Şimdi Ara

Naitonal Geographic Bot %80 Indirim (Morhipo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
12.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünler su geçirmez mi acaba? izmir şartlarında bot niyetine kullanılır mı?? standart spor ayakkabılarda 42.5 giyen biri için kaç numara alınmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde 300-350 Tl ye satılıyor bu botlar. Ürün gelir denersiniz beğenmezseniz iade edersiniz.Yasal olarak 15 gün içinde iade etme hakkınız var.

• Ben bu botu hopi kampanyasıyla daha pahalıya aldım dışarda giymedim ama bot güzel. Keşke şimdi alsaydım kış gelmeden botu alayım ucuz olsun dedim daha pahalı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 25 Kasım 2021; 11:49:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • National Geographic markasına 200 üzeri alışverişe 40 Tl indirim var, bilginize.

Naitonal Geographic Bot %80 Indirim (Morhipo)
  • koktay kullanıcısına yanıt
    Ben bu fiyata bi tanesini aldım be ağlıcam şimdi.

• almış olanlar birşey diyemiyor mu acaba su geçirme özelliğiyle ilgili?

• Bu markanın birçok ürününde su geçirmezlik yoktur diye düşünüyorüm nitekim açıklamalar bölümüne suya dayanıklıdır diye bile yazmamışlar. Geçenlerde mont aldım onun üzerinde de herhangi bir ibare yoktu. Su geçirmez bir ürün olsa marka yazmaz mı “su geçirmezdir” diye.. iade ettim.

• National Geographic mi ?

• Arkadaşlar yavaş site çöktü :)

• Morhipo sitesi hep böyle çöküyor saçma sapan bir sistemi var . 2 adet aldim bende 167 tl ye geldi galiba pazarda normal ayakkabilar 60-70 tl olduğunu düşünürsek gayet iyi fiyat . Boynerde 250 tl lerden başlıyor bu ayakkabılar ne kadar kötü olabilirki . Imkani olan bitmediyse alsin koysun kenara ben gelecek kış için aldım

• 2 adet alım yaptım. Tanesi 89,99 TL ye geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Fiyatlar arttı

• Mont, t sihrt var bende memnunum. Abime polar almıştık o da güzel çıktı. Ama benim aldığım poların kesimi kötü idi.

Bot ihtiyacım yoktu iş yerinden arkadaşlara gönderdim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 25 Kasım 2021; 12:39:40 >
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    İlginç bi şekilde bazı numaralarda aynı fiyat bazıları artmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi almışız hakkatten arttı fiyatı

• site çöktü alana kadar fiyat arttı 1 saat bekledik bide alana helal olsun

• Hay şansıma ben... Yeşili almaya çalışırken stok kalmadı dedi. Siyah sipariş verdikten sonra yeşil stoğu açıldı.

Fırsat için teşekkürler. Botun kalitesi kötüyse iade ederim polar her şekil işime yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.