Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki eski andoidi silmek gibi bişey varmı çünki herhangi bi işlem yapmadım kartı formatlayıp nand kurdum. varsa öle bişey sölermisiniz. tavsiye edeceginiz rom varmı
  • Acll yardım lütfenn :((
    Selam
    MCCM V5.0 kurmuştum.. şimdi geri SD rom a geri döneceğim. WM rom için task29 adımı için 1337 bunları yazmıştı
    # Yükleme öncesi gereken adımlar:
    # Cihazımızı USB kablo aracılığı ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.
    # Cihazımızı ActiveSync ile bağlanma seçeneğini kullanıp bağlantıyı kuruyoruz.
    # Bilgisayarın otomatik olarak uyku ve bekleme moduna girmediğinden emin oluyoruz.(Bağlantının yarıda kesilmesi ihtimalini ortadan kaldırın.)
    Makine açıldığında MAGLDR geliyor direk.. bunu nasıl active sync e tanıtaçağım :? Telefonsuz kaldım yardım lütfen..
  • acil ayrdım lazım :(..
    MCCM V5.0 yükleşimtim.. şimdi SD rom a geri dönmek istiyorum..
    MAGLDR nin kaldırılması adımında şöyle yazıyor:
    # Yükleme öncesi gereken adımlar:
    # Cihazımızı USB kablo aracılığı ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.
    # Cihazımızı ActiveSync ile bağlanma seçeneğini kullanıp bağlantıyı kuruyoruz.
    # Bilgisayarın otomatik olarak uyku ve bekleme moduna girmediğinden emin oluyoruz.(Bağlantının yarıda kesilmesi ihtimalini ortadan kaldırın.)
    Sonrada TASK 29 u çalıştırın deniyor.
    Ama MAGLDR yüklü iken activesync ile cihaza nasıl bağlanabiliriz?...
    acil yardım lütfen..
  • Arkadaşlar, HD2'ye android yüklediğimden beri sorunsuz kullanıyordum. Bugün telefonun şarjı bitince telefon kapandı ve şarja taktım sim kodunu giriyorum ve makina kapanıp tekrardan açılıyor. Pili çıkardım sim kartı çıkardım ancak bir çok kez denememe rağmen sürekli bu aynı problemle karşı karşıyayım. Ne yapmamı önerirsiniz?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodge ram 2500

Arkadaşlar, HD2'ye android yüklediğimden beri sorunsuz kullanıyordum. Bugün telefonun şarjı bitince telefon kapandı ve şarja taktım sim kodunu giriyorum ve makina kapanıp tekrardan açılıyor. Pili çıkardım sim kartı çıkardım ancak bir çok kez denememe rağmen sürekli bu aynı problemle karşı karşıyayım. Ne yapmamı önerirsiniz?.

Başka bir sim kartla deneyince sorun çıkmadı galiba sim kartta problem var. Yarın yeni kart talep edeceğim.
  • quote:

Arkadaşlar, HD2'ye android yüklediğimden beri sorunsuz kullanıyordum. Bugün telefonun şarjı bitince telefon kapandı ve şarja taktım sim kodunu giriyorum ve makina kapanıp tekrardan açılıyor. Pili çıkardım sim kartı çıkardım ancak bir çok kez denememe rağmen sürekli bu aynı problemle karşı karşıyayım. Ne yapmamı önerirsiniz?.

başka bir rom yüklemenizi öneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

quote:

başka bir rom yüklemenizi öneririm .

Hemen yapıştırmamak gerek 'Yeni bir ROM yükleme önerisini'. Bence..

Google'dan aratabilirsin, belki daha önce başkası karşılaşmıştır. Sadece bu hatalar için değil, genel olarak benim ilk yaptığım şey. Sonuçta buradaki bütün uygulamalar, sistemler geliştirebilir ve neredeyse romların hepsinin birçok eksiği var. Bunu en azından beta aşamalarında olmasından anlayabiliyoruz. Bu zamana kadar 100 tane güncelleme çıkaran bir rom'a nasıl tam sürüm gözüyle bakabiliriz ki? Çünkü bu güncellemeler sadece bizim görebildiklerimizi güncellemiyor, bir çok sistem dosyasını da güncelliyor. Bu yüzden bazı kullanıcılara bazı güncellemeler çok saçma geliyor, çok normal.

• Selam arkadaslar ve ozellikle konu basliginin sahibi sizlerden bana yardim etmenizi rica ediyorum.
    Ben tlefonuma htc hd2 ye android yukledim ilk olarak sd kartima yani hafiza kartima sonra onu sildim bu forumda yazanlari yaptim nand yani telefunumun romuna Android yukledim hemde kac cesit rom ama hep ayni sorunla karsilastim tek bi sorun baska program yukledim internete girdim ouun oynadim ama bu sorunu cozemedim birini ariyorum konusuyorum sonra telefonumu kapatiyorum yani gorusmeyi sonlandiriyorum no tusuna basarak ama ekran gelmiyor goruntu yok ama telefon calisiyor o haldeyken biri beni arasin ekran gelmeden zil caliyor yes basiyorum acip konusuyorum kapatiyorum ekran yok illa bataryayi cikaricam lutfen arkadaslar bana yardim edin simdiden tesekkurler
  • NAND romun güncellemesi çıktımı ?
  • Merhaba dün gece telefona program yükledikten sonra WM 6. çöktü ve pin kodu girilen yerde kalıyor
    Sanırım Androide geçmem için bi işaret bu :) Sizin kullandığınız en düzgün çalışan, wi-fi,bluetooth,gps ve kamera özellikleri düzgün çalışan NandRom hangisi?
    Sizce MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+][GRH78C][RMNET][Kernel: MDJ S10.4 OC]bu rom nasıl

-=DOWNLOAD v. 2.6 A2SD+ NAND=- ve -=DOWNLOAD v. 2.6 A2SD+ NAND Clockwork Mod=- farkı nedir?

