Arkadaşlar elimde NAD C715 compact sistem var. Amfi gücü 2x25 watt. Cihazın diğer özellikleri aşağıdaki gibidir. Hangi bookhelfi önerirsiniz.
Bütçe 200-400 TL. Şimdidem teşekkürler.
NAD C715 TEKNİK ÖZELLİKLER * 25 watts x 2 into 6 ohms (1 kHz) at 0.15% THD * plays CDs, CD-Rs & CD-RWs, and MP3 & WMA CDs * CD repeat mode (one track, all tracks, repeat A-B) * 30 AM/30 FM presets * remotecontrol * USB port for music playback and recording with a thumb drive or portable player * 3 stereo audio inputs * front-panel minijack input * line-level subwoofer output * optical digital audio output * tape monitor loop * bass and treble controls * mini headphone jack * 1 pair binding post speaker connectors * alarm/timer function with 24-hour clock * 8-7/16"W x 4-5/8"H x 14-3/8" * warranty: 2 years
Hala cevap yok mu?
TANNOY MX1 Q Acoustics 2010
Yada sizin önereceğiniz başka bir şey.
Bu kararsızlık ne kadar kötü yardım lütfen arkadaşlar :)
Hala yok mu bir öneri arkadaşlar
Tannoy al sen.
dali concept in en küçüğü de olur aslında.
slm arkadaşlar denon 2310 amfim var wharfedale 9.6 larım var.şöyle sisteme eklemek istediğim cihazlar var denon 2310 nun yanına dali ikon 6 ve bir stereo amfi alıp wharfedaleleri sürmek birde denon sacd almayı düşünüyorum stereo amfiyi ne marka alabilirm 1000 tl bütcem var sadece amfi için
imzamdaki amfiyi düşünebilirsin,wharfedale nad uyumu hep dile getirilmiştir, üstelik 1000liranın çok altında satıyorum.