . win7 destek vermiş tele .. yani kuruluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddawn

Merhabalar , Dün gece Fransadan Gelen Hd2 ye nand android kurdum , Ancak bu konuda bir kaç kişi tarafından tavsiye edilen prj_build_v0.3.2 yi bir türlü kuramadım , ilk defa bu tür bir cihazım olduğu için ve ilk defa kurulum yaptığım için sorunun bende olduğunu düşünerek bir çok defa task29 yapıp MAGLDR111 yı yeniden yükledim ancak tüm bunlara ragmen DAF ı çalıştırmama rağmen bir şey olmadı , 3 saatin sonunda bu konudaki verilen nand android romu indirerek sorunsuz olarak ilk defada kurdum (kuramadığım romla ilgili ne yapmam lazım acaba ? şu an mevcut olan rom dan sonra daha sorunsuz diye verilen oydu çünkü) , Cihaz için 8GB Transcend Class 6 sd kart adım ancak android nand rom olduğu için bir işe yaramayacak gibi , yanılıyormuyum ?, Cihazın belleginde şu an 85 mb alan var ancak sd card olduğu gibi duruyor , nand değilde sd karta kurulan romlardan kurmam mı gerekirdi acaba ya da bu kalan alan bana yeterlimidir ? Bu tür cihazlardan anlamadığım için kalan miktarın yeterli mi yetersiz mi olduğu konusunda hiç bir bilgim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Güncel !!

• arkadaslr ben brsey soracagm htc hd2 telefonun ana ekrannda yukarda pil logosu yok oldu nedendır aceba?bırde bende anrdoıde gecmek ıstyrm ama suan hıc brsey bılmyrm cıhazı yenı aldm cunku.tesekkrler
  • arkadaşlar nand androidden önce wm7 kurdum fakat inanamadım . bu kadar mı kötü olabilir yoksa ben yanlış wm7 mi kurdum ne menuleri doğru düzgun ne de açılış ekranı var neyse android nand yapalım bakalım neler olacak..

---
    evet artık nand üzerinden android kurdum emeği geçen herkese teşekkür ederim sd karttan çalıştırmaktan da kurtuldum.. makine modeli desire olarak görünüyor olsun ;)
    kullandıkça yazarım buraya
    tekrar emeği geçenlere teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assyh -- 30 Ocak 2011; 22:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.