Tek kelimeyle Muhteşem görüntü süper, güle güle kullan gerçekten çok güzel bir çalışma.
dostum bişey soracağım gördüğüm kadarı ile plexi üzerindeki fanlarda toz filtresi falan yok bu fanlar mutlaka bir miktar toz çekecektir ve şu ufo fan iyi güzelde onun temizliğini nasıl yapıyorsun bende de var ve çok tozlanıyor ondan soruyorum.
@Never_Ends teşekkürler sağol
supremun valla toz filtris kullanmıyorum kullanınca hava akımı azalıyo tozlanınca kompresor vuruyorum
Hacı bitirmişsin sonunda kasayı ben daha kasanın yan kapağını kesmeye uğraşıyorum ama birkaç güne kadar bitecek.Daha sonra plexiglas bulucam dua edin bana kardeşlerim
nakkass kasa süper olmuş ellerine sağlık bitanede bana yaparsın dimi o kasadan disco gibi valla
saol nicelaus
errayn makul bi fiyata neden olmasın
Süper olmuş tek eksiğin ide kabloları onlarda en kolayı zate
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
NakkaSss Modifiyecilik Mod işleri itina ile yapılır. her türlü parcaya garantili o\c yapılır.
bravo
kasanı bende ilk görüşte raidmax a benzettim ama colornakkaSss mış
şu modu okul kapanınca gösterseydin ya tam okul açıldı gösteriyon biz de heves ediyoz ama okul-dersane arası gidip geliyoz zaman yok
e biraz da duygusal bu işler
eline koluna emeği geçen her organına sağlık süper olmuş
o kasada 2450mhz çalışmasın da benimkinde mi çalışsın
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
fiyatlarımıza +KDV dahil değildir
@skinny saol akrdeş valla okul kapalıyken başladım ama anca napalım duygusal işler bıraz uzun sürdü
quote:
Orjinalden alıntı: kingphin
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
NakkaSss Modifiyecilik Mod işleri itina ile yapılır. her türlü parcaya garantili o\c yapılır.
çok güzel olmuş, ellerine sağlık
bendendemi para alıcanneyse akşam görürüm ben seni
teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: sadu23
çok güzel olmuş, ellerine sağlık
sendende almıcam kımden alıcam akşam malı ayarla geçerken uğrarım
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
bendendemi para alıcanneyse akşam görürüm ben seni
Dostum eline sağlık çok iyi gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
Orjinalden alıntı: Aeneis
güsel olmuş ellerine sağlık
hocam sizin kasa da çok iyi Shark yani
SAolasın Beyazbüyü...senin kasada gayet iyi
o kapağı tabelacıdan mı aldın?Bende böyle bişi düşünüyordum.Şimdi senin yaptığını görünce hakikaten bayıldım.Ama ben senin yerinde olsam 12 cm fan kullanırdım kapakta be kasada.Çünkü 12 cm fanlar 8 cm fanlara göre çook sessiz.Ben şu an tüm fanları 12 cm kullanıyorum.(3 adet+1 psunun).Kasa acayip sessiz.Gündüz sesini duymak çok zor.Gece ise uyurken ninni gibi geliyor.