hee bende NakkaSss diye yazarım itina ile mod yapılır
mis gibiolmuş..Şeker gibi psu nun terindeşöle dahagüzelbşetlerolursaçoook daha alımlı olcauk..psu birazucuzkaçmış sanırım.. Emeğine sağlık..Gerçekten tertemizbiişçilik..
HOCA GAYET GÜZEL HATTA HASTA OLDUM
süper olmuş ya tebrikler
bu renkli fanları nerde bulabiliriz? fiyatları ne kadar? biz de kendi çapımızda eğlenirdik..
geç kalmışız biraz ama kasa cidden süper olmuş dostum bu arada dandik psu yu iyi saklamışsın greddy ile kaç bar basıyo abi o psu
tüh tüh tüh tühh maşşallah ellerine sağlık ee gösselll de abi bana şu yan taraftaki kocaman amd etiketini nerden bulduunu yazarsan sevinirim memlekette aradım bulamadım hiçbiyerde......
bu ne be buda kasamı hııhhhhhhhhhhhh ne o öle eski minübüsler gibi renkli renkli ışıklar kandil gibi hiç beğenmedim nakkas iğrençççç olmuş hatta iğrenç ötesi diyebilirim gerçekten yaw
tamam artık nazar değmez kasana
arkadaşım ellerine sağlık harkulade olmuş başka bişe diyemiyorum ama o plexy ye dikkat et olurmu hemen ciziliyor ve çizilince hiç güzel durmuyor mümkün olduğunca çizmemeye çalış bu güzel kasa ziyan olmasın sonra
bence pek güzel diil standartlar uygun yani mod demeye gerek yok beyler bunlar artıkın standartlastı lütfen farklı olalım ne o 5 tane tepeye 3 tane arkaya 12 tane öne kimi kırmızı kimi beyaz kimi sarı herkez yapar abi bunu önemli olan kimsenin yapamıyacagını yapmak.. ...farkı olun beyler farklııııııı..............
ama emege saygım var.. yinede bravo...
umarım sizde benim görüşüme saygılı olursunuz...
ama ne desem boş bu boşluk okdar büyük ki hiç bişey dolduramaz...
saol zigbog evet psu da turbo var arasıra voltaj düşünce dengelıyo hacı psu dandık ya kasanın havasını bozmasın diye yapıştırdım ama güzel oldu
quote:
Orjinalden alıntı: zigbog
dostum cok iyi bir mod olmuş
bu arada psu'da turbomu var o GReddy etiketi ne
guzele omuşbeyaw
ellerine Sağlık dostum gayet şık duruyor
mavinin üstüne tanımam
saolun arkadaşlar çok teşekkür ederim ben gene yerımde duramaadım kafamda yenı mod düşünceleri var ve hayata geçireceğim yakında sizlere sunarım
ekran kartı onboard galiba
birşey değil dostum cok şekil olmuş GReedy etiketi
nakkasss dostum iyi iş cıkarmışsım tebrik
herkes güzel olmuş falan diyor ama bence berbat olmuş
şaka şaka
iyi iş çıkarmışsın dostum
tebrikler
@helluri orda 9550 yi görmedin heralde @zigbog saol hacı ama kafamda daha olay bıtmedı yenı bı mod yapımı aşamasındayım sen bıde bunu görr @L5 saol hacı
EVET ARKADAŞLAR YAKINDA KASAMIN YENI MOD UNU SUNACAĞIM ÇOK FAZLA BI FARK YOK AMA UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER VAR BELKİ MOD LA UGRASAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİR