Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce yazmıştım yardımcı olacak kimse yokmudur cihaz htc yazısında kalıyor :S
  • @erm1122 : dostum en baştan başlaman gerekiyor. bütün adımları tekrardan gerçekleştirmen lazım.
    @erme: tam olarak nerede takıldığını söylersen yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fugeetive -- 17 Ocak 2011; 17:16:59 >
  • cihaz açılmıyorki açılmadan nasıl yapacağım :S
  • bataryayı çıkar.. sonra geri tak. çalıştırırken volume down tuşuna basılı tutup açma kapama tuşuna bas. bootlader ekranı gelicek. orda iken kabloyu bağlarsan pc telefonu görür. birde o ekranda yazanları bi paylaşırmısın
  • ilk olarak hspl işlemini yaptım , sonra radio rom değiştirdim en son magldr klasöründe yer alan ROMUpdateUtility.exe çalıştırdım ve yükledim ondan sonra cihaz reset attı beyaz arka planda htc yazısı yazıyor sonra kapadım cihazı batarya çıkartarak magldr menüye almak için power tuşuna basılı tutuyorum ama menüye girmiyor cihaz :S
  • MCCM HD V5.0 romunu telefonuma kurmaya çalıştım.

Aslında bütün adımları uyguladım ama telefon yeşil HTC logosunda kalıyor.

Bu romu kurmaya çalışırken buna benzer bir sorun yaşayan arkadaş oldu mu acaba?
  • bootloadera gelince tekrardan magdlr yüklemeyi deneyin o zaman. sorunu çözer büyük ihtimal
  • PB81100 HX-BC
    SPL-1.41.HSPL XE
    0X35
    Cotulla HSPL 0x30 yazıyor
  • tamam dostum şimdi kabloyu takip tekrardan magdlr kurarmısın acaba telefona ?
  • yine aynı şekilde olmuyor kafayı yicem gerçekten :S
  • @erm1122
    hpsl2 ile 2.08.spl yapman gerekiyor ilk önce spl'ini radionda 2.14 veya 2.15 olacak. ondan sonra magldr vs. yapabilmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

MCCM HD V5.0 romunu telefonuma kurmaya çalıştım.

Aslında bütün adımları uyguladım ama telefon yeşil HTC logosunda kalıyor.

Bu romu kurmaya çalışırken buna benzer bir sorun yaşayan arkadaş oldu mu acaba?

bende kurdum. hatta şu an bunu kullanıyorum. daha önce denediğim 2 cw tarzı yüklemede bendede takılma oluyordu ama bu sefer olmadı. bir de mccmin forumunda bekleme süresi ile ilgili bir şeyler diyorlardı. uzun sürebilirmiş galiba? yalnız bende locations nedense çalışmadı. servere bile bağlanmıyor. onun dışında bir sorun yok. performans ise quadrant 1188, kullanım ise bazı durumlarda sıkıntılı. ayrıca belirtmek istiyorum adw launcher çok güzel ya. 4d ana menü sayfalar arası geçiş 3d menüde hareketler gerçekten çok hoş.

mccm en son güncelleme çıkartmış. onu yüklemedim daha. bunun dışında kerneli 10.4 yaptım.

• Merhaba arkadaşlar, şu an gingerbread kullanıyorum ama gps, keypad ın yanıp sönmesi gibi hatalardan dolayı froyo ya geçmeyi düşünüyorum. tabi ki sense de bunda çok etkili. ama o kadar çok rom var ki hangisini seçmem gerek karar veremedim. işin aslı şu tam olarak bu data2sd, app2sd gibi kavramlara da biraz uzağım. o yüzden yardıma ihtiyacım var. sizin önereceğiniz, sense ile birlikte gelen en iyi rom hangisidir ve eğer bu rom app2sd veya data2sd yi destekliyorsa, kurulumunu da anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabil21

Merhaba arkadaşlar, şu an gingerbread kullanıyorum ama gps, keypad ın yanıp sönmesi gibi hatalardan dolayı froyo ya geçmeyi düşünüyorum. tabi ki sense de bunda çok etkili. ama o kadar çok rom var ki hangisini seçmem gerek karar veremedim. işin aslı şu tam olarak bu data2sd, app2sd gibi kavramlara da biraz uzağım. o yüzden yardıma ihtiyacım var. sizin önereceğiniz, sense ile birlikte gelen en iyi rom hangisidir ve eğer bu rom app2sd veya data2sd yi destekliyorsa, kurulumunu da anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Valla ben mdj froyo revolution 2.3 kullanıyorum. Gayet de memnunum. Sense arayüzü de var. Tertemiz. Bu arada iki sorum olacak benim de forumdakı arkadaşlara:
    1) gingerbread deki türkçe karakter sorunu düzeldi mi?
    2) bu biraz daha app2sd'nin mantığı ile ilgili uzun bi soru olacak. app2sd olayı benim anladığım kadarıyla sd kart üzerinde özel bir bölüm oluşturup, uygulamalarımızı depolayabileceğimiz bir yer. yanlız anlamadığım konu şu, gingerbread romlarda uygulamayı sd kart a at diye bir seçenek vardı zaten. ancak uygulamaları sd kartın üzerine kurduğumuzda mesela 15mb yer kaplayan angry birds 600kb gibi gözüküyordu ve çalışmıyordu. bu app2sd olayını yapınca sadece uygulamaları sd kart üzerinde belirli bir yere depolama şansına mı erişiyoruz. yoksa sd kartın üzerinde açtığımız ext4 bölümünden sorunsuz bir biçimde uygulamayı çalıştırabiliyormuyuz. Yani sd kart üzerine açtığımız bölüme, cihaz, kendi hafızasıymış gibi mi muamele ediyor? Şu olayı açıklığa kavuşturursak güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliCanTumay -- 17 Ocak 2011; 22:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

