Şimdi Ara

N97 kullanananlar memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n97 almayı düşünüyorum klavyesi, hafızası özellikleri çok cazip geliyor. Ama tabi kullanmadığım için nasıl bir telefon olduğunu bilmiyorum kullananlar varsa tavsiye ederler mi hiç telefonda SORUN yaşıyormusunuz?

Bide n97 mini çıkmış bilginiz varsa arasındaki farklar nelerdir.

Ve başka telefon tavsiyeniz varmı?

• Işletim sistemi kötü . Şuan kesinlikle almanı tavsiye etmem . Android veya ios sistemli telefonlara bak .
  • Eski teknoloji bayat, hantal 500-600 liralık alet. Aldıktan sonra kafanı duvardan duvara vurmak istemiyorsan yol yakınken vazgeç.
  • berbat bir telefon , tavsiye etme bu hurdayi almak yerine i5510 veya milestone modellerine bak
  • hic bulasma
  • quote:

Orijinalden al�nt�: kesbi

Eski teknoloji bayat, hantal 500-600 liral�k alet. Ald�ktan sonra kafan� duvardan duvara vurmak istemiyorsan yol yak�nken vazge�.

+1
  • Aliyosan bari c6 al onun gibi kizakli dokunmatigi daha iyi ve ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana hassas dokunmatik gerekli değil bastıra bastıra işimi hallederim diyorsan, flaş kullanarak fotoğraf çekince fotoğrafın yarısı beyaz olsun umrumda değil diyorsan, 5-10 uygulama yükledikten sonra misal opera ya girince hafıza az uygulamaları kapatın uyarısını takmam diyorsan, tuş kilidi açma yeri elimde kalsın canım bana ne umrumda olmaz gidip yaptırırım diyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin :D ha nerden mi biliyorum? bende de bu aletin beyazından varda ondan :D
  • Hocam

sanırım 2 yıldır kullanan biri olarak Nokia nın dahi desteğini kestiği
    bir makinayı sana öneremem sanırım. İlle de tel alacaksan gelecek
    Android işlemcili makinelerde...N97 seçenekler içerisinde yer almamalı
    bence

saygılar...
  • 15 aydir kullaniyorum.

Artilar;

klavyesi
    iyi java destegi
    flash site gezebilme ama versiyona bagli
    32 gb dahili hafiza
    5 megapixel kamera
    ovi store guzellesiyor zamanla
    gps i inanilmaz basarili.

eksiler;

bazi uniteler sik donup kilitleniyor.bir kisminda hic sorun yok
    ilk iki yilda mutlaka bir servis yuzu gorebilir
    flashli cekimde flash ve kamera senkronizasyonu rezalet.resimlerin yarisi beyaz
    kalin boyut
    tel hafizasi cok ufak. Bilmeyen kullanici uygulamalri buraya kuruyor.sonuc yavaslama ve cokmeler.n97 den sonra nokia bu hatayi yapmadi. Mini daha iyi ornegin bu acidandaha ucuz olmasina ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 11 Nisan 2011; 13:05:48 >
  • ufak bir de olay anlatayim.

Bir yil sorunsuz kullandim. Telefon hafizasini da sik sik kontrol ettigimden ve mass hafizayi agirlikli kullandigimdan hic sorun yasamadim. Benim icin daha guzel telefon yoktu. Dokunmatikti vs idi hic umrumda olmadi. Ta ki bir gun acilmayana kadar. Sarj. Usb. Hard reset. Soft reset. Hic bir sey fayda etmedi. Servisten geri geldi sorun gorulmedi yazmislar. baktim telefon calisiyor sorun etmedim.

Sevis fisine standart peosedur olarak yazilim guncellemesi yapildio diye not dusmusler. Bende mart 2010 da cikan aradaki surumlerden birisi vardi.gayet memnundum. 1 sene once kendim guncellemistim zaten.

Son guncellemeden sonra evde cekmeyen telefonum oldu. Evde kullanamiyorum.cekmiyor.

Gecen arkadasin evde de cekmedi iki sokak asagi yurudum. Cevre it kopuk tinerci. Gece 2. Tinercinin teki muusallat oldu zaten.

Is yerinde ise full ve cok kuvvetli.

Kisacasi servisten geldikten sonra baz istasyonu mesafe hassasiyeti artti. Serviste ya antene zarar verdiler ya da yeni yazilimin sucu. Biktm zaten. Bir daha nokia hayatta almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 11 Nisan 2011; 13:19:08 >

• Servisten gelen n97 den çok memnunum. kamera çizilme sorunu, gps anten sorunu tamamen çözüldü.

Ama önümüzdeki 1 sene nokia almanı tavsiye etmiyorum.

Sonyericsson Xperia Pro ve Xperia Neo modellerini tavsiye ederim.

Xperia Pro n97 nin androidli ve hd videolu hali

http://forum.donanimhaber.com/m_47474480/tm.htm
  • konu açmayayım buraya sorayım. eniştem almanyadan n97 mini getirmiş. Nasıldır sizce? Vodafone den almış bu telefonlarda simkilidi var mı? Son olarak kullanalım mı satalım mı
  • Sakın bulaşma dostum. İlla nokia alıcam diyorsan x6 al bende war yavaş idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

konu açmayayım buraya sorayım. eniştem almanyadan n97 mini getirmiş. Nasıldır sizce? Vodafone den almış bu telefonlarda simkilidi var mı? Son olarak kullanalım mı satalım mı

Satsan da para etmez. 5800'ın klavyeli halidir işte. Aynı donanım. Kamera ve dahili hafıza farklı sadece. 3 sene öncesinin teknolojisi. Yavaş mavaş idare ederim dersen sen bilirsin. Sırf nokia diye gidip bu külüstürlere hala para veriliyorya anlamak mümkün değil.
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar sorunları çok fazla telefonun almıcam büyük ihtimalle.

Ama n97 mini sonradan çıktı o sorunlar giderilmiş olabilirmi? Mini alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

konu açmayayım buraya sorayım. eniştem almanyadan n97 mini getirmiş. Nasıldır sizce? Vodafone den almış bu telefonlarda simkilidi var mı? Son olarak kullanalım mı satalım mı

Satsan da para etmez. 5800'ın klavyeli halidir işte. Aynı donanım. Kamera ve dahili hafıza farklı sadece. 3 sene öncesinin teknolojisi. Yavaş mavaş idare ederim dersen sen bilirsin. Sırf nokia diye gidip bu külüstürlere hala para veriliyorya anlamak mümkün değil.

o zaman kalsın kullanırlar telefonu. ( ucuza aldıkları için pek problem yok. )
    peki bu simkilit olayı var mı?

• n97 pasaport kayıtlıysa ve sıfır kutusunda ise kesin sat derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfozoo

hepinize teşekkürler arkadaşlar sorunları çok fazla telefonun almıcam büyük ihtimalle.

Ama n97 mini sonradan çıktı o sorunlar giderilmiş olabilirmi? Mini alabilirim.

git android işletim sistemli telefon ol kardeş uğraşma bu antika cihazlarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.