önce 92tl göründü bot sonra 210 oldu. Yükselttiler sanırım fiyatları |
Naitonal Geographic Bot %80 Indirim (Morhipo) (4. sayfa)

-
-
Herhangi bir iptal yok hocam şimdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünler kargoya verilmeye başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten ulaşım zordu
Valla hocam ben 2 ayrı sipariş yaptım henüz hareketlilik yok. Siz erken verdiniz siparişi muhtemelen.
-
Bu sayfa da dahil olmak üzere, üyelik isteyen sayfalara 2 gündür ulaşamıyorum. Farklı tarayıcı, çerez temizleme, 3 kulhü 1 elham hiçbiri fayda etmiyor. Takip şansım yok. Siparişim gelirse sürpriz olur artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil veri ile giriş yapmayı denediniz mi bende de aynı problem vardı internetle alakalı bir durum.
Uygulama ile de açamıyorum şu an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Girişte problem yok. Fiyat yüksek :)
Benim 2 ayakkabi hazırlanıyor diyor iptal edilen oldumu acaba ?
3 tanesi yolda
Boynerden aldığımızağzı yüzü omuzları kayık tişörtlere benzemesin sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 29 Kasım 2021; 1:4:3 > -
Botla beraber 200-40 indirimi için indirimde olan sweatshirt ve eşortman altı almıştım dün kıyafetler bugün bot geldi. Bot kısmen ağır ancak malı güzel birkaç kullanımda çöp olacak bir şeye benzemiyor 97 liraya bedava kışın ne olduğu belli olur ama morhipoda ki fotoğrafta duran bottan daha iyi duruyor. Gelen sweatshirt ve eşortman altı da genel yorumların aksine güzel. Uzun kullanımda ve kışın belli olur. @sonic35 teşekkürler indirim paylaşımı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadocan1 -- 29 Kasım 2021; 1:25:26 > -
ben bu markanın waterproof olan ouıtdoor ayakkabısını aldım ama hiçbir yorum inceleme bulamadım bu marka bana sanki türkiyede etiket geçirilen bir ürün gibi geliyor hiç bi yerde satışını bulamıyorum bu ürünlerin
-
Merhaba arkadaşlar. Dün 23.40 ta firma kargo bilgilerini girdi. 30 u yazıyor tahmini teslimat. Eline ulaşan varsa yorum yaparsa sevinirim. Bu arada 2 adet alım yapmıştım. 89,99 TL ye geldi tanesi. Evet bot su geçirmezlik özelliği yok ama kendim satın aldığım için demiyorum bu fiyata alınabilecek en iyi botlardandır net.
-
Benim bugün geliyor resim koyarım kısmet olursa
-
-
Gayet güzel gözüküyor iyi günlerde kullanın
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Gayet güzel görünüyor. Aynı bottan bende alım yaptım. Genel olarak nasıl yani elinize aldığınız zaman kalite hissi veriyor mu, birde giydiğiniz zaman tabi ki kişiden kişiye değişir ayak yapısı ama rahat mıdır içi. Tekrardan hayırlı olsun hocam.
-
Ben de yarım bot versiyonunu aldım. Dışarıdan çok sağlam duruyor ama içeriden o kadar rahat değil malesef. Botun iç kısmını biraz adi yapmışlar. Kumaşlar kıvrılıyor ve ayağı acıtıyor. Çok ucuza almasam iade ederdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X