Abi eline sağlık fanlar süper ortam yaratmış kasada plexy kapak baya iyi olmuş
olm varya ilkten aldım taktım soğutucuu acılıs 60C falan dedımbattım sonra soktum baştan taktım falan duzedi biraz şu an 215 fsb 1,7V load da 43C idle 35c gçinip gidiyozz
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Hayırlı olsun abi.Gerçekten güzel kasan var.Bi de sıcaklık değerlerini belirtirsen sevinirim.Soğutucudan memnunmusun.Eğer memnun değilsen hemen bi 56YTL ayarlamaya çalışayım. Kasanın ışıkları çok karizma duruyor.Şöyle bi ışıklı fanım olamadı ah ah.
güzel güzel bende yapıcam bi ara ama hangi ara..
Abi o voltajla o sıcaklık biraz fazla gibi.Cpu fanın güçlü değilse başka birşey kullan.Ayrıca,cpu soğutucusuna hafifçe bastırıp işlemciye doğru bir miktar kuvvet uygula,sıcaklıkta düşme olursa soğutucu yine tam oturmamış demektir.Bence LOAD:40C'yi geçmemen lazım.
psy_dreams,guenen teşekkür ederim
quote:
Abi o voltajla o sıcaklık biraz fazla gibi.Cpu fanın güçlü değilse başka birşey kullan.Ayrıca,cpu soğutucusuna hafifçe bastırıp işlemciye doğru bir miktar kuvvet uygula,sıcaklıkta düşme olursa soğutucu yine tam oturmamış demektir.Bence LOAD:40C'yi geçmemen lazım.
olum uzerındekı fan 80 cfm lik bak o aklıma gelmedi dur onu ben bı ara denım bakalım olucakmı düşerse daha nası oturturım taşmı koyım ustune
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
psy_dreams,guenen teşekkür ederim
quote:
olum uzerındekı fan 80 cfm lik bak o aklıma gelmedi dur onu ben bı ara denım bakalım olucakmı düşerse daha nası oturturım taşmı koyım ustune
yoh la kırarsın öle
Abi bazen ağırlık merkezi tam işlemcinin üzerine moment uygulamıyor ve iyi temas sağlanmıyor.Ben de ilk taktığımda 72C görmüştüm,sonra tekrar taktım 50C civarı oldu.Ağlamak üzereydim ve farkettim ki bu zamazingo ters duruyor.Düzelttim ve biosta 28C gördüm.
valla bilmiyomda bakacaz artık olmazsa soğutucunun yanlarına ıkı kılo bişeyler bağlarızz ole tam oturur
harika dostum saol
quote:
valla bilmiyomda bakacaz artık olmazsa soğutucunun yanlarına ıkı kılo bişeyler bağlarızz ole tam oturur
Yok abi anakartındaki su soğutma delikleriden 2 tane bakır kablo geçiriecen sonra işlemcinin tepesinde birleştirip pense ile güzelce dolayıp gerdirecen.Daha da olmasa küçük marangoz işkencelerinden alıcan 2 tane onunla bi güzel ezecen işlemciyi.
Helal olsun eline sağlık senden zaten bu beklenirdi!
Çok janjanlı olmuş
yaw benım kasanın aynısı ama ne olmus ona yaf oyle tanıyamadım ılk baktıgımda ellerine sağlık hll valla...ama sunu soylemeden gecemıcem az biraz aksaray modu olmus
offşş.ben o neondayım abi.bi alamadım neon taa.uhde kaldı içimde.nası da parlıyo bah bah ordan gözümü aldı şerefsizim bana nispet yapıyo bu. tebrikler kardeş süperrr
NakkaSss
Eline koluna sağlık çok beğendim fan renklerini iyi seçmişsin
saolun arkadaşlar beyazbüyü geldı sonunda nasıl beğendinmiiii
quote:
saolun arkadaşlar beyazbüyü geldı sonunda nasıl beğendinmiiii
Çoookkk hemde nasıllll
Adamım benim yaa.Bu kasayı anca NakkaSss yapar.
Maşallah deyin la nazar değcekk
kodak cx7310
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Gerçekten güzel, tebrik ederim.
Foto. makinesi ne marka?
dostum gerçekten süper olmuş ellerine sağlık. ekran kartının altı ve üstü komşu 2 taverna gibi olmuş mavi ve pembe çok şık durmuş. ama monitörün yanında gözünü alır gibi geliyor bana!!!