Şimdi Ara

NA mı EUW mi?[Oynayanlar bakabilir mi?][GEÇTİM Detaylı Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye sunucusunun tek kelime ile allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Artık özüme anama aileme kendini bilmez 10 yaşındaki kenar mahalle zibidileri tarafından küfür yemekten trollenmekten bıktım Canıma tak etti.!Ranked maçta lane kavgası yüzünden feedleyen afk kalan...Her çeşit dümbük var (malesef).

Kuzey Amerika (NA) yada west'e geçmeyi düşünüyorum.NA'da lag olur diyor herkes doğrumu 200+ olacağı yönünde çok duyum aldım ve birkaç yazı okudum bu zararlı mıdır bu kadar uzak bir bağlantı için oynayan arkadaşlar bilgilenrirse sevinirim.Eğer çok lag oluyor ise West'e geçeceğim bu ne kadar doğru bir karardır.Son kararımı vermeden önce danışmak istiyorum.Her iki sunucuda da oynayanlar tüm artı eksiklerini yazarsa yada kendi sunucularını değerlendirirse memnun olurum.Teşekkürler...

13.09.2015 Edit:

Dün açmıştım konuyu dünde geçiş yaptım hesabı aktardım EUW'e.NA'da oynadım aldığım ping 158 yer yer 201-228 arası oynadı.Oynanırmı evet oynanır ama gecikmede yaşamadım diyemem kaldıki bunu birde kendi hattında olan düşüşler eklendiğinde oyuna veda etmen an meselesi.

Genel itibari ile West Türkiye ile yan yana gelemez bile.O kadar açık ve net.Bu sabah 1 tane türkle karşılaştım herifin birisi türkin lane i almak için ısrar etti ve bizim adam da saldı tam girecekken bi baktım küfür etti o an anladım türk olduğunu.Oynanabilirlik açısından türk oyuncularından kat kat iyi adamlar var birkaç el atıp çevreyi genişletip beraber aynı elodakilerle ranked bile girilebilir.Kimse konuşmuyor neredeyse.Kill çaldın aldın verdin derdi yok asla bende çaldım yeri geldi çaldırdım oyuna devam ediliyor asla bunun lafı edilmiyor.SS lere son derece duyarlı oyuncuları var.Laga luga yapan insan sayısı az.Troll de var ama bizim türklerin seviyesine ulaşması için 40 fırın ekmek yemesi lazım

Not:+20 yaş üstü west te adam gibi adam varsa pm atsın beraberde takılabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 13 Eylül 2015; 15:31:44 >

• Na 200 ping sıkıntı değilse na da oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eune <333 polonya ve yunanlılarla mutluyum.troll ve flame yok.ama nooblar olabilir.oradaki nooblar bile feedlemesine rağmen oyunu bırakmıyorlar.bizde feedliyen adam takımı sabote ediyor çok ilginç.d buradakiler yenmek için oynuyor.arada çok fark var tr sunucusu ile.
  • Na'da ping var diyolla. West ping aynı oyuncular falan da güzel bence west geç

• NA'de 170 ping var şu an.
  • TR > ALL
  • Quality NA > EUW > TR
    Ping(MS) EUW > TR > NA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

NA'de 170 ping var şu an.

Dostum internetin hakkında biraz bilgi verir misin?SIkıntı oluyor mu 170 ms?Ayrıca ortam nasıl oynanabilirlik vs?euw hiç oynadın mı?Kıyaslaman gerekirse neresi neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GOGOMEZ.

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

NA'de 170 ping var şu an.

Dostum internetin hakkında biraz bilgi verir misin?SIkıntı oluyor mu 170 ms?Ayrıca ortam nasıl oynanabilirlik vs?euw hiç oynadın mı?Kıyaslaman gerekirse neresi neden?

İnternet klasik TTnet ama mesela şu an özel bir serverdayım ve buradan herkes girince kasıyor.
  • Trde 47 ping alırken na'da 165 ping alıyorum

• Amerikada server

West oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: onurasz

Na'da ping var diyolla. West ping aynı oyuncular falan da güzel bence west geç

Hocam sen west' tesin galiba şuan için kod adı zed'in fiyatı nedir?Bilgilendirir misin?TR ile aynı mı düşecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 12 Eylül 2015; 17:14:07 >
  • quote:

quote:

Hocam sen west' tesin galiba şuan için kod adı zed'in fiyatı nedir?Bilgilendirir misin?TR ile aynı mı düşecek mi?

Fiyatlar sabit olur her zaman için, aynı anda düşer

İki serverda da oynuyorum

• quote:

quote:

NA taşınmadıkça oynanmaz. 170 ping tüm hareketleri kısıtlar oynanmaz yani. West veya eune tek alternatif.

• quote:

quote:

West Euro
    NA Dollar
    Birisi TL'nin değerinin 3.5 katı ve verilen RP daha düşük(West)
    Diğeri TL'nin değerinin 3 katı ama ping fazla(NA)
  • 2 hafta önce westte geri döndüm 2 yil aradan sonra ve sunu farkettim ben iki yıldır bosa oyun oynuyormusum oyundan şimdi zevk almaya başladım flame ve küfür gercekten cok az biri yaptigi zaman direk shut up ,mute yaziyorlar karşılık vermek yok.Ha şu var ben try hard seven biriyim p2 elodayim ve maçlar inanilmaz yorucu try hard oluyor inanilmaz efor sarfediyorsun.ekstra olarak dominion oynayabiliyorsun takim kurucuyu kullanabiliyor.

Kötü yanlari rpler çok pahali
    Bide ozel oyun aram bulamiyorsun trdeki gibi
  • na geçme oynanmaz oynadıgın oyundan zevk alamazsın 200 pingle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

TR > ALL

şair bunu dediğine kendisi bile inanmadı
  • şş west reklamı yapıp durma olan türkler yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

şş west reklamı yapıp durma olan türkler yetiyor

west reklamı yapmadım ki? sadece RU>ALL demek istemiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.