Şimdi Ara

Beyler bu Forex nedir? Nasıl oynanır? Az çok bilenler bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl başlamam lazım? Nereden öğrenebilirim? Nereden takip etmeliyim? Bir yere hesap mı açmam gerekir? Hiçbir şey bilmiyorum, az çok bilenler varsa yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forex için birbirinden farklı tanımlar yapabiliriz. En kısa haliyle uluslararası döviz piyasasıdır.

Ayrıca dünyanın en büyük ve gelişmiş türev piyasası olarak tanımlanır. Tezgah üstü piyasadır. Yani borsa gibi teşkilatlanmış piyasalar dışında kalan işlemlere konu olur.

Forex, kaldıraçlı işlem yapma imkanı sunan küresel bir piyasadır.

Yani “1 koy 10 al” dediğimiz şey, bu piyasanın tam karşılığıdır.

Ancak bu öyle kolay olmuyor. Çünkü riskler de aynı oranda artmış oluyor.

İşte bu nedenle forexte işlem yapmak için tam donanımlı bir yatırımcı olman gerekiyor.

Daha iyi anlaman adına; forex için başka bir tanım daha yapalım.

Bir ülkenin para biriminin, başka bir ülkenin para birimi karşısındaki değerine göre ticaret yapılan piyasadır.

Forex nedir, nasıl oynanır hakkında merak ettiğiniz her şeyi buradan öğrenebilirsiniz:https://forexnasiloynanir.net/

• Hocam cok yorucu bi is
    Bi ara bende cok arastirdim ama isin icinden cikamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle öğrenene kadar demo hesapta en az 2 - 3 ay işlem yap.
    TR de oynayacaksan bir komedisi yok en az 50.000 lira ile 1/10 kaldıraçla işlem yapabiliyorsun ve buda seni yurt dışı firmalara yönlendirecek. Yurtdışı firmalarda 50 - 100 dolar ile başlayabilirsin.
    Araştırmaların ve tam olarak ne ne değildir öğrendiğin zaman yurtdışı firmaları için tarafıma ulaşabilirsin.
    En önemlisi şunları unutmaman..
    Buraya ayırdığın para unuttuğun bir para olmalı. Uzun vade oynamayı düşünüp kısa zamanda çok para mantığına düşersen kaybetmen kaçınılmaz olur.
    Forex oynayanların %85 i kaybeder. Amaç kazanan %15 içinde olmak. Bunun içinde;
    Açgözlü olmayacaksın,
    Sabredeceksin ve unutmayacaksınki; sermaye piyasaları sabırsız insanların paralarını sabırlı insanlara aktaran bir sistemdir. Bunlaları yapamayacaksan hiç bulaşma.. Zarar eder, zararı kurtarmaya çalışırken daha da batarsın..
    4 yıllık bir geçmişi olup hala işlem yapmaya devam eden biri olarak şunu söyleyebilirim:
    Açgözlü olmaz ve sabırla ilerlersen aylık faizden çok daha iyi kazanç elde edersin.
    Şu an tarafım 6 - 9 ayda ortalama gönderdiğim parayı %100 arttırabilmekte.
    Ama önce kesinlikle demo.. iyice hazır olmadan asla gerçek hesaba yönelme.
    Birgün başlarsan bilinçli olarak; şimdiden bol kazançlar.

• Herkesin bildiği bilgiler ile FX piyasasında bir miktar başarılı olabilirsiniz. Ama asıl yapılması gereken sizin işlem yapınızı analiz edip kendinize uygun bir indikatör-gösterge oluşturmanızdır. Trend mi kovalayacaksınız, yoksa geri dönüşlerimi tespit edip işlem yapacaksınız. Bunu anlamadan işlem yapmak hatalı olacaktır diye düşünüyorum. Benim kendi kullandığım ve yazdığım bir indikatör var, bu benim işime yarar fakat başkası büyük ihtimalle kullanamaz, bu sebeple çok araştırıp gerekli bilgileri öğrendikten sonra işlemlere başlamanızı tavsiye ederim. Başlayacağınız paralar da en fazla 100 dolar gibi küçük paralar olsun.

Beyler bu Forex nedir? Nasıl oynanır? Az çok bilenler bir bakabilir mi?

• 4 sene önce üye oldugumda güzel sesli bir bayan size sistemi öğretmek için aradım demişti,şuan müsait değilim diyip numarayı engellemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.