Şimdi Ara

Namet Kavurma [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Namet Kavurma [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Merhaba arkadaşlar,

Migros'ta 18 liradan 13 liraya düşmüş.

Hemen stok yapayım dedim.

Diğer markalarda arada sinirli etler çıkıyordu ama Namet'te hiç yok,

Kalitesi ile sizi memnun ediyor. Lezzeti çok güzel.

İsterseniz tavada ısıtıp yiyin, isterseniz tost şeklinde basın yada soğuk olarakta yiyebilirsiniz.

• Namet 150 gr paketimi 13 tl düşmüş kilosu 80 Tl eder aşırı pahalı. yemedim kalitesine bişey demem.

A101 de elit gurme 500gr kavurmada güzeldi. kilosu 40 tl

bir de etbalık bingöl kavurmayı öven çok
  • ben metrodan pınar almıştım 60 tl kilosu. Yalnız yolumun üzerinde et balık kurumu var oranında kavurmasını tavsiye ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

Namet 150 gr paketimi 13 tl düşmüş kilosu 80 Tl eder aşırı pahalı. yemedim kalitesine bişey demem.

A101 de elit gurme 500gr kavurmada güzeldi. kilosu 40 tl

bir de etbalık bingöl kavurmayı öven çok

etbalık kurumunun bingöl kavurmasını söylemek için girdim söylemişssiniz. .. birkere yedim inanılmazdı . hemen bizim bi abimize söyledim bir blok aldım .. sinir yag vs hiç yok zaten bel etinden yapılıyor.. inanılmaz lezzetli..

babannem kurban bayramlarında köyde avluda kazanda yapar kavurmayı. önce kendi iç yaglarını iyice eritir posasını atar ve kırmızı etleri o yagın içine atar yani sıvı yag kullanmaz. aynı tada yakın diyebilirim. et balık kurumunun ki.

1 blok 48 tl ye aldım gecen hafta

• Kavurma tadını alıyorsunda ben beğenmedim sahurda tercih ediyorum böyle şeyleri ama benim için pastırmanın önüne geçemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Kavurma tadını alıyorsunda ben beğenmedim sahurda tercih ediyorum böyle şeyleri ama benim için pastırmanın önüne geçemedi.

pastırmada hangisini önerirsiniz.

coşkun fazla tuzlu

şahin coşkuna göre daha iyi ama oda tuzlu

beşler sert

siz ne önerirsiniz tuzsuz pastırma olarak
  • Başyazıcı ve Namet iyidir bana göre saydığın markalarda iyi ama tuz biraz ağır basıyor gerçi hepsinde tuz mevcut bazıları tuz basıyor resmen bana kalsa büyük marketlerde ki açıkta satılanları tadarak almakta fayda var aralarında güzel olanlar var yani tadını bilmediğim için 100-150 gramlık paketlere yönelmeyide istemiyorum.

Ben Şahin'i denemedim siz önerir misiniz ? öve öve bitiremiyorlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başyazıcı ve Namet iyidir bana göre saydığın markalarda iyi ama tuz biraz ağır basıyor gerçi hepsinde tuz mevcut bazıları tuz basıyor resmen bana kalsa büyük marketlerde ki açıkta satılanları tadarak almakta fayda var aralarında güzel olanlar var yani tadını bilmediğim için 100-150 gramlık paketlere yönelmeyide istemiyorum.

Ben Şahin'i denemedim siz önerir misiniz ? öve öve bitiremiyorlarda.

3 gün önce aldım hocam adam pastırmayı daha hiç açmamış yeni kesti benim için

çemeni az yağı az lokum gibi bişi çıktı ama dediğim gibi buda hafif tuzluydu kg 80 tl aldım.

1 dk kaldıysa resmini ekliyeyim
  • Oruçlu oruçlu kusura bakmayın
  • Tek lokmalık hocam bunlar bende oruçluyum canım çekmedi değil hani.

Kuru olmadığı zaten belli eminim epey bi yumuşaktır ee sinirde çok az görünüyor kesinlikle denemeye değer.

Hocam size afiyet olsun olurda iyi pastırma bulursam size haber ederim başka bir et konusunda görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 3 Temmuz 2014; 18:20:34 >
  • quote:

Tek lokmalık hocam bunlar bende oruçluyum canım çekmedi değil hani.

Kuru olmadığı zaten belli eminim epey bi yumuşaktır ee sinirde çok az görünüyor kesinlikle denemeye değer.

Hocam size afiyet olsun olurda iyi pastırma bulursam size haber ederim başka bir et konusunda görüşmek üzere.

iftar yapmışınızdır afiyet olsun

şahinin ürünleri gerçekten kaliteli oluyor biz ailecek beğeniyoruz hele acılı fermente sucuğu

peki cumhuriyet sucuk hiç denemedim gerçekten o kadar övgüye deyicek bir sucukmu ?

• bazen pastırmalar çiğ et gibi oluyor sanki et işlenmemiş de çiğ olarak dilimlenmiş gibi hani...en çok ta carrefour'dan aldıklarımda denk geliyor...üzeri vıcık vıcık çemen, temizlemeye kalkınca rezil ediyor insanı...füme et gibi olsa neyse ama benim hoşuma gitmiyor böylesi...

eskiden eminönündeki namet'ten pastırma alırdım, önce tadımlık bir dilim veriyorlar, bakıyorsun şahane...alıp eve gidiyorsun ama sanki o değil...adam tadımlık için ayrı, tartarken ayrı mı veriyor nedir anlayamazdım...

başka çare bırakmadılar ben de son zamanlarda bim, a-101, şok nereden uyguna bulursam "çemensiz" dilimlenmiş paket almaya başladım, çok az pahalı ama temiz iş, çemeni düşersek zaten fiyat aynına geliyor...

kavurmayı bir süre et balıktan aldık fena değildi, sonra paso yağlı çıkmaya başladı almayı kestik...bu ülkede kaliteyi sürekli tutturmayı beceren bir marka kalmadı...

• A101 de Şahin kavurma 150 gr 7.90 tl tadıda güzel. Denemeyenler baksın tadına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.