bende kurdum. hatta şu an bunu kullanıyorum. daha önce denediğim 2 cw tarzı yüklemede bendede takılma oluyordu ama bu sefer olmadı. bir de mccmin forumunda bekleme süresi ile ilgili bir şeyler diyorlardı. uzun sürebilirmiş galiba? yalnız bende locations nedense çalışmadı. servere bile bağlanmıyor. onun dışında bir sorun yok. performans ise quadrant 1188, kullanım ise bazı durumlarda sıkıntılı. ayrıca belirtmek istiyorum adw launcher çok güzel ya. 4d ana menü sayfalar arası geçiş 3d menüde hareketler gerçekten çok hoş.

mccm en son güncelleme çıkartmış. onu yüklemedim daha. bunun dışında kerneli 10.4 yaptım.

Valla 5-10 dakika arası bekledim işin doğrusu, 2 defa kurmayı denedim olmayınca bataryayı çıkarıp eski romu kurdum.

Sende durum nasıldı?

HTC logosu ile kaç dakika bakıştın :)

• biraz önce yükledim, sorunsuz diyebilirim.
    sd klasörüne nasıl ulaşıcaz acaba, menüde öyle bi seçenek göremedim hiç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

Valla 5-10 dakika arası bekledim işin doğrusu, 2 defa kurmayı denedim olmayınca bataryayı çıkarıp eski romu kurdum.

Sende durum nasıldı?

HTC logosu ile kaç dakika bakıştın :)

arkadaşlar bu yeşil htc yazısıyla bende bakışıyorum şu anda bu sorunu nasıl çözdünüz? bilgisi olan paylaşabilirmi acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: kabil21

Merhaba arkadaşlar, şu an gingerbread kullanıyorum ama gps, keypad ın yanıp sönmesi gibi hatalardan dolayı froyo ya geçmeyi düşünüyorum. tabi ki sense de bunda çok etkili. ama o kadar çok rom var ki hangisini seçmem gerek karar veremedim. işin aslı şu tam olarak bu data2sd, app2sd gibi kavramlara da biraz uzağım. o yüzden yardıma ihtiyacım var. sizin önereceğiniz, sense ile birlikte gelen en iyi rom hangisidir ve eğer bu rom app2sd veya data2sd yi destekliyorsa, kurulumunu da anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Ben de mdj froyo revolution 2.3 romunu kullanıyorum ap2sd rom bu da bir kaç sayfa önce (11. sayfa olması lazım sanırım ) ve ya benim az yukarıda attığım mesajdaki ilk linke tıklarsan nasıl Sd kartına partition oluşturma olayını halledebilirsin sanırım.

Ben bu roma sense yüzünden döndüm biraz aleti hantalaştırsa da facebooktan kişileri senkronize etme sense keybord ve güzel bir teması olduğu için bu romu tercih ettim biraz, öyle performanstan falan çok anlamıyorum ben ama pil kullanımı iyi gibi geldi bana. MDJ in cynogenmod romunda hala "ı" harfi sorunu var mesajlar abuk subuk geliyor o da beni deli ediyor.

Eğer SD kartta partition açıp programlarını yüklersen ap2sd romlar arasında rahatça gezebilirsin programların falan silinmez sana göre en uygununu bulursun ..

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.eagle -- 18 Ocak 2011; 0:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topsakalc

arkadaşlar bu yeşil htc yazısıyla bende bakışıyorum şu anda bu sorunu nasıl çözdünüz? bilgisi olan paylaşabilirmi acaba???

Bunun genellikle iki sebebi olur.

1-Rom, telefonla uyumlu değildir(data2/ext vb işlemler için sd kart hazırlanmamıştır, yada rom tmous içindir vs) Çözüm: Yeni bir rom edinmek.

2-Kurulum tamamlanamamıştır, bir eksiklik yaşanmıştır. Çözümü: Olaya en başından yeniden başlanır.
  • arkadaşlar astroyu kullanıyorum root u sd karttan kuramıyorum tel hafızasında kurmayı deneyeceğim gps ve navigasyonum sanıtım root yüzünden çalışmıyor sormak istediğim astrodan sd kartta bulunan z4 rootu nasıl telefon hafızasına atıp kurabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.