< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 4 Haziran 2025; 15:50:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android kullanan kız yok

-
-
Hava atacaklar, aşko, kuşko mesajlar yazacaklar. Saçma sapan tiktok videoları çekip ünlü olmaya çalışacaklar sonrasında düşürüp telefonu kırıp çatlak ekranla 1-2 sene daha kullanıp telefon iyice çöp olunca A101 veya yaprak dönercisi gibi bir yerde çalışıp yağ, ter içinde yeniden Iphone alma sırasına girip bu döngüyü devam ettirecekler.
Maksat kendilerini yüksek statülü göstermek amaç fakat sorsan ağızları açlık kokuyor, varoş mahallelerde oturup zengin koca beklerler...
HA BİRDE ADAM GİBİ DEĞER VERENİN DEĞERİNİ BİLMEZLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 4 Haziran 2025; 16:8:1 > -
harbiden aynı bu tipler. Hepsi aynı banttan çıkma sanki. Fabrikasyon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir tanesine 3.5 senem gitti. Akıllanır diye umut ettim ama yok.
-
Gözün açılmadan denk gelmişsin muhtemelen kötü olmuş. Ben konuştuğum kızın fabrikasyon olmamasına çok dikkat ediyorum, kendine ait bir fikri varsa bir vizyonu varsa olur ama vizyonunu twitter taymından alan kızdan hiçbir şey olmaz. Vardığım sonuç bu.
Hocam çoğu öyle. Vizyonları yok. Varsa yoksa zengin koca bulacağım.
Zengin adamlar da bunlara bakacaktı? En fazla 1 akşamlığına meze olurlar. Zengin adam, zengin kadın alır. Bu Dünyanın çoğu yerinde böyledir.
Zengin adam fakir kadın almaz, çünkü bilir ki fakir kadın tüm hayatını batıracaktır.
Fakat kadın zengin olduğunda benim bir erkeğe ihtiyacım yok demeye başlar, evlenmek isteyen ise paraya bakmaz genelde fakat kendisinden görece aşağıda birisini çok istemez.
Diana hariç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 4 Haziran 2025; 16:5:22 > -
Pro max ile statü atladığını zannediyor zavallı sürüsü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlara ayfon olsun da 11 bile alirlar simdi,zero yukarda aciklamis zaten kabaca.
Calismayanlari babalarinin kafasinin etini yerler afyon 15-16 istiyom diye cogunun yapacagi isi 15 liralik android de gorur de iste bizim millet illa adami zora sokup afyon aldirmali.
İnsanlar böyle fakir oluyor işte.
Gereksiz o kadar masraf yapıyorlar ki ailesini, kendisini zora sokuyor.
Kamera için alıyorlar Iphone'u ancak Iphone'dan iyi kamera lensine sahip sony-leica lens kullanan android telefonlarda var.
-
Telefon kullanmak istiyorlar demek ki.
-
parasız pulsuz kız kardeşim öğrenci haliyle benden aldığı harçlıkları biriktirip SE denen çöp telefonu almıştı fahiş fiyata. delirmiştim.
hayatında hiç iPhone kullanmamış ama iPhone dan başka telefon kullanmıyorum diyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Haziran 2025; 21:4:36 >
şirket bedava telefon veriyo, ufak telefon istediğim için düz S serisi alıyom. insanlar bu telefonlara nasıl 50-100 bin veriyolar inanamıyom.
tespit gibi tespit bu arada. hakikaten kızlar Apple'a yapıyolar.
Kızlarda cidden iPhone sevdası var özellikle iPhone11
10 yaşındaki yeğenim bile iphone istiyor nasıl bir sevdaysa DNA'ya işli sanki
15 Sene önce aynı şey blackberrylerle yapılıyordu...
Sağılacak inek çok.
Genelde erkekler de iphone istiyor ama aileleri almıyor
Öte yandan kız isteyince alıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paralari ona zorla yetiyor diye bide arkasi benziyor hepsinin 11 itibariyle , 11 mi 15-16 mi oldugu anlasilmiyor kolay kolay
Edit,anlasiliyormus anca 3 kameralilar cok benzer digerlerinde 2 alt alta kamera 11-12 digerleri capraz duz modellerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 4 Haziran 2025; 23:59:47 >
Genelde uğraşmayı sevmedikleri için.
Benzer içerikler
- terkur krem ne işe yarar
- göz kapağında yağ bezesi elma sirkesi
- a101 maaşları
- adile nasit mezari acildimi
- bim'de çalışmak yorumlar
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
- ets 2 türkiye haritası
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X