• Tmobile HTC HD2 kullanıyorum 576mb ram 1gb ROM olan versiyonu bu işlemleri yapsam bende bi problem yaratırmı ?
  • hayırlı olsun tüm sistemim çöktü. software update failed please try again diye uyarı çıkmakta
    acil yardımmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerasad

hayırlı olsun tüm sistemim çöktü. software update failed please try again diye uyarı çıkmakta
    acil yardımmmmm

1. I want you to turn the phone back on this way ONLY, press down on the side VOLUME DOWN BUTTON and in the lower left corner, press on the RED PHONE END KEY at the very same time, until you see the COLOR BOOT SCREEN. Sana sadece, yan SES AŞAĞI DÜĞME ve sol alt köşesindeki aşağı basın bu şekilde tekrar telefon açmak istiyorum, aynı zamanda KIRMIZI TELEFON END KEY basın, size COLOR BOOT EKRAN görene kadar. (Both Buttons Must Be Pressed At The Very Same Time).... (Her iki Düğmeler Çok Aynı Anda Sıkıştırılmış Olmalı )....

2. 2. Now check your USB connection cord/cable make sure it's in connected to your PC/Laptop correctly.... Şimdi / kablo USB bağlantı kablosu çek / doğru Dizüstü bilgisayarınıza bağlı olarak emin olun ....

3. 3. Next, connect your HD2 to your PC/Laptop via the USB connection via Activesync, NOTICE, you will not see the green spinning ActiveSync icon, but you HD2 is now connect to your PC/Laptop. Sonra, PC / Laptop size yeşil iplik ActiveSync simgesi görmez Activesync, DİKKAT, üzerinden USB bağlantısı üzerinden sizin HD2 bağlanmak, ancak HD2 şimdi PC / Laptop için bağlamaktır.

4. 4. Now, run the update again, it should work, if you are still having problem get back with me ASAP... Şu anda, hala bana en kısa zamanda sorun geri almak yaşıyorsanız eğer, çalışması gerektiğini, tekrar güncelleme koşmak ...

• Arkadaşlar selam,

bir NAND ROM tavsiye etmek istiyorum, HD2 CoreDroid DHD. Benim için önemli olanlar, Türkçe harf sorunu yok, exchange ve internet browser çalışıyor.

denemek isteyenler içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507
  • ilk basamak sonunda upgrade rom code error please try again yazısı çıkmakta. acaba sd karta bir program atıp sd karttan çalıştırma ile sorun çözülebilir mi
  • prj build clean desire kullanıyorum ve tek sıkıntım kulaklık sesi. inanılmaz az ve boğuk geliyor. bunu nasıl yükseltebilirim veya nerede hata yapmış olabilirim ?
  • MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+][GRH78C][RMNET][Kernel: MDJ S10.4 OC]bu rom nasıl bu romu nasıl kurucam :/ içinde install dosyası yok
    telefon usb flasher kısmında bekliyor

hangi romu telefonuma yükleyebilirim...Acil yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishak_koc -- 25 Ocak 2011; 23:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar bu arada bu gps sıkıntısı sadece bende mi var bilmiyorumda daha henüz herhangi bir uydu yüzü göremedim. evden dışardan pencereden denedim :)

GPS konusunda bende memnun degilim. SD romlarda sorunsuzca calisiyordu fakat NAND romlarda daha hic uydulara baglanamadi. Surekli ariyor ama bulamiyor ne yazikki...
  • arkadaşlar, aranızda setcpu yu kullanarak işlemci hızını artıran var mı? ne kadar hız aşırdınız ve memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

arkadaşlar bu arada bu gps sıkıntısı sadece bende mi var bilmiyorumda daha henüz herhangi bir uydu yüzü göremedim. evden dışardan pencereden denedim :)

GPS konusunda bende memnun degilim. SD romlarda sorunsuzca calisiyordu fakat NAND romlarda daha hic uydulara baglanamadi. Surekli ariyor ama bulamiyor ne yazikki...

arkadaşlar Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda şimdiye kadar hiç GPS problemi yaşamadım... IGO kullanıyorum...İlk kurulumdan sonra uydu bulması 5 veya 10 dakika sürsede sonraki bağlantılarda arabada gayet hızlı buluyor ve gayet stabil... bence başka bir probleminiz var...

Diğer arkadaşlarımız katılır mı bilmem ama Froyo ve MDJ's CyanogenMod romlarda yeni romlar daha problemli yada MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+] de olduğu gibi saçma sapan bir arama sistemi hala düzeltilmiyor... Br kişiyi aramak özellikle de arabada işkenceye dönüşüyor...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.