Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
92.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pandorria

quote:

Orijinalden alıntı: PmeR

Bu telefona inanılmaz derece de bayılıyorum En yakın sürede para biriktirip bir tane çekmem gerek.

Aynen, şu ana kadar aldığım en ucuz telefon olmasına rağmen , bu kadar uzun süre kullanıp sıkılmadığım tek telefon.

Geçen sene 400tlye almıştım sonra yine fiyatı arttı ben aldıktan 1 hafta sonra :)

Ben 650 liraya almıştım üstelik babalar gününe özel %20 indirimle

fiyatının çok düşeceğini nerden bilebilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

Telefon kilitliyken ortadaki beyaz menu tuşunun ışı yanıp sönüyor. Sanki cevapsız varmış gibi.. Neden yandığını anlamadım. E postalarında hepsini okunmuş yaptım. Neden olabilir

Ayarlar
    Telefon
    Bildirim Işıkları
    Beklemede Işığını kapalı yapın.

Hocam önce biraz araştırsanız sorduğunuz sorular burada çokça yanıtlandı yanlış anlamayın ama durum böyle yani.

@ cwr

Aynı anda yazmışız

Tamam, bu son sorum :)

Format atarsam bişey olmaz değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

Telefon kilitliyken ortadaki beyaz menu tuşunun ışı yanıp sönüyor. Sanki cevapsız varmış gibi.. Neden yandığını anlamadım. E postalarında hepsini okunmuş yaptım. Neden olabilir

Ayarlar
    Telefon
    Bildirim Işıkları
    Beklemede Işığını kapalı yapın.

Hocam önce biraz araştırsanız sorduğunuz sorular burada çokça yanıtlandı yanlış anlamayın ama durum böyle yani.

@ cwr

Aynı anda yazmışız

Tamam, bu son sorum :)

Format atarsam bişey olmaz değil mi ?

Hocam yanlış anladınız soru sormayın demedimki ben istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz ama önce azıcık araştırın.Bu son sorum filan olmuyor yani İstediğiniz kadar sorabilirsiniz

Format atarsanız niye birşey olsun.Hatta çok daha iyi olur.Telefondaki hatalar giderilmiş olur.Atacaksanız kesinlikle atın.
    Bir de rehber çubuğunun çalışması için şunu yapın

quote:

Orijinalden alıntı : herkese_merhaba

REHBER ÇUBUĞUNA KİŞİ EKLEYEMEYENLER BURAYI OKUSUN
    Ev ekranındaki rehber/kişi çubuğu widget'ının çalışması için yapılabilecak en basit yöntem.

FW'yi kurduktan sonra rehberini telefona geri yükle.
    Rehbere gir.
    Seçenekler tümünü işaretle.
    Seçenkler elektronik kartvizit kopyala -> diğer hafızaya / E
    Sonra hard format at.
    Rehberini geri yükleME.
    Rehbere gir.
    Seçenekler -> Elektronik kartvizit kopyala -> Diğer hafızadan / E

@ TIMERIDER

Modluyu eklemişsin tekrar.Bence silme bir daha.4*5 menü isteyenler de oluyor.
    Bu arada şu rehber çubuğunun çalışması için yaptığım açıklamayı eklemişsin de kendin bir ekleme yapmışsın.O yaptığın ekleme yanlış.

Ben anlatamadım.Rehberini 5800'da dosya yöneticisinden yedekleyenler bu FW'de geri yükleme yaptıklarında rehber çubuğu çalışmıyor.Dediğim işlemi yapmaları gerekiyor.Sen rehberini büyük ihtimal Ovi ile yedeklediğin için sende bir sorun olmadı.Rehber çubuğu sorunu yaşayan bir sürü kişi oldu burada hatırlarsan.Dediğin kasılma filan onlar zaten olacak yahu.Yani demem o ki sil o yaptığın eklemeyi.Kafa karıştırıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 26 Ağustos 2010; 14:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsilTurk

quote:

Orijinalden alıntı: AsilTurk
    Arkadaslar yalniz size bi sorum olacak simdi ben vodafone kullaniyorum ve mobil tv abonelogim var fakat vodafone live sitesine girdigimde sayfada kanala baglanti linkini bulamiyorum. Malum yarin aksam maclar var ve ben de tekrar eski yazilima donmek istemiyorum. Bununla ilgili bi oneriniz var mi ne yapmaliyim. Telefonu tekrar eski yazilimina dondurmek istemiyorum ama maclar da kacsin istemiyorum. Yardimci olabilir misiniz?

arkadaslar yok mu bi caresi tekrar eski yazilima donmeyi istemiyorum...

peki arkadaşlar real player'ı güncelleme şansımız var mı telefona yeni yazılım atmadan. Bu konuda bilgisi olan vardır umarım.

• eet aynı anda cevap

@AsilTurk , real playeri güncellemek değil de alternatif daha iyi yazılımlar yükleyebilirsiniz s60v5 video oynatıcılar diye aratırsanız çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

eet aynı anda cevap

@AsilTurk , real playeri güncellemek değil de alternatif daha iyi yazılımlar yükleyebilirsiniz s60v5 video oynatıcılar diye aratırsanız çıkar

ya medya oynatmak sorun değil de Real Player video akış yapıyo o yüzden. Linke tıkladıığım anda otomatik olarak real player açılıyor ve malesef kanalı bulamıyor. Aslında bana C6-00 yazılımında 5800 da bulunan Real Player lazım :). Ya biliyorum ço fazla şey istiyorum yani hem cam kenarı olsun hem de tekerlek üstü olmasın der gibi oldu

• Forumu daha fazla kirletmek istemiyorum ama bir türlü bulamadıgım bir versiyon var 3*4 ikonlu türkce ve resimleri image dan müzikleride de music klasöründen alan versiyonun linkini verin lütfen. İş yerindeyim kafam biraz dagınık kusura bakayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Forumu daha fazla kirletmek istemiyorum ama bir türlü bulamadıgım bir versiyon var 3*4 ikonlu türkce ve resimleri image dan müzikleride de music klasöründen alan versiyonun linkini verin lütfen. İş yerindeyim kafam biraz dagınık kusura bakayın lütfen

http://www.mediafire.com/?pz76jo9n0h5ytpl

buradaki sadece rofs2 sanırım.bunu indir,orjinal pnht firmware ini başka bir yere kopyala.bu indirdiğin dosyayı kopyaladığın orjinal dosyaya at.fakat bu sürüm cpu modlu,yani işlemciyi tam gaz çalıştırıp daha fazla pil tüketir.f@tih in sürümünde E\:music klsöründen müzik alma özelliği olsaydı çok iyi olacaktı.

• Yan döndürme sensörleri bende çalışmıyor. Aceba biyerden açmammı gerekiyor. Ekran ayarlarında açık görünüyor ???
  • quote:

Yan döndürme sensörleri bende çalışmıyor. Aceba biyerden açmammı gerekiyor. Ekran ayarlarında açık görünüyor ???

Onun altında Döndürme Kontrollerini açıp oto ekran döndürüde ışaretlicen..
  • quote:

eet aynı anda cevap

Alternatif daha iyi yazılımlar mevcut değil ne yazıkki (ben videoları donarak, düşük fps ile izlerim diyorsanız ayrı), olan videoları real player türüne convert edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 26 Ağustos 2010; 16:15:16 >
  • Belki keşfetmemiş olan vardır diye söylüyorum, tuşlar kilitliyken beyaz tuşa basınca kaydırarak tuş kilidi seçeneği geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Belki keşfetmemiş olan vardır diye söylüyorum, tuşlar kilitliyken beyaz tuşa basınca kaydırarak tuş kilidi seçeneği geliyor.

Dostum cok gec bır kesıf oldu vıdeodada var zaten tanıtım vıdeosunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxı

quote:

Belki keşfetmemiş olan vardır diye söylüyorum, tuşlar kilitliyken beyaz tuşa basınca kaydırarak tuş kilidi seçeneği geliyor.

Dostum cok gec bır kesıf oldu vıdeodada var zaten tanıtım vıdeosunda

Bende video gözükmüyor ondan keşif geç oldu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

eet aynı anda cevap

Alternatif daha iyi yazılımlar mevcut değil ne yazıkki (ben videoları donarak, düşük fps ile izlerim diyorsanız ayrı), olan videoları real player türüne convert edin.

daha iyi yazılımlar tabiki mevcut,
    UCPlayer
    Divx Mobile Player
    SmartMovie(işte bunda donma sorunları olabilir belki)

Bunları dene

edit:pardon sorununuz real playerden video akışı ile ilgiliymiş neyse artık yazdıklarımı da başkası dener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 26 Ağustos 2010; 17:45:25 >

• quote:

Biraz geç oldu.Çoğu kişi biliyor zaten ama eminim bilmeyen vardır.

quote:

quote:

quote:

eet aynı anda cevap

UCPlayer
    Divx Mobile Player

Bunları dene

UCPlayer da donma oluyor.SmartMovie de hiçbir sorun yok.Ne donma ne takılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 26 Ağustos 2010; 17:42:58 >

• quote:

quote:

Biraz geç oldu.Çoğu kişi biliyor zaten ama eminim bilmeyen vardır.

quote:

quote:

quote:

eet aynı anda cevap

UCPlayer
    Divx Mobile Player

Bunları dene

UCPlayer da donma oluyor.SmartMovie de hiçbir sorun yok.Ne donma ne takılma

Yalnız itouch'taki tuş kiliti sürgüsüne alışınca 5800dakini çekmek işkence gibi geliyor cidden

• Bir keşif de benden olsun;
    Tema efektlerini açıp ana ekranda ekranı sağa sola kaydırın. Widgetları gizleyip gösterebiliyosunuz böylece güzel bir efektle...
  • quote:

Bir keşif de benden olsun;
    Tema efektlerini açıp ana ekranda ekranı sağa sola kaydırın. Widgetları gizleyip gösterebiliyosunuz böylece güzel bir efektle...

normalde ekranı sağa çekip widgetleri gizlemeyi biliyordum ama tefa efektlerini açınca daha bi havalı geçiş yaptı
  • Hadi o zaman bi keşifte benden gelsin. Tuş kliti açıkken ortadaki menü tuşuna basarsanız menüye giriyor
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.