bende bu kadar kar görünce nallart'ı düşündüm.godzillası bu sene geldi istanbulunumuza çok şükür ama kendisi yoktu forumda inşallah bir kez daha yağar bu kadar kar.çok güzeldi. bizim buralara nispeten az yağdı ama olsun. bu soğuklarda karda kışta,yolda ve dışarıda kalanların işçilerin emekçilerin Allah yardımcısı olsun. |
Nallart'ın Konu Açmadığı Tek Sene, Godzilla Ülkeyi Yıktı Geçti (3. sayfa)
-
-
nallart form değiştirip bizzat kar kralı oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallardı sallardı tutturamazdı. İyi oldu gelmediği.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyleri düşünen sadece ben olmadığım için çok mutlu oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıkıntı nallartmış demekki. konu açmadı, antalyaya bile kar yağdı.
her sene görmeye alıştığımız için geçenlerde benim de aklıma geldi nered bu adam diye. en ufak bir soğuk hava dalgasında godzilla geliyor diye konu açardı.
-
Vallahi eskişehir'de 2 gün aralıklarla yağdı öyle yıkıp geçmedi :D Kuru soğuk var 1 haftadır yağan 10cm kar erimedi sadece her yer buz.
-
Ülkenin durumundan dolayı tüm yıl yaz mevsiminde olan başka bir ülkeye gitmiş olabilir. O yüzden kar-kıyamet pek umrunda değildir.
Nallart'ı özetleyen resim.
-
adam en son 11 ay önce giriş yapmış ya küsmüş yada başına bişey gelmiş iyidir umarim
Karlar içinde uyusun.
Nallart unutulmaz.
Çok soğuk ağa yaşamak için fazla soğuk
-
Keramet @nallart konu açmamasındaymış demek ki.
-
çocuk konuyu açtığı an linç yiyordu
-
Bir ara öldü demişlerdi ama sonra o konuya yazıp birşeyi yok iyiyim diye söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama şuan Mandela etkisi yaşıyor olabilirim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu yağışı görünce benim de aklıma direkt nallart gelmişti. kimler kaldı eskilerden.. başlığı görünce gülümsedim.
-
Bence covid oldu daha da umursamadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün benimde aklıma geldi kendisi ama geçen senelerde öldü diye bir konu hatırlar gibiyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harbiden ya hazır olun, önleminizi alın. Şöyle stok yapın, şöyle önlemler alın diyordu. Aslında her kış her hâliyle hazırdı. Bizi de o moda sokardı. Bu kışı görmeden vefat ettiyse üzülürüm. Konu başlığı da "Godzilla" kelimesi ile başlardı genelde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akdeniz iklimi yaşadıpım ilçede 80cmden fazla kar var 30 yıldır nerdeyse böyle yağmamış...3 gün okul tatşl edildi halende bazı yerler kamu kurumlarında kreşlerde özeld durum var...nalbant her sene konu açar herdene umutlandırırdı bizi ama bu sene cidden nerde inş.sağlık durumu iyidir